2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفتاب منم همینو میگم مگه مملکت بی قانونه دوره قلدر بازیا به سر رسیده
بخدا واسه این خونه پیش کس وناکس گردن کج کردم کلی قرض کردم کلی وام گرفتم بدبختی کشیدم حالا راحت میگه میفروشیم وامشو تسویه میکنیم هر چی موند رهن میکنیم ........تازه خرداد خریدیم الان بفروشم!!!!!!!
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
الیسااااااااااااااااااااااااااااااااا حق داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارههههههههههههههه

تو رو خدا ما زنا اینجوری موقاع فکر کینیم خیلی از شوهرمون بهتر فکر میکنیم

اشتباه خواهر منو نکن دختر گوش بده به حرف شوهههههههههههرتتتتتتتتتتت خواهرم هم همین کار و کرد البته تحقیق کردن که همسایه شون دستش کجه اخرش سویس طلای خواهرم دود شد رفت هوا سرویسی که میگفت خیلی دوسش دارم و ...بعدش خودش راضی شد خونه رو بفروشه

اعتماد کن به شوهرت خونه رو باز هم میشه خرید ابرو سخته
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نوشین من میگم حداقل یه ماه بریم بشینیم بدونیم چند چندیم بعد تصمیم بگیریم آخه روهواکه نمیشه همه کار کرد شاید اونقدرا هم که شوهرم فکر میکنه قضیه حاد نباشه
الیسااااااااااااااااااااااااااااااااا شما داری لجبازی میکنه الان عزیزم

اون عوضی میتونه راحت مواد بندازه خونتون زنگ بزنه بگه اینا توی خونهشون مواد دارن .....الیسا یه لحظه به این مسائل فکر کن

بعدش باید چیکار کنی خدا وکیلی زنگ بزنی بگی ما معتاد نیستیم کار خودشه

در ضمن پلیش هیچوقت چیزیای کمتر از 10 میلیون رو نمیاد بررسی کنه..تو باشگاه ما پول رو زده بودن هفته پیش اصلا نگفت شما چی میگین یه شکایت ساده نوشتن و به سلامت
خودت باید دلت برای خودت بسوزه ...گوش کن به حرف شوهرت
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چکار کنم دارم دیونه میشم خونم شده مثل کاروانسرا فرشارو دادیم بشورن تخت وکمد پسرم تخت خودمون پرده هامون همرو فروختیم آخه به چه امیدی گریههههههههههههههههه
این همسایه مشکلش چیه ؟ چرا بهتون گیر داده؟
اعتیادش در چه حده؟

اگه بخواد هر روز اذیت کنه و دعوا و درگیری که آسایش ندارید

ببین میتونید از در دوستی باهاش وارد بشید یه جوری باهاش کنار بیاید که مزاحمت ایجاد نکنه
الیسا فعلا جایی که هستید بمونید تا تابستون که حداقل یه قیمتی بره روی خونتون الان بمونید حالا

اشکال نداره عزیزم غصه نخووووووووووووووووووووووووووور تو رو خدا یه کم منطقی باش ...قبول دارم خییییییییییلی سخته چون من خودم واسه اسباب کشی که میرم یه خونه جدید کلی نقشه میکشم حالا دیگه ایشالله قرار باشه برم خونه خودم مطمئنم که بال در میارم

ولی اگه امنیت نداشته باشم اگه ارامش نباشه توی اون خونه چرا باید از الان هر لحظه منتظر این باشم نکنه توی پارکینگ مرد شوهرم و ببینه با هم بحث کنند
اصلا دیگه جون ندارم این بنگاه اون بنگاه برم خونه رهن بدم رهن کنم آخه خودشم بی عرضه وبی دست وپاس هر چند ماه یه بار شغل عوض میکنه دیگه خسته شدم هیچ تکیه گاهی ندارم از 6 سالگی هم بدون پدر بزرگ شدم

میگم هر اتفاقی میخواد بیفته بیفته میرم میشینم توخونم گریهههههههههههههههههههههههه
2810