2777
2789
الیسا ایشالله که به سلامتی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا دقیقاً خودتونو بزارید جای من یعنی به هیچ وجه نمیشه تو اون خونه زندگی کرد یعنی نمیشه هیچ آتویی ندیم دسته اون معتاد الدنگ
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
نوشین خونه ای که نشستیمو صابخونه گذاشته برا فروش بعداً یه 75 متری سرد بی قوارس کلی وسایلموهم که رد کردم اصلاً دل موندن اونجارو ندارم انگار یکی چشمون کرد بخدا ولی خرید یه 47 متری بعد 10 سال بدبختی و سگ دو زدن چشم کردن داره!!!!!
چرا انقدر حساسیت به خرج میدین مگه تو این دوره زمونه میشه آدمارو شناخت الان تو هر آپارتمانی حداقل یه دونه معتاد پیدا میشه از کجا میخواین همه آدما رو بشناسین این جوری باشه باید برین خونه ویلایی بگیرین وسط بیابون که همسایه نداشته باشین
10 ساله پا به پاش دارم کار میکنم باورکن 80 درصد زندگی داره با کار من میچرخه آخه حق ندارم ازش بخوام یه ذره صبوری کنه تحمل کنه عجله نکنه
حرف اصلی من اینه با مردی که نمیشه بهش تکیه کرد دائم در حال عوض کردن شغله و یه زمانایی بیکار بس نیست دیگه مستاجری حداقل یه چاردیواری بالا سرمون باشه به درک که شغل عوض میکنه................
بلاخره یه حسنایی هم داره که این همه سال باهاش زندگی کردی بگرد رگ خوابشو پیدا کن ببین از چه راهی میتونی حرفتو به کرسی بنشونی شاید بر عکس عمل کنی جواب بده بعضی وقتا مردا اسرار ما رو روی یه چیزی که میبینن میخوان هی تاقچه بالا بزارن ولی وقتی میبینن بی تفاوتیم خودشون همون کاری رو میکنن که میخوایم
شاید باباش بتونه راضیش کنه نمیدونم تازه این مسئله هم حل شه اصلاً تحمل ندارم بخواد دوباره بیکارشه ..........خیلی بدبختم به خاطر همین به هیچ وجه نمیخوام این سر پناهو از دست بدم
تو رو خدا برام دعا کنید بی دردسر این قضیه حل وفصل شه اصلاً طاقت کشمکشو ندارم نمیخوام پسرم هم این وسط آسیب روحی ببینه...........
شکوفه اینقد تو این 10 سال خراب کرده و دوباره ساختم که دیگه از نظر روحی دارم کم میارم آخه مردی که تا تقی به توقی میخوره میگه نمیرم سرکار میشه روش حساب کرد چه برسه به اینکه بهش تکیه کنی!
2810