2777
2789
گفتیم سه تاتک واحدیه فقط با دونفر طرفیم حالا یکیشون ناتو از آب دراومده

یه پسره الدنگ معتاده که زنشو طلاقداده وبامادر مریضش زندگی میکنه هنوز نرفتیم کلی خط ونشون واسه شوهرم کشیده وبا نقاشو سرامیک کاری که فرستادیم توخونه کار کنند کلی درگیر شده................
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا بگید چکار کنم کلی پول رنگ و سرامیکش دراومد یکسال ساخته ولی کلی خرج گذاشت تو دستمون جدای از اون دلم نمیخواد دیگه برم مستاجری دوست دارم برم خونه خودم لذتشو ببرم
وای عزیزم این بلا سر منم اومده
همسایه ما هم پسرش معتادبود و با مامان پیرش زندگی میکرد
پسره دزد هم بود
یعد ما خونمونو دادیم اجاره رفتیم یه جای دیگه و یه روز که مستاجرمون خونه نبود رفته بود خونشون دزدی
اینا رو نمیگم بترسونمت فقط میخوام احتیاط کنی
بهاره جان آخه به این سرعت وتو این هاگیر واگیر نمیتونیم بدیم رهن دوباره دنبال خونه بگردیم....... تازه رهنش ائنقدی نیست که بتونیم یه جای خوب خودمون رهن کنیم این همه ذوقی که کردم چی دلم خوش بود 10 روز دیگه میرم خونه جدید.........
آخه من میگم به خاطر یه الدنگ عوضی چرا باید خودمو زابرا کنم
خوب دست از پا خطا کرد زنگ میزنم 110 جمعش کنه

ولی شوهرم میگه بریم اونجا بالاخره باهاش دست به یقه میشم یه بلایی سر اوون یاخودم در میارم..........
از معتادای قلدره معلوم نیست چی مصرف میکنه
وا ی السیا جان
به نظرم یه جورایی داره درست میگه اما خوب راه داره باید اون معتاده از اونجا بندازین بیروون
کاری نداره یه شکایت کنید میان میبرنش
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
بهاره میگی لجبازی عوضی لج کرده پاشو کرده تو یه کفش که باید بفروشیم بریم یه جای بهتر رهن کامل کنیم امروز هم سرکار نرفته از لج !!!!!!!
السیا جونم
مادر پسره چه جوریه میشه تحدیدش کرد؟
باید راضی اش کنید پسره رو بفرسته برا ی ترک یا یه جای دیگه بره شما ها که نباید زندگیتون رو خراب یه احمق کنید
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
2810