2777
2789
تورو خدا بگید چکار کنم بعد از کلی گرفتاری و بدبختی و قرض ووام بدهی ............... خونه خریدیم حالا شوهرم میگه چون همسایمون بده باید بفروشیمش!!!!!!!!!
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
شاید همسایه تا سال دیگه فروخت....چه حرفیه...بفروشی دیگه خریدن تو این اوضاع با همون پول سخته.....خونتون اجاره بدید اما نفروشید
در هیاهوی زندگی دریافتم: چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت. چه غصه هایی که فقط سپیدی موهایم را حاصل شد، در حالیکه قصه ای کودکانه بیش نبود. دریافتم:خدایی هست که اگر بخواهد می شود وگرنه نمی شود...به همین سادگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرف دیگه هم همه وسایل خونمونو گذاشتیم واسه فروش یه سری فروختیم یه سری مونده کلی قرض کردیم تا پول مستاجرمون رو دادیم بلند شد ............دارم دیوونه میشم
زندگی بدون عشق ومحبت هیچ معنایی پیدا نمیکنه
نفروشیدش رهنش بدین با پولش یه جای دیگه بشینین چون اگه شوهرت راضی نباشه سر هر موردی که پیش بیاد ممکنه زندگیو بهتون تلخ کنه

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

با اینکه من خودم هم با همسری این مشکل رو دارم و بیشتر مواقع با هم بگو مگو داریم. اما خونه مارو چون هنوز تحویل ندادن، فعلا کمی ارومم. اگه جدی تر بشه با دوستش که ازش حرف شنوی داره حرف میزنم که منصرفش کنه
Lilypie First Birthday tickers
2810