2777
2789

من ادم فوق اجتماعی ای هستم و کلیییی دوست و اشنا دارم و حضوری ادم محبوبی هستم بین کسایی که میشناسنم و با اینکه 18 سالمه و مشکلی برای رابطه ندارم هیچوقت نتونستم وارد رابطه ی احساسی بشم هیچ تایپ خاصی ندارم منتظرم تا یکی به دلم بشینه
خیلیا خوب بودن و پیشنهاد دادن ولی حس میکنم شکاکم هیچوقت نتونستم اعتماد کنم یا با مشکلی که دارن کنار بیام و اینطور نبودم که خب باهاش میسازم درستش میکنم
اصلا ادم سختگیری نیستم ولی رو خط قرمزام خیلی حساسم من اصلا ادم وسواسی نیستم ولی حس میکنم تو این مورد خیلی وسواسیم میشه راهکار بدید؟

بعضی وقتا حس میکنم یه ادم تاکسیکم تاحالا هیشکیو با همچین احساسی دوست نداشتم پس حتما مشکل از منه یا حتی اگه دوست داشتم بعد مدتی کاملا از بین رفته

رو هیچکدوم از دوستامم حساس نیستم و فقط اعضای خانواده امو تا یه الان دوست داشتم واقعاااا سخته همیشه حس میکنم من یچی رو کم دارم

اینم بگم که همیشه منتظر اینم که یکی رو تا میبینم بهش علاقه مند شم و حسمم ثابت بمونه اما تاحالا حتی یکنفرررر هم واسم اینطور نبوده بجز خانواده
و اگه کسیم دوست داشتم اگه ترکم کنه نبودش خیلی سریع برام عادی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عادیه سعی نکن به کسی زیاد دل ببندی خوشحال باش از اینکه اینطوری منم یه مدت اینطوری بودم یهو عاشق شدم ...

واقعا؟

من حس میکنم عشق وجود نداره انقدر بی حس شدم

ولی اینم واقعا سخته نه اینکه بگم بی احساسم خیل خیلییی دل رحمم کافیه یکی رو ببینم که وضع بدی داره یا یه گربه که چیزیش شده کلی گریه میکنم اما نمیدونم چرا توی اون مورد اینطوریم