2777
2789
عنوان

لحظه طلاقم یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 66 پست
وای چه عجیب و جالب!!!! بعد اون دختره ک ولش کرده بود چی شد؟

یه نفر دیگه از آشناهامون هم همینطور شوهرش بهش گفت تو زشتی و من عاشق شدم و تو عقد رهاش کرد و رفت با یه نفر دیگه. بعد پسر یک سال بعد سرطان گرفت و چند ماه بعدش فوت شد. اما دختر ازدواج کرد. الان اینقدر خوشبخته. شوهرش عالیه. 

یه نفر دیگه از آشناهامون هم همینطور شوهرش بهش گفت تو زشتی و من عاشق شدم و تو عقد رهاش کرد و رفت با ی ...

ایشالا خدا جواب دل همه شکسته دلها رو بده . مال من هم پسره گفت زشتی هم ننه باباش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا خدا جواب دل همه شکسته دلها رو بده . مال من هم پسره گفت زشتی هم ننه باباش 

انشالله‌ نگران نباش عزیزم. واگذار کن به خدا. دنیا اینقدر کوچیکه. هیچ کسی هم از آیندش خبر نداره. تا می تونی روی خودسازیت کار کن. منم دارم همین کار رو میکنم. به خودت باور داشته باش. منم بهم گفت دیگه عشقی ندارم چی کار کنم که ازم متنفر بشی.مادرشم همش میگفت طلاق.  منم کشیدم کنار. این اتفاق ها می افته. ممکنه تو زندگی هر کسی باشه.کاملا درکت میکنم الان چه حسی داری.اما زمان همه چیز و درست میکنه. اون رفت و قراره جاشو آدمهای بهتری بگیرن. انشالله اینقدر پیشرفت کنی که حسرتتو بخوره‌. زیبایی نه به سنه و نه به ظاهر به شخصیته. که اون آدم نداشته. 

انشالله‌ نگران نباش عزیزم. واگذار کن به خدا. دنیا اینقدر کوچیکه. هیچ کسی هم از آیندش خبر نداره. تا م ...

الهی آمین.  نمیدونی چه دلی ازم سوزوندن فقط شنیدن این چیزا ذره ای آرومم میکنه 

چقدر حرفات هميشه تو فكرمه

اين ك چ تاثير بدي روي تو گذاشته و چقدر داري اذيت ميشي

واقعا ناراحت ميشم

اما سعي كن رها بشي از اين موضوع

اگر يك شخص موجه و قابل قبول اين حرف رو بهت ميزد شايد حاي فكر و ناراحتي داشت

اما كي بهت گفته؟ كسي ك حتي عقل نداشته همون اول داره كيو انتخاب ميكنه

جدايي بخاطر معيارهايي ك از روز اول مشخص بوده حالا يكي ميگه مو كم داشته 

ادم ميگه مو زير روسري بوده يا ب نحوي مدل داده شده نديده

اما صورت چي!

حتي ارايش هم باشه قابل تشخيص هست ك ي نفر زير اين ارايش چ صورتي داره

انقد درگير نشو 

راستش تغجب ميكنم انقد راحت اينو ب زبون مياري

من اگه باشم حاضر نميشم بازگو كنم ك فلاني بهم گفته تو زشتي

با اينكه زيبايي زيادي هم ندارم شايد ب چشم خيلي ها زشت هم باشم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
الهی آمین.  نمیدونی چه دلی ازم سوزوندن فقط شنیدن این چیزا ذره ای آرومم میکنه

برا كسي بد نخاه تا دلت اروم بگيره اما مجبورم نيستي ك براش خوش بخاي!

هر كسي ب واكنش عمل خودش مبتلا ميشه پس بيخودي ذهنت رو بسمتش نكش

تاپيك هاي يكي از كاربرا رو بخون لپ قرمزي

تازه اون بعد سالها زندگي مشترك جدا شد ب خاست همسرش

و علاقه داشت ب همسرش حتي بعد از جدايي

اما تو ك ديگه خداروشكر فقط ازش متنفري و منتظرشم نيستي

اما اون خيلي انتظار كشيد!

اما شوهرش نخاست بخون تاپيكاش شايد كمي بهت كمك شد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
چقدر حرفات هميشه تو فكرمه اين ك چ تاثير بدي روي تو گذاشته و چقدر داري اذيت ميشي واقعا ناراحت ميشم ...

اعتماد بنفس و عزت نفسم رو کامل از دست دادم. یه چیز تباهی شدم بیا و ببین. دائما میگم اگه خوشگلتر بودم اگه خوش تیپ تر بودم..... با این حرفا دارم خودم رو تنبیه میکنم. راجب ب سن و سال ک اون دیوث و خانواده ش همه چیو میدونستن ولی بعد عقد میزدن تو سرم. انقد بیشعور و بی فرهنگ 

اعتماد بنفس و عزت نفسم رو کامل از دست دادم. یه چیز تباهی شدم بیا و ببین. دائما میگم اگه خوشگلتر بودم ...

زيبايي نسبي هست

شده كسي ك همه ميگن واااااي چ خشكله اما من خوشم نيومده

شده كسي ك با معيارهاي زيبايي خيلي ها فاصله داره اما ديدم خوشم اومده

زيبايي سليقه اي هست!

همينجا خيلي ها از خودشون تعريف تمجيد ميكنن ك واي چقد زياب هستن و بخاطر زيبايي چقد خاستگار داشتن بعد عكس گذاشته ميبينم خب حداقلهاي زيبايي هم نداره اخه چقد اعتماد بنفس!

ادمها ازدواج ميكنن تا در كنار هم پير بشن!

فقط همون چند سال اول جووني رو ميخان باهم باشن؟

پير ميشيم زشت ميشيم

پس ديگه نبايد خاستني باشيم؟

لینکش رو برام میفرستی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2342809/حرفهای-طولانی-برای-آنهایی-که-جدا-شدند-و-یا-در-نزدیکی-جدایی-هستن 

بقيه تاپيكهاش رو هم بخون

لپ قرمزي موقع طلاق شوهرش بهش ميگه: من دنياي توام ولي بايد جدا بشيم تو اولويت من نيستي  

همچين چيزي 

هر بار ك مي اومد اينجا اينو ميگفت اين جمله رو نميتونست فراموش كنه!

منم هميشه اينو يادم مونده ولي خدا رو شكر الان حالش بنظر خوب مياد

انشالا ك تو هم ب مرور حالت خوب ميشه

صورتم از نظر اون زیبا نبود... تازه همسن بودم ازش پنهان هم نکرده بودم ک بعد عقد اینطوری میگفتن خودش و ...

عزیزم خداروشکر کن شرش از زندگیت کم شد مطمئن باش خدا جای حق نشسته و اون تاوان نامردی ای که در حقت کرده رو میده فقط واگذارش کن به عدالت پروردگار و خودتو زندگیتو بسپار به خالقت تو که از فردا خبر نداری انشاالله یک بخت و روز عالی خدا قسمتت میکنه و خودت شکرگزارشی که این مرد از زندگیت رفت فقط باید صبور باشی و آرامشتو از خدات بخوای چون مظلومی و آه مظلوم گیراست. نمیگم ببخشش چون مطمئننا نمیتونی ولی خودتو به خاطر اتفاق بد زندگیت سرزنش نکن به خاطر گناه و بدی دیگران آرامش خودتو بهم نریز. سخته ولی نگاهتو به این قضیه برعکس کن و نیمه پر لیوانو ببین خوشحال باش که دندون لق و گندیده خودش کنده شد و رفت. ما یه آشنا داریم که شوهرش از سال 92 ولش کرده و رفته نه درست مهریه میده نه طلاقش میده میگه میخوام موهات رنگ دندونات بشه ولی طلاقت نمیدم که نتونی هیچوقت ازدواج کنی. دختره دلش خونه حاضره هر چی داره و نداره بده فقط طلاق بگیره ولی متاسفانه تو ایران همه چی به نفع مرداس و حق طلاق و حضانت هم با اوناس. بهرحال از ته قلبم برات آرزوی آرامش و عزت نفس میکنم عزیزم

عزیزم خداروشکر کن شرش از زندگیت کم شد مطمئن باش خدا جای حق نشسته و اون تاوان نامردی ای که در حقت کرد ...

مرسی دوست عزیزم ک وقت گذاشتی برام. خدا خودش دلم رو آروم کنه چون واقعا مستاصل شدم.  کاری ک اون با من کرد دوست پسر با دوست دخترش نمیکنه‌. نمیدونم چرا اومد عقدم کرد تا عرش بود بعد یهو ولم کرد. واقعا از خدا میخوام بی جواب نزاره این کارشو.  من خیلی خیلی داغون شدم. دیشب از خواب بیدار شدم گریه کردم تا این فشاری ک رو قلبم بود کمی فقط کمی سبک شد. نمیدونم تاوان چیو پس دادم. فقط میدونم شدیدا افسرده م حتی با وجود خوردن قرص، ورزش، کار،خرید....