2777
2789
عنوان

لحظه طلاقم یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 66 پست
مگه نصیب من شد؟ یا خیلی های دیگه. عزیزم تنها نیستی.همه ی اونهایی که تو زندگی مشترک هستن هم خوشحال نی ...

توام همسرت خواست ک جدا شید؟؟

من هروقت یاد این موضوع میفتم پر میشم از حقارت و خشم و نفرت. کاش خودم ولش کرده بودم اونوقت حالم انقدر ها بد نبود 

توام همسرت خواست ک جدا شید؟؟ من هروقت یاد این موضوع میفتم پر میشم از حقارت و خشم و نفرت. کاش خودم و ...

نه منو خیلی اذیت کردن. قصدشو داشتن. ولی نمیگفت. از مهریه می ترسید. خودم گفتم مهرم هلال جونم آزاد. مجبور شدم. نه رهام میکرد نه ازدواج میکرد. نگهم داشته بود تو عقد. در هر دو صورت این احساس ها تجربه میشه. منم حس حقارت و نفرت و احساس گناه داشتم. ولی واقعا پشیمونم خیلی به سوگش نشستم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منو خیلی اذیت کردن. قصدشو داشتن. ولی نمیگفت. از مهریه می ترسید. خودم گفتم مهرم هلال جونم آزاد. مج ...

هیچی مهریه نگرفتی؟؟

والا منم همش میگم کاش مهریه نمیگرفتم اینطوری راحت تر بودم الان میگم مگه چم بود ک هم مهر داد هم طلاق اونم بعد از دو ماه!!!

هیچی مهریه نگرفتی؟؟ والا منم همش میگم کاش مهریه نمیگرفتم اینطوری راحت تر بودم الان میگم مگه چم بود ...

فقط دوماه بود؟ دوماه که خیلی کمه. کاش منم دوماه بود جدا میشدم. خوش به حالتون. من دو سال گذشت. نه بابا به خودتون نگیرین‌. هر کسی معیارهای خودشو داره. دلیل به مشکل بودن شما نبوده. اینم که مهریه داده انصاف داشته‌ بهای کارشو پرداخته. 

فقط دوماه بود؟ دوماه که خیلی کمه. کاش منم دوماه بود جدا میشدم. خوش به حالتون. من دو سال گذشت. نه باب ...

اره دوماه عقد بودیم ده ماه دنبال طلاق . برا دشمنمم نمیخوام این شرایط رو. احساس بی ارزشی میکنم.... مگه من مسخره ش بودم بیاد آبروم رو ببره و آخرش با پول سروته قضیه رو هم بیاره؟! آبروم رفت ضربه خوردم احساساتم از بین رفت..... تا مرز خل شدن پیش رفتم اگه انصاف داشت با زندگیم اینکارو نمیکرد

اره دوماه عقد بودیم ده ماه دنبال طلاق . برا دشمنمم نمیخوام این شرایط رو. احساس بی ارزشی میکنم.... مگ ...

اشنایی هم داشتین؟ نامزدی؟

انصاف از این نظر که تا حدودی از حقتو داده. اینو خیلی ها هم نمیدن. 

اره دوماه عقد بودیم ده ماه دنبال طلاق . برا دشمنمم نمیخوام این شرایط رو. احساس بی ارزشی میکنم.... مگ ...

عزیزم خدا راشکر کن بازم بیشتر طول نکشیده‌. هر چه طولانی تر باشه سخت تره‌ 

دوماه کمه. منم دوماه آشنایی بود. به نظرم اشتباه ما همین بوده که انتخاب اشتباه کردیم‌. ازش نپرسیدی چر ...

میگفت سنت زیاده زشتی... بهانه زیاد داشت اینا مهمترینش بودن. خانواده ش هم همینارو میگفتن

میگفت سنت زیاده زشتی... بهانه زیاد داشت اینا مهمترینش بودن. خانواده ش هم همینارو میگفتن

چه بی فرهنگ. مگه صورتت ایرادی داره؟ سنت که اگه اشتباه نکنم ۳۲ بود. سنت زیاد نیست. یکی از اقواممون ۳۸ سالگی ازدواج کرد با بهترین مرد الان آمریکا هستن و دوقلو دارن. تو ۴۰ سالگی هم بچه دار شد. اصلا این آدم لیاقت نداشته. همون بهتر که رفت. از کجا معلوم یه زن زیبا بگیره ولی اخلاقش نابودش کنه. نترس چوب خدا صدا نداره. غصه هم نخور خدا راشکر کن. این آدم زندگی نبوده

چه بی فرهنگ. مگه صورتت ایرادی داره؟ سنت که اگه اشتباه نکنم ۳۲ بود. سنت زیاد نیست. یکی از اقواممون ۳۸ ...

صورتم از نظر اون زیبا نبود... تازه همسن بودم ازش پنهان هم نکرده بودم ک بعد عقد اینطوری میگفتن خودش و خانواده ش

صورتم از نظر اون زیبا نبود... تازه همسن بودم ازش پنهان هم نکرده بودم ک بعد عقد اینطوری میگفتن خودش و ...

بگذار یه داستان واقعی رو برات تعریف کنم. یکی از آشناهامون ده سال پیش نامزد کرد جشن بزرگی هم گرفتن. فردای جشن پسره دید دختر موهاش خیلی کمه‌. گفت نمی خوامش. و آبروی دختر را همه جا برد  و که مو نداره‌. و نامزدی رو به هم زد. بعد از ده سال الان اون آقا بچه دار شده. و دخترش دوتا دستاشو نداره. فکر نمیکنم دل شکستن و پا روی دل دختر گذاشتن بدون جواب بمونه. میخوام بدونی خدا میبینه نگران نباش. 

بگذار یه داستان واقعی رو برات تعریف کنم. یکی از آشناهامون ده سال پیش نامزد کرد جشن بزرگی هم گرفتن. ف ...

وای چه عجیب و جالب!!!! بعد اون دختره ک ولش کرده بود چی شد؟

وای چه عجیب و جالب!!!! بعد اون دختره ک ولش کرده بود چی شد؟

او هنوز مجرده. اما فوقالعاده پیشرفت کرده از نظر شغلی و تحصیلی. بسیار هم زیباست. و خوشبخت. و خیلی هم جوون مونده.