2777
2789
عنوان

شوهرم از الان خوابیده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 110 پست
چرا؟بیچاره من چون وقتی اون خوابه رو نوک پا راه میرم بد خواب نشه...ولی اون میبینه من خوابم صدای تی وی ...

خخخخخ نمیری..مام عین توییم

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
😲😲😲وای اینجور که خیلی سخته عزیزم

خییییییییییلی😢امافعلا چاره ای نیست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر خستگییش از کارش هست که بزار بخوابه ولی اگر میره تنها خوش گذرونی و خستگیشو میاره واست .حتما خرده ...

نه خب باشگاه بیشتر خسته ش کرده به علاوه اینکه امروز یکاری براش پیش اومد اونم وقتشو زباد گرف

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
حواست باشه مشکوک میزنه این اقا. دعواش کن بگو دیگه نبینم میچرتی.بذار اگه کاری ام میکنه بترسه بذاره کن ...

والا یه بار ازش تست مرفین گرفتم مثبت شد میگه کدیین خوردم زیر بار نرفت به برادر شوهر بزرگم گفتم دیشب بهم گفته چرا هم چین حرفی زدی به برادرم . نمیدونم چکار کنم . خیلی مصیبت کشیدم تا پای طلاق رفتم . رفت کمپ خوابید الان یه سالی ه رفتاراش مشکوکه . قرص تو جیباش ه . . بنظرتون ادم هر چقدر خسته باشه . چرت میزنه . شده ایینه دقم بخدا دارم دق میکنم . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
می‌ره فیلم جشنواره، یا خودش، یا با برادرش، یا برادرم، یا دوستش،چی بگم

وای شوهرمنم رفیق بازه شدید

کلا با هم جنس خودش بیشتر حال میکنه😁😁

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
وای شوهرمنم رفیق بازه شدید کلا با هم جنس خودش بیشتر حال میکنه😁😁

بابا منم اینجوریم با دوستام بیشتر خوش میگذره کلا شوهری نیستم 😋😋😋

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
وای شوهرمنم رفیق بازه شدید کلا با هم جنس خودش بیشتر حال میکنه😁😁

رفیق باز نیست ، میگه تو نمیتونی ساعت ۱۰ شب با دو تا بچه که یکیشون مدرسه ایه بیای سینما! خوب راست میگه یه کم! ولی خوب منم دوست دارم برم ، حداقل بعدش نمیاد بگه چه فیلمی بود، اسمش چی بود! 

به دلت بد راه نده عزیزم انشالله که خیره

خدا از زبونت بشنوه . با چنگ و دندون زندگیم نگه داشتم اینبار اگه دوباره بر گشته باشه سمت اعتیاد نمیدونم چه کار کنم دیگه مجبور میشم ترکش کنم . چون خیلی بلا و بد بختی سر اعتیادش  کشیدم . سه سالی دارم با ارامش زندگی میکنم البته نه زیاد اروم اما نسبت به خیلی واز سالها ی قبل بهتر شده ای خدااا خیلی خستم دو ست ندارم سالا تلخ گذشته تجربه کنم. 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
بابا منم اینجوریم با دوستام بیشتر خوش میگذره کلا شوهری نیستم 😋😋😋

خخخ والا منم با دوستام بیشتر حال میکنم ولی عاقا نمیزاره کههه😐

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
رفیق باز نیست ، میگه تو نمیتونی ساعت ۱۰ شب با دو تا بچه که یکیشون مدرسه ایه بیای سینما! خوب راست میگ ...

خب این درست

ولی خب آدم دلش میپوکه تو خونه تنهایی

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
خخخخخ نمیری..مام عین توییم

اگه مثل منید پس درکم میکنی اگه مثل شوهرمی تو زو خدا ب همسراتون رحم کنید.تازه اقا ب من میگه تو عقده خواب داری😨اخه مگه تو میذاری من ی ساعت با ارامش بخوابم معلومه عقده ای میشم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
خخخ والا منم با دوستام بیشتر حال میکنم ولی عاقا نمیزاره کههه😐

گوش نکن به حرفش بگو کم خونه باشی اینور اونور بری منم میرم اینور اونور، بگو مسخرشو دربیاری منم مسخرشو درمیارم😆😆😆

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
خدا از زبونت بشنوه . با چنگ و دندون زندگیم نگه داشتم اینبار اگه دوباره بر گشته باشه سمت اعتیاد نمیدو ...

عزیزم ناراحت شدم برات

امیدوارم دیگه مشکلات گذشته گریبان گیرتون نشه

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
2810