2777
2789
عنوان

بیماری دخترم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 119 پست
بیمارستان یه سره بازه ببرش الان 

زنگ زدم گفت متخصصامون شنبه میاد الان دانشجوها هستن میترسم بخدا

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچم یکسالشه 

عزيزم پس خيلي كوچكه

نگران نباش مهم تشخيص بيماريست 

توجه كن ببين علائمش بعد از غذا تشديد ميشه يا نه؟ شبها بيشتر يا روزها؟ حالت درازكش تشديد ميشه؟ اگر اين موارد باشه و داروهاي ريه جواب نداده باشه احتمال رفلكس بيشتر ميشه

بیمارستان اولین کار آزمایش میگیرن از بچه تو آزمایش خیلی چیزا معلوم میشه

من حاضرم همه ازمایشی بدمم فقط بدونم خوب میشه

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
عزيزم پس خيلي كوچكه نگران نباش مهم تشخيص بيماريست  توجه كن ببين علائمش بعد از غذا تشديد ميشه ...

شبها بیشتر موقع غذا خوردن فقط بالا میاده

توی نوزادیشم کولیک داشت پدرم در اومد تا اخر با عمل خوب شد

خوب ميشه عزيزم غصه نخور  دكتر بردي من را ريپلاي كن

حتمن مرسی واقن 😚

دانشجوها میتونن آزمایش بگیرن که صبح اول وقت دکتر چک کنه

یعنی ازمایش ببرم بگیرن کدوم بیمارستان خوبه خوب بگید ببرن والا من اینجا دست تنهام 

ی چی میگم بهس بده دعام کن بعدش ..برو عطاری گل زوفا بگیر دم کن بهش بده دو سه قاشق بسه

دادید خوبه همین علائم بوده

2810