2777
2789
عنوان

بیماری دخترم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 119 پست
 شبها بیشتر موقع غذا خوردن فقط بالا میاده توی نوزادیشم کولیک داشت پدرم در اومد تا اخر با عمل ...

بعد از غذا هم تنگي نفس و تهوع داره؟ 

ببين اينها همه براي تسكين اضطرابت ميگيم و حتما بايد به پزشكش اعتماد كني

نگران نباش

چه دکتری اگه تهران یا قمم باشه میبرمشش

دکتر علیرضا ناطقیان ببرش تهران 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از غذا هم تنگي نفس و تهوع داره؟  ببين اينها همه براي تسكين اضطرابت ميگيم و حتما بايد ...

ن فقط وقتی که میخوابه کبود میشه درکل چونکه غذاهم خوابیدنی میخوره چون عادت کرده اینجوری میشه ولی موقع سرفه کبود میش

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
دکتر علیرضا ناطقیان ببرش تهران 

تحقیق میکنم درموردش حتمن

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
خواهش میکنم‌.رفتی حتمابهم بگو خوب شد دخترت.ممنون💗

😍😘

تحقیق میکنم درموردش حتمن

دکتر دخترمم هست تخیص میده بعد معرفی بکنه شاید ب یه متخصص بهتر 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
یعنی ازمایش ببرم بگیرن کدوم بیمارستان خوبه خوب بگید ببرن والا من اینجا دست تنهام 

عزیزم اول نگران نباش خونسردیتو حفظ کن من مشهدم شما بیمارستان کودکان شهرتون ببر علایمشو بگو حتما بگو کبود میشه تا نگهش دارن بعد کارای روتین پذیرششو انجام میدن تا صبح اول وقت دکتر بیاد ویزیت کنه

دکتر دخترمم هست تخیص میده بعد معرفی بکنه شاید ب یه متخصص بهتر 

اهان پس دکتر خوبیه تو تهران سه تا دکتر بردمش همسرم میگه از همه جای دنیا میان اینجا تو میخوایی بری قمم خوب چکار کنمم نتونسن بفهممم درد بچمو

عزیزم اول نگران نباش خونسردیتو حفظ کن من مشهدم شما بیمارستان کودکان شهرتون ببر علایمشو بگو حتما بگو ...

حتمنن مرسی 🌼

انشالله بهتر میشه علایمش خیلی به رفلاکس میخوره

😥😥اخ خدا این دیگه چی بود

اگه دکتر خیلی خوب میشناسید معرفی کنید هیچیشم مهم نیس اگه واقعن عالیه من که از بس بردمش خسته شدمم

بیمارستان بقیه الله تهران بهترین متخصصارو داره حتما ببر اونجا اصن ببر بخش اورژانس لازم‌باشه بستریش میکنن معاینه میکنن دلیلشو پیدا میکنن

خدا سلامتی بده ب بچه تون ان شاالله

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

بیمارستان بقیه الله یکی از بهترین بیمارستانای ایران شناخته شده من خودمم اونجا بستری بودم رسیدگیشون خوبه دکترا همه فوق تخصص ببر ان شاالله مشکلش حل میشه

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

2810