2777
2789
عنوان

بیماری دخترم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 119 پست
 بهش زیتادین دادم خارجیشم پدرم دراومد تا گیر اوردم ولی ن اصلا تاثییر نداشته اسپری دکتر رفتم داد ...

حتما حتما متخصص اطفال ببر ليست داروها و مدت درمان را هم ذكر كن علائم را توجه كن و كامل شرح بده

از بچه بخواه هر احساسي تو بدنش داره بهت بگو سوزش گلو درد سينه يا هر علائمي تو تشخيص بهتر كمك ميكنه

همه حرفهايي كه ما ميزنيم بسته به تجربه و احتمالي كه نيديم تشخيص نهايي با دكتر هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزمم حتمن میبرمش شبا تا صبح بالاسرشم دارم نفساشو چک میکنمم توی شهر غریبم دسترسی به هیجا ...

ببرش بیمارستان بستریش کن یه جایی برو هم متخصص گوارش باشه هم ریه تا بفهمن رفلاکسه یا مشکل ریه

بیمارستان خوبیه برای اطفاله 

طرفای ما تبریز همه بچه هارو میبرن قاریق چی.

بچه ها تو این سن نمیتونن چیزارو خوب بجون.برا همین بعضا تکه های مواد میوفته تو کیسه های کنار لوزه ها اونجا میمونن.عفونت میکنه.

دختر دوستم سه روز اول عید رو تو بیمارستان بستری بود.سه روز اخرم تبش قطع نمیشه و میبرن پیش قاریق چی.اونم ک فوت میکنه تکه خیار درمیاد.

فکر نکنید مثل تنفس دهان به دهانه فوت کردنش هاااا.

نه اینجور نیس.در حد یه فوت به صورت بچه است مثل وقتی که اب یا شیر پریده گلوش فوت میکنیم تو صورتش اونجوری فوت میکنه.با دستش یه فشار کوچولو میده مواد میپرن بیرون خود بخود.

ما ها علاوه بر بچه ها خودمونم میریم.

این بحثم پایه علمی داره.و ثابت شدست

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
حتما حتما متخصص اطفال ببر ليست داروها و مدت درمان را هم ذكر كن علائم را توجه كن و كامل شرح بده از ب ...

بچم یکسالشه 

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
خیلی دکترای بیفکری بودن دکترایی که بردی لا اقل یه آزمایش باید مینوشتن که ببینن بدن بچه در چه حاله

اره خیلی بچم حالش بده یعنی😢من تا فردا میمیرممم

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
اره

عزیزم من برات این همه نوشتم اصلا توجه نکردی.

بخاطر خودت و بچت میگم اینهمه هم خودتو هم بچه رو اذیت نکن.الکی نبر تو بیمارستان که منشا عفونته.

دلت میاد دستاش سوزنی بشه.

یبار ببر پیش قاریق چی خوب نشد ببر بیمارستان.

قاریق چی ببری یک ساعته حالش خوب میشه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
طرفای ما تبریز همه بچه هارو میبرن قاریق چی. بچه ها تو این سن نمیتونن چیزارو خوب بجون.برا همین بعضا ...

خاله خودم توی اینکاره تا گلو بچمو دید گفت ن این انجوری نشده 

استاتر ببرش حتما اگه لازم ب ازمایش باشه خانم دکتربرات مینویسه.دستشم سبکه من اول پسرمو مدیون خداهستم ...

شمارشو و ادرسشو برام فرستادین

2810