2777
2789
عنوان

بیماری دخترم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 119 پست
نه عزيزم با داروي گياهي مخالف نيستم من خودم مصرف داشتم و نتايج عالي هم برام داشته اما استفاده سر خ ...

نه من کلا با داروی گیاهی مخالفم عزیزم 

فقط دکتر رو قبول دارم و داروهایی که دکتر تجویز میکنه

نظرتون محترمه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای شرمنده ببخشید🙈🙈🙈🙈

نه بابا عزیزم فدات

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اره عزيزم اگر حاد باشه گرفتگي عضلات سينه و مري را به دنبال داره همين باعث تنگي نفس ميشه البته تشخيص ...

بهش زیتادین دادم خارجیشم پدرم دراومد تا گیر اوردم ولی ن اصلا تاثییر نداشته اسپری دکتر رفتم داد ولی ن نتیجه نداد

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
اره واقعا وقتی درمان توی خونه جواب نمیده باید بستری بشه

دقیقا 

اون هم بچه 

خیلی ضعیفه هنوز نباید غفلت کرد

بیمارستان مفید بردم گفت هیچیش نیس 

بری پیش خانم دکتر نجفیان خوب خوب میشه شک نکن.فقط دقیق سر ساعت۱۱شروع ب زنگ زدن بکن چون خیلی سخت وقت میده بگیرتا ازاد بشه.بعدگل دخترت خوب شد پسرمنم دعا کن

الهم عجل لولیک الفرج
نه من کلا با داروی گیاهی مخالفم عزیزم  فقط دکتر رو قبول دارم و داروهایی مه دکتر تجویز میکنه ن ...

نظر شمام همينطور💝😘

به هر حال هر كس از روشي بسته به تجربش نتيجه ميبينه 🙂🌺

من هم الان همين را گفتم تا مطمين نيست نبايد هيچ داروي گياهي يا شيميايي بده چون احتمال نتيجه عكس داره

بیمارستان خوبیه برای اطفاله 

برای همه بیماری ها هستش عزیزم 

بله برای اطفال هم خیلی خوبه 

انشالله دخترت هر چه زودتر خوب بشه

خدا رو شکررررر عزیزم متخصص ریه ببر استفراغش به خاطر فشاریه که مدقع سرفه بهش میاد 

اره موقع غذا هم استفراغ میکنه یعنی مشکل از ریه هاشه 

یا الرژیه 

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
برای همه بیماری ها هستش عزیزم  بله برای اطفال هم خیلی خوبه  انشالله دخترت هر چه زودتر خو ...

مرسی عزیزمم حتمن میبرمش شبا تا صبح بالاسرشم دارم نفساشو چک میکنمم توی شهر غریبم دسترسی به هیجارو ندارممم

شاید خروسک گرفته ببرش بیمارستان 

سرفش خروسکی نیس