2777
2789
خواهش میکنم فقط خاستم بگم داروهاش بطور غیر بهداشتی درست میشه

نه خدایی ما چندین ساله ازشون دارو می گیریم و مصرف می کنیم. بخدا تا حال نشده مشکلی از لحاظ بهداشتی داشته باشه.  این کار بهداشت و مافیای داروه که چندین بار تاحال به بهانه غیر بهداشتی بودن پلمپ شده.  به خاطر اینکه داروهای خودشون به فروش بره

یکی از نمایندگانش تو شهر ما بود بنده خدا چندنفر ازش شکایت کردند که هرچند نفرشون پزشک و داروخانه بود. وگرنه از طرف مردم شکایتی نداشتند.  داروهاش تو سایت باسلام‌هم هست اگه بد بود ممنوعش می کردند

نه خدایی ما چندین ساله ازشون دارو می گیریم و مصرف می کنیم. بخدا تا حال نشده مشکلی از لحاظ بهداشتی دا ...

دقیقا ما هم.    مردم ما خیلی به مصرف داروهای شیمیایی اعتقاد دارند. درحالیکه تو کل کشورهای پیشرفته اروپا و آمریکا معروفه که تا ناچار نشن دارو مصرف نمی کنند. اگه این طب اسلامی و سنتی ما رو اونجا داشت براش سرو دست می شکوندند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا ما هم. مردم ما خیلی به مصرف داروهای شیمیایی اعتقاد دارند. درحالیکه تو کل کشورهای پیشرفته ار ...

آخه این داروهای شیمیایی رو انگار برای ما جهان سومی ها درست کردند. وگرنه چرا باید ایران باید بالاترین سرانه مصرف داروشیمیایی رو درجهان داشته باشه

عزیزم ب نظرت این مشکل پوستم ک گفتم از چیه شما ک از طب سنتی سردرمیارین

طرفدار طب سنتیم 😁😁😁 سر در نمیارم ک عشقم.واسه همین گفتم مطالب که مربوط به پوست استاد خیراندیش گوش بده.طبق شنیده گفتم استاد تبریزیان قبول ندارم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان