2777
2789
عنوان

شماره حرم اقاجان امام رضا ع و یه صلوات هدیه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم به امام رضا متوصل شو صلوات و یس نذر کن حتما جواب میده  .....

چشم عزیزم.شما هم با اون دل پاکتون دعا کنید.به خدا اینقدر بابام مهربونه حیفمون میاد از دستش بدیم.یا خدااااا😢😢😢😢😢

نه گل رویایی شما گفتی توضیح بده من هم گفتم راهش فقط یک زنگه دوست داشتین بزنید و اونجا صلوات خاصه امام رضا  علیه السلام   پخش و بعد وصل میشین بطور مستقیم میتونید امتحان کتید

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

ملیکا  جون امام رضا   علیه السلام  این را در دلم انداخت تا تاپیک بزنم تازه من   تازه عضوشدم حکمت بوده تا شما حرف بزنید ببینید چقد شماهارا دوست دارن اقا امام رضا  علیه السلام  

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بیستر توصیح بده

از سید محمد؟

پسر امام‌هادی ع بود و اونقدر امام هادی ع و امام حسن عسگری ع به ایشون علاقه عجیبی داشتن که وقتی براثر بیماری  از دنیا رفت امام عسگری از شدت گریه و بیتابی گریبان خودش رو چاک داده بود

توی نه فرسخی سامرا دفنه

به شدت حاجت میده چه سنی و چه شیعه احترام زیادی براش قائلن و از اینکه به ایشون بیحرمتی کنن حتی میترسن. کرامات عجیبی دارن برای شفای فلج و بیمارای صعب العلاج و غیر قابل درمان ومشکلات لاینحل جواب میدن.

نوشته حتی اگه به کسی اتهام دزدی زده بشه حاضره مال رو بیاره ولی به سید محمد قسم نخوره چون عواقب بدی براش داره بسیار دانشمند و عالم فرزانه ای بوده و من شاهد چند تا از کرامتهاش بودم

2810