2777
2789

درس میخونم ..

برنامه.ریزی برازبانم دارم ..

مقاله انگلیسی میخونم +فیلم زبان اصلی..

یوقتایی رمان میخونم ..

کلیپ اموزشی دان میکنم وانجام میدم ..

دنس وورزش هم ثابت هرروزمع ..

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست(:❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۲۱سالمه تو نت میچرخم بازی میکنم کتاب میخونم خریدمیرم  میچرخم چیزی میخورم (معمولا وقتی حوصلم سرمیره میرم بیرون وچیزی میخورم..بعداستخرمیرم وهمینا..

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
کاش منم کمتر از بیست بودم😭😭😭

😐ینی نامردترازتو وجود داره؟هستی توسایت..این همه تگت میکنم!خیلی بی معرفتی باشه منم دیگه نمیشناسمت ستیا خانوم😒

من 16سالمه نمیتونم که تنها برم بیرون دور بزنم واس خودم تو خونه هم همه کاری میشه کرد درسته اما من دوس ...

بروارایشگاه ی کاری یادبگیر مثل کاشت مژه یاکاشت ناخون یا چیزای دیگه..

بروارایشگاه ی کاری یادبگیر مثل کاشت مژه یاکاشت ناخون یا چیزای دیگه..

از این چیزا خوشم نمیاد همونطور که گفتم من دوست دارم صحبت کنم بنابراین میخوام برم روانشناسی بخونم تا به بقیه مشاوره بدم و باهاشون حرف بزنم اتفاقا خیلیهاهم میگن مشاوره ام عالیه

😐ینی نامردترازتو وجود داره؟هستی توسایت..این همه تگت میکنم!خیلی بی معرفتی باشه منم دیگه نمیشناسمت ست ...

سلام فداتشممممم به خدا فک کردم سایت نمیای وگرنه حتماااا بهت پیام میدادم تو خصوصی😤😢😢😭😭 تو نمیدونی تگم خرابه😢😢 باور کن همیشه به یادت بودم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
2810