2777
2789

یعنی چی؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش احساس میکنم بچم اوتیسمه دوقلو دارم یکیشون خیلی قشنگ نگام میکنه اون یکی خیلییی کم

این چه حرفیه میزنی اخه

یارب به تمنای تو گرباردگر بودمراانتخاب به همین قبله ات برمیگذیدم همان یاری که قسمتم کردی

میدونم چقدر سخته این احساست.  منم حس بدی مثل تو دارم . کاش میشد از یک متخصص کمک بگیریم. همین که این حس رو داریم یک قدم از بقیه هایی که فکر میکنن کارشون درسته جلوتریم و میتونیم خودمونو اصلاح کنیم.  الان که اینو مطرح کردی اشکم دراومد. من نتونستم دردها و زخمهای خانواده شوهرمو به خاطر بچم تحمل کنم و این منو میسوزونه. کاش قوی بودم. پسرمو تنها گذاشتم به خاطر خودم

افسردگی پس از زایمان،برو دکتر

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
میدونم چقدر سخته این احساست.  منم حس بدی مثل تو دارم . کاش میشد از یک متخصص کمک بگیریم. همین که ...

مشکل داشت پسرت؟

امروز به شوهرم گفتم ازت طلاق میگیذم سالمه رو من میبرم اونی که فک میکنم مریضه میدمش به شما

همش احساس میکنم بچم اوتیسمه دوقلو دارم یکیشون خیلی قشنگ نگام میکنه اون یکی خیلییی کم

خب خیال خودت رو راحت کن ببر پیش متخصص

خودتم برو پیش مشاور تا اروم شی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
خب خیال خودت رو راحت کن ببر پیش متخصص خودتم برو پیش مشاور تا اروم شی

بردم

گفت یکم نگران کننده است و واسه شیش ماهگیش ام آر آی داده

الان 4 ماهش تموم شده

نمیتونم بپذیرم بچم مشکل داره

2810