2777
2789
عنوان

چطوری از شوهراتون پول میگیرید ؟؟؟

69856 بازدید | 216 پست
سلام دوستان
من دو سال ازدواج کردم و هر دفعه خواستم خرید کنم و پول نداشتم از شوهرم گرفتم (کارت عابر بانک )دوباره اوردم خونه بهش دادم
یا اگه باهم بودیم که اون خودش حساب می کرده
ولی از اونجایی که خیلی ادم کم خرجی هستم مخصوصا که الان یه بچه ? ماهه دارم و حسابی خونه نشین شدم فکر می کنم واسه شوهرم خیلی خوب شده که من اصلا خرجی ندارم.
واسه همین می خوام بدونم شماها چطوری پول می گیرین ؟؟ مثلا ماهیانه ؟؟ چند درصد حقوق شوهراتون رو ازش می خواین؟؟
چون اخه بهمن اصلا نمی گه چقدر درامدشه .
می خوام امروز تکلیف این قضیه رو روشن کنم حسابی حرصمو دراورده

این هم یه فسمت دیگه ار تاپیک و دسته گلی که به اب دادم :

1391/10/25 8:10 ب.ظ

تمام سعی خودم رو می کنم و واقعا دلم می خواد عوض شم
گوش کنین یه دسته گل دیگه ای که اب دادمو براتون تعریف کنم
از اول ازدواحمون چون خودم قبلا کار می کردم یه پس اندازی داشتم شوهرم چک داشت و از من قرض کرد منم چون تازه بودیم رو نداشتم بگم نه . کادوهای عروسی کادو های عقد وام ازدواج و کادو های زایمان همه رو هم جمع کنید چیزی حدود سی میلیون تومان میشد همه رو هر دفعه به بهانه ای ازم گرفته مثلا با چک داشته یا حواسته سکه بخره یا تو بورس سهام بخره ....
به این بهانه هم که بهم میده رفته که بده هنوز
دیشب می خواستم این پولا رو ازش بگیرم اولش با کلی ناز عشوه ......
اخرش می گه مگه پول منو تو داره یعنی چی میخوای بذاری بانک؟
اعصابم بهم ریخت با ناراحتی پا شدم رفتم خوابیدم

(بیاین دوستان صفحه اخر رو نظر بدین )
man to aghdamo hanooz karam be pool gereftan nareside vali khosh hal misham manam bedoonam vase ayande :D
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
من ماهی 200 از شوشو میگیرم ... میریزه تو کارتم .... همه ی خریدهای خونه ام با خودشو ....
من چیزی برای خونه و پسرم نمیگیرم ...
نزدیک 10 میلیونم پس انداز دارم ....
دنـــیا ارزش پـــا کوبیـــدن بـــه شـــکمت را نداشـــت ....
ببخـــش مـــرا مـــادر :-(

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ه رماه پول میریزه به حسابم..یا اگه نریزه کارتشو میده اگه هم کارتشو نده پول میزاره تو خونه.حتی اگه چیزی نخرم..اون مبلغ مورد نظرمون رو به حسابم میریزه
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
ایول مامان ارین وضعت خوبه هااااااا
خودمان را با جمله قسمت چه باشد گول میزنیم ... قسمت اراده من و توست ! ( خدا جون اراده کردم خوب باشم و به آرزوهام برسم پس به من لطف کن تا روزهای قشنگ رو ببینم ) سیمین
یعنی بری بیرون با دوستت از یه پالتو خوشت بیاد خودت میخری یا شوشو؟؟؟
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
حالا که دوست نداره حقوق و درامدش را به شما بگه حساسش نکن ونپرس ، با توجه به سطح زندگی و نیازهای خودت یک مقدار را بهش پیشنهاد بده و مقیدش کن که هر ماه بهت ماهیانه بده
پول ازش نمیگیرم. خریدامو کلا با خودش میرم انجام میدم.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مهتا

1391/10/24 4:38 ب.ظ

شماها می دونید درامد شوهراتون چقدره ؟
مثلا چند درصد حقوقشو می خواین ؟مثلا اگه ماهی یک میلیون درامد داشته باشه چقدر ازش می خواین که هر ماه بهتون بده
2810