2777
2789
عنوان

چطوری از شوهراتون پول میگیرید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69856 بازدید | 216 پست
مرسی سیم سیم جون ...

من هر چیزی برای خودم بخوام باید خودم بخرمممممممممممم ....

تو این 6 سال که ازدواج کردم ... شوهرم اصلا بهم نگفتخ درآمدش چه قدره ....
دنـــیا ارزش پـــا کوبیـــدن بـــه شـــکمت را نداشـــت ....
ببخـــش مـــرا مـــادر :-(

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبه حالتون
من اصلا نمی دونم شوهرم درامدش چقدره /
جز خرید گوشت و هرغ و (خوردنی ) اجاره خونه اب و ... هزینه دیگه ای براش ندارم نه لباس و نه کیف مه کفش نه کادر . هیچی
تازه می دونم یواشکی به خونوادشم پول میده
اینم بیشتر اعصابمو می ریزه بهم
حالا چی کار کنم ؟ چی پیشنهادی دارین ؟

منم شوهرم هر چی در امد داره میاره میده به من بعد از من پول تو جیبی میگیره البته من خودم شاغلم و با پول من هیچ کاری نداره.هر چقدر همخودم بخوام از پول شوهرم بر میدارم و اصلا نمیپرسه مثلا فلان قدر بهت پول دادم پی شد پکارش کردی هر وقتم بگم پول تموم شد چیزی نمیپرسه خداروشکر
من مردهایی که درامدشونو نمی گننمی فهمم...زنهایی رو هم که نمی دونن نمی فهمم....یعنی چی خب؟مگه پدرتونه که نمی دونی چقدر درامدشه؟بالاخره زن و شوهری یه تعریفایی داره...رابطه ی پدرو فرزندی یا دوستی یا فامیلی نیست که!
ما حساب مشترک داریم که پولا رو میریزیم توش و هرموقع بخوایم هر کدوم بر میداریم و اینکه همیشه شوشو تو کشو پاتختی مقداری پول میزاره که هردو وقت لزوم ازش بر میداریم و کلا شوشو خیلی ول خرجه و هرچقدرم من پول بگیرم هیچی نمیگه کلا تو زندگیمون من باید پس انداز کنم وگرنه با ولخرجیش همه پولا به باد میره
همه چیز پر از خداست ؛ درخواست کن ، باور کن و دریافت کن …
منم اوایل همه خریدام را با شوهرم میکردم اما برای اینکه بتونم پس انداز کنم مجبورش کردم بهم ماهیانه بده و هر سال هم مبلغش را زیاد کردم الان ماهیانه بهم میده و همه خریدام را با خودش میرم و خودش برام حساب میکنه. اینطوری اگر تنها برم خرید پول تو کیفم هست اگرم نرم خرید پولم پس انداز میشه وقتی هم پولام جمع شد باهاش سکه میخرم
بچه ها درامد شوشو من 800 تا 1 تومنه
به نظرتون چقد بگیرم؟؟؟
خودمم سرکار نمیرم
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
خخخخخ مهتا سوالامون مثل هم بود
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
باور کنید من اخرین باری که کفش خریدم عید پارسال بود
کیف هم دو سال پیش تا حالا نخریدم بچم دنیا اومده یه کیف ندارم که بتونم یه تیکه وسایلشو بذارم
البته نه اینکه شوهرم خسیس باشه ها چون الانم تنهام با بچه ۳ ماهه نمی تونم برم خرید ولی نمی خوامم من این جور کم خرج باشم اونوقت شوهرم واسه خونوداش همچین از سر تا پاشون خرج کنه
واسه همین دنبال راه چاره ام
2810