2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی چوب خداس

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ازدواج کرده .ولی شکمش بدجور ضایع بود چرا ازم قایم کرده بعدش تو هییت بودیم بهم گفت نذر کن .بلکه بهت ...

نگفته شاید نخواسته خبر بارداریش ناراحتت کنه 

نذر هم شما میتونی بزاری پای دلسوزیش

البته واقعا درک نمیکنم اگه مثلا شما مشکل داری و باردار نمیشی چرا دوستت که خیلی هم صمیمی نیستید باید ازش خبر داشته باشه؟

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
ن ازدواج کرده .ولی شکمش بدجور ضایع بود چرا ازم قایم کرده بعدش تو هییت بودیم بهم گفت نذر کن .بلکه بهت ...

شاید قایم کرده تاتو ناراحت نشی .

شاید منظورش ازنذر کن ،خیرخواهی بوده 

وگرنه میتونست بگه حامله م ،و بهت فخر بفروشه .

من دوستتو ندیدم ،شایدم مغرور و ..باشه .

نمی تونم قضاوت کنم .ولی ازمردن بچه کسی نباید خوشحال شد .

استارتر شاید میخواسته ناراحت نشی. ولی خیلی بدجنسی اگه خوشحال شده باشی . دلم برای دختره میسوزه گناه داره خیلی سخته خدا بهش صبر بده چون برای منم اتفاق افتاده درکش میکنم الان چه حسی داره. از ادمایی هم که فکر میکنن اگه همچین بلایی سر کسی اومد پس حتما چوب خدا بوده متنفرم

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
نذر منظورم بود.بعدش نگو چهارماهه بودش ازمن قایم کرده.امروز شنیدم رفته سنو جنسیت .دکتر گفته بچه ات یه ...

واقعا که

شاید خواسته ناراحت نشی بهت گفته حامله نیست.. مگه هر کی بچش تو هر سن و شرایطی میمیره چوب خداست!

چرا بعضیا همه چیزو به خودشون میگیرن 🙄

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نذر منظورم بود.بعدش نگو چهارماهه بودش ازمن قایم کرده.امروز شنیدم رفته سنو جنسیت .دکتر گفته بچه ات یه ...

یعنی تو الان خوشحال میشی بگیم اره چوب خداست چوب تو رو خورده یعنی........ امام علی دستور  داد به قاتلش آب و غذا بدن و شکنجش نکنن.... 😢وای بر ما آدما که اصلا نمیدونیم به خاطر این حرف بوده این اتفاق یانه..... وای برما..... 😔

دل خوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست😎
استارتر شاید میخواسته ناراحت نشی. ولی خیلی بدجنسی اگه خوشحال شده باشی . دلم برای دختره میسوزه گناه د ...

ما که طرفو نمیشناسیم با منظور گفته یا بی منظور .

که نذر کن و...

ولی ، اگه حسی مثل خوشحالی بهمون دست داد،انسانیش اینه که باش مقابله کنیم .

چوب خدا صدا ندارد اگر بخورد دوا ندارد گاهی به خاطرگفتن  یک کلمه که قلب یه انسان رو به درد میاره، عذابی نازل میشه اینجاست که میگن نباید مغرورانه نه حرف زد نه بر خورد کرد

زندگی درک همین اکنون است .....

به چیزی که گفتی اعتقاد ندارم 

ولی شاید کسی نظرش کرده کسی چشمش زده که بچش مرده

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
شما وقتی مهمان داری باید سر فرصت بیای تاپیک بزنی در ضمن خیر چوب خدا نیست  این حالتها خیلی پیش ...

نه اصلا فقط از دیروز تو ذهنمه که نکن تقصیر من باسه

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

خدا بیکار ننشسته که  شمااه بکشی زرت دعات اجابت بشه 

چرا خودتونو امامزاده میدونین؟

ولی واقعا اگه خوشحال شدی از این اتفاق باید گفت متاسفم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
2810