2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی چوب خداس

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ذره وقت بزار تو پست اول بنویس......... خدا بده بنده هاشو نمیخواد..... حتی اماماهم از این که دشمناشون تقاص پس بدن ناراحت میشدن چه برسه خدا..... از ماست که برماست... هرچیزی اومده سرمون خودمون کردیم.... 

دل خوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست😎

خوب میکنی استارتر دیربزار تا پربازدید بشی ..بخدا توخیلی تاپیکا رفتم طرف حرفشو همون اول گفته و نظر خواسته همه خوندن و رفتن بدون هیچ حرفی کمکی سخنی .

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  
خوب میکنی استارتر دیربزار تا پربازدید بشی ..بخدا توخیلی تاپیکا رفتم طرف حرفشو همون اول گفته و نظر خو ...

واقعا حرفتو قبول دارم ،واسه من که همیشه اینجور بوده

خدایا بابت همچی شکرت
یه ذره وقت بزار تو پست اول بنویس......... خدا بده بنده هاشو نمیخواد..... حتی اماماهم از این که دشمنا ...

هیچی دیگه 

دختره دوستش عروسی نکرده باردار شده .

حالا استارتر فک میکنه چوب خداس .چون به این گفته یه چیزی نذر کن 

تا بچه داربشی .

البته کار استارتر هم درست نبوده ،بهش گفته بارداری !؟

نذر منظورم بود.بعدش نگو چهارماهه بودش ازمن قایم کرده.امروز شنیدم رفته سنو جنسیت .دکتر گفته بچه ات یه ماهه مرده توشکمت.بقران بدجنس نیستم ولی دلمو شکست ‌معروره خیلی.نظراتونو بعدا میخونم الان مهمون دارم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
بخدا همینطوره

آره منم همیشه تاپیک دردول میزنم چون تو دنیای واقعی کسی رو نمیتونم باهاش درد و دل کنم ولی همیشه به زور میخواد هی بگم تا باهام حرف بزنن😢😢

خدایا بابت همچی شکرت

شما وقتی مهمان داری باید سر فرصت بیای تاپیک بزنی

در ضمن خیر چوب خدا نیست 

این حالتها خیلی پیش میاد 

حالا چون حرفش به شما بر خورده خدا سریع بچه اونو کشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

ن ازدواج کرده .ولی شکمش بدجور ضایع بود چرا ازم قایم کرده بعدش تو هییت بودیم بهم گفت نذر کن .بلکه بهت بچه بده

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
آره منم همیشه تاپیک دردول میزنم چون تو دنیای واقعی کسی رو نمیتونم باهاش درد و دل کنم ولی همیشه به زو ...

توام قطره چکون کن 

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  
2810