2777
2789
عنوان

دیگ نمیخوام باور کنم نمییییخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کسی هم در این دنیا به شکلی با شرایطی رشد میکنه...

از اینکه جمله دیگ واقعا کلافه شدم....اگه اینجوری بود باید همه ما رشد میکردیم حداقل الان نمیخوام درک کنم چون برام قابل درک نیس..

الهی ادم ذوب میشهههههه

من داغونم.چ برسه ب دل خواهر بیچارم.میگفت همون یدونه برام بسه.حتی برای اینکه احساسشون نسبت ب این کمتر نشه بچه دیگه نیورد.چقد عشقش میخوردن.چرا خدا نیس.دیشب رفته بود دکترش با شوک برگردوندش...نمیفهمم چیکار کنم😢😔😭😭😭

پس اون کسی ک گناه و تبدیل ب ثواب میکنه کجاس؟تو خیاله؟

الان شما یه چیزی خوندی .ذهنت مشوش شده.کاملا طبیعیه .ولی تهش اراده خداس که حاکمه .قرار نیست همه چی بر وفق مراد ماباشه .الان مطمئنا هم پدر بزرگت هم اون خانوم از سرنوشت و جایی که الان هستن راضین .چون دیگه الان بع یقین رسیدن که خدا هزار برابر از مادر مهربونتره .

استارتر عزيزم تاپيك شما رو خوندم غمگين شدم 

خدا رحمت كنه پدر بزرگتون رو همچنين مي مي ناز عزيز رو ،

انشاالله روحشون در آرامش باشه 

عزيزم حرفايي كه ميخوام بگم از سر ، سر خوشي نيست 

من كسي هستم كه دور از جون شما ، خرداد ٩٤ خيلي اتفاقي فهميدم كنسر رحم گريد يك دارم 

يادمه  چند ماه قبلش به خاطر فوت مرتضي پاشايي كلي كفر گفتم و از خدا ناراحت بودم ميگفتم خدايا يعني توي اين دنيا يه نفر پيش تو ارج و قرب نداشت كه دعاش رو در حق پاشايي مستجاب كني ... 

وقتي فهميدم كنسر دارم فقط چند ماه از فوت اون گذشته بود ، شوك شده بودم سه ماه رو تختم فقط اشك ريختم و خودمو حبس كردم بعد از عملم و درمانم يه شب تو وبلاگم يكي برام نوشت هيچ وقت خدا رو بازخواست نكن هيچ بنده اي در حق بنده ي ديگر  مهربان تر از خداوند نيست 

بهم گفت فكر كن روزاي بدتر از اين ميتونست برات رقم بخوره ميتونست تا مرحله آخر اصلا متوجه نشي و درمان نكني 

گفت هيچ وقت دلت از ته دل براي كسي نسوزه كه خدا قهرش ميگيره و امتحانت ميكنه 

عزيزم من كاملا دركت ميكنم الان ناراحتي و اين حرفا رو ميزني حق هم داري ولي با خدا قهر نكن يادت نره اينا همه حكمت و قسمت هست 

توكل بر خدا كن قران بخون با آدم مومن صحبت كن ايشالا خدا به دلت آرامش بده 

تو كار درستي كردي ما انسانيم و ضعيف از خداي خوبمون توقع داريم بايدم داشته باشيم ولي بعضي وقتها اوني كه ميخواييم نميشه بايد بهش توكل كنيم و تن بديم به قسمت كه حتما خير و صلاحمون توش هست بازم خدا رو بازخواست كن ولي ته تهش دلت رو به اين جمله آروم كن

و ما انسان را در رنج و سختي آفريديم 

و 

فان مع العسر يسرا 

پس از هر سختي آساني هست ☺️