2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
باشه عزيزم،ببين من پسرم وسواس زياد،لجبازي و اعتماد بنفسشم كه خيلي اومده پايين معلمش متاسفانه تند وتن ...

پسر منم خیلی عقبه از دوستاش با معلمش صحبت کردم ک فشار بهش نیاره تو خونه خودم باهاشم کار میکنم تو برگه سنجش اول سالش نوشته دیراموزه برا همین خیلی باید تلاش کنیم تا یاد بگیرن از این هفته کاردرمانی هم میبرمش ببخشید عزیزم پسر شما دارو مصرف میکنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما عاجزانه ميخوام بيايد و بمن راهكار بديد،من پسرمو نميدونم واقعا چيكاركنم،نمياد بنويسه از من خيلي كتك خورده تواين زمينه چون بامن لجبازي ميكنه ياميدونه ونمينويسه الان ديگه نميدونيم چكاركنيم،اول سال خيلي بهتربود الان حجم درساش زيادشده واون حتي درست هم نمينويسه بميرم براش پرخاشگرشده خيلي وسواس شديد ،نميدونم ديگه چيكاركنم اگرجايي گروهي عضويد منم ببريد بهم بگيد چيكاركنم؟كلاساشو كنسل كردم همكاري نميكنه سطح كلاسشونم بالاست ازمدرسه هاي ديگم سه تادرس جلوترن

سلام دوستای گلم...............یک عالمه حرف دارم براتون بزنم.................میدونید چیه؟؟؟من دیگه او ...

سلام منم میخوام پسرم روببرم پیش روانپزشک بخاطررفتاراش.شماگفتین دارو اولش اثرنداشت یعنی هردکتری داروش فرق داره.داروپیش فعالی

2810