2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://t.me/joinchat/BJ_--UNNJkBqolq3KEelPg

دوستان فکر کنم دیگه این درست باشه دقیقا کپی کردم 

برای من آبی میشه ولی فکر کنم برای شما آبی نشون داده نمیشه

یه راه دیگه اینکه برای یکی از اعضای لیست تلگرامتون بفرستید تا بقول دوستمون آبی بشه بعد روی اون بزنید تا بتونید عضو بشید

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

سلام به همه عزيزان منم كم و بيش با مشكلات مشابه ساير مادران در مورد بيش فعالي درگير هستم پسر من شش سال داره امسال بايد بره مدرسه قبلا به توصيه روانشناس مهدشون به كلينيك آتيه مراجعه كرديم كه متاسفانه رويكردشون كاملا تجاريه و به جاي تشخيص دايم ميخوان صد نوع تست بگيرن و اين حس و به آدم ميدن كه يه طعمه احمق گير آوردن از شما عزيزان ميخوام اگر پزشك خوبي در اين زمينه سراغ داريد به من معرفي كنيد

پارسال متوجه شدیم. یعنی حدود دو سالگی. یعنی حساس شدیم. کار خطرناک مثل بالا رفتن از تخت یا روی پیشخون ...

من فکر میکردم همه بچه ها توی دو سالگی این شیطنتا رو دارن پسر منو پسرعموش هم این کارا رو میکنن هردوشون حیلییییییی فوضول و نا آرومن که میگن باباهاشون اینجوری بود تاحالا حتی به بیش فعالی فکر نکرده بودم 😯

مامانای عزیز من هر روز از ۹ صبح تا ۸ شب با بچه ها یبیش فعال و مادهاشون سروکار دارم

اونقدر نگران نباشین درمانشون فقط دارو نیست با روشهای مختلف میشه بهشون کمک کرد اما صبوری و تلاش زیاد و مستمر میطلبه. اینو رد نمیکنم

سلام خدمت مامانای خوب

پسرم 20 ماهشه. از همون بدو تولد ناآروم بود. هی گفتیم بزرگتر میشه خوب میشه ...

الان که 20 ماهشه بیرون که می ریم یا تو مهمونی یه جا بند نمیشه. بیشتر از چند دقیقه نمی تونه خودشو با چیزی مشغول کنه. مگه اینکه سرودهایی که دوست داره رو از تلویزیون پخش کنیم. البته خونه خودمون یکم اوضاع بهتره.

دو سه ماهی میشه تو پارک سوار وسایل بازی نمیشه. دکتر نمی تونم ببرمش. چند روز پیش با جیغ و داد بردمش دکتر حتی نمی ذاشت دکتر معاینش کنه آخرشم با لگد زد ترازوی دکتر بنده خدا رو پرت کرد اون ور....

بردمش مهد با خودم ولی از در تو نمیره و جیغ و داد می کشه. تو ماشین بیشتر از دو ساعت نمیشینه. پشت چراغ قرمز یا تو ترافیک که گیر می کنیم جیغ و داد می کشه و گریه می کنه!

دکتر گفت پیش یه روانپزشک کودک ببرین. ولی دکتر قبلی که رفته بودیم گفت هنوز زوده و تا سه سالگی صبر کنین.

با این اوصاف و تجربیاتی که دارین بنظرتون پسرم بیش فعاله؟

باید بشه من مستقیما کپی کردم خیلی ها از این طریق وارد شدن اگر نتونستی شمارتو تو پیام به من بده تا ا ...

سلام من نتونستم وارد گروه تلگرامی (برای بچه های بیش فعال )بشم ممنون میشم منو اد کنید 09194729551

2810