2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
هزینه کار درمانی خیلی زیاده جایی رو میشناسی که دولتی باشه یا هزینش کم باشه ؟ 

بله متاسفانه خیلی زیاده. به مرکز دولتی بود توی ونک به نام "امید عصر" وقتی همه جا حدود 45-50 بود اون 27 میگرفت 45 دقیقه رو. کارشون هم انصافا خوب بود. الان رفتن سمت رسالت. گوگل کنی پیدا میکنی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کرجم😢

اتفاقا یکی از دوستان همین دیروز به من گفت از تهران میاد کرج چون اونجا کارشون خیلی بهتره. ازشون میپرسم کجا میرن بهتون میگم حتما عزیزم

خودتون هم کتاب های بازی درمانی رو بخرید توی خونه کار کنید

من قبل از ۳سالگی تشخیص گرفتم الان تقریبا۶ سالشه تو این مدت ریسپریدون میخورده ۳ ماهه دکتر توی کرمانشاه گفت قطع کن همیشه تحت نظر محولاتی بوده تواین سه سال کاردرمانی وگفتارش قطع نشده دوباره میخوام برای توجه وتمرکزش ببرمش دکتر روم نمیشه پیش دکتر خودش برم میگه چرا دارو رو قطع کردی 

مشکل های جدید ۱ماهه پیش اومده ۲ماه بعد ا  قطع قرص هم خوب بود

http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم

یکی از دوستان میگفت اصلا به تشخیص کار نداشته باش به محض اینکه دیدی بچه از بقیه عقبتره کاردرمانی رو شروع کن پسر من تا ۴/۵  سالگی کلام نداشت الان کامل حرف میزنه فقط تو پیش دبستانی با رفتن سر کلاس و مداد دست گرفتن وانچام تکالیف در حد خط ونقطه لجبازی بیش از حد .زدن بچه ها .وسواس روی وسایلش.میدونم شعر ها رو یاد میگیره اما اصلا ازش بخوام نمیگه .فقط کار خودشو میکنه..

http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم
یکی از دوستان میگفت اصلا به تشخیص کار نداشته باش به محض اینکه دیدی بچه از بقیه عقبتره کاردرمانی رو ش ...

سلام عزیزم  پسرتون پیش فعال تشخیص گرفته؟ از۲سالگی چه علایمی داشت میتونید بگید؟آخه پسرم ۲سالشه بعضی دکترهامیگن پیش فعاله بعضیعا میگن پیش فعالها زود بحرف میان آخه پسرم فقط چندتاکلمه میگه،خواهش میکنم جوابمو بدید؟

من پسرمو فرستادم كلاس اول،ولي خيلي سخته ازصبح تاحالا دارم گريه ميكنم،بخدا ميگم من چكار كنم من چيكار كرده بودم؟انگار هيچ چيز برام مهم نيست جز بچم،همش بهش فشار مياريم لجبازتر و وسواسي تر شده و اعتماد بنفس پايين 

سلام خانم گل خوبین من خیلی وقته عضو نی نی سایتم ولی این تاپیکو تازه پیدا کردم منم شرایطم تقریبا مثل ...

سلام عزيزم،منم پسرم دقيقا اينجوريه ولي تحمل ميكنم چاره ي نيست،شمارتون ميخوايد بهم پيام بديد تو واتساپ يا...

یکی از دوستان میگفت اصلا به تشخیص کار نداشته باش به محض اینکه دیدی بچه از بقیه عقبتره کاردرمانی رو ش ...

سلام عزیزم پسرتون بخاطر پیش فعال بودن حرف نمیزد؟؟چون پسر منم ۲سالشه کلمه میگه میگن پیش فعال ،ولی دکتر امیری میگفت پیش فعالها زود بحرف میان آیا درسته ؟ پسرم وسواس داره خیلی بی حوصله بچها میزنه تمرکز نداره  

ببخشید من واتساپ و ....ندارم اگر میشه همینجا صحبت کنیم

باشه عزيزم،ببين من پسرم وسواس زياد،لجبازي و اعتماد بنفسشم كه خيلي اومده پايين معلمش متاسفانه تند وتند درس ميده ولي من گفتم من روال خودمو ميرم و اروم اروم  باهاش كارميكنم خيلي بچم روش فشار داره اذيت ميشه من تنها با اون كار ميكنم و باباش كه اصلا دستاش ضعيف بود الانم هست ولي خيلي بهتر شده كاردرماني ببريش بهت ميگن چكاركنتمركزشونم كه اينجوري هست

2810