2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کمکم کنید 

بچم کلاس اوله 

سر صف واینمیسته 

تا الان چند بار نامه نوشتن مارو خواستن 

تو کلاس درس رو گوش نمی ده 

مثل بقیه تمرین حل نمی کنه 

تو خونه باسختی باهاش درس کار می کنم 

موقع غذا خوردن یک جا نمیشینه راه می ره 

مدام دنبال بازیهای جنگیه 

حرف می رنم دقت نمی کنه گاهی 

نطم نداره 

وسایلشو مدام گم می کنه و یا جا می ذاره 

خبرهای مدرسه رو به ما انتقال نمی ده 

بیش فعاله ؟ پسر هست .

اگر هست چه اینده ای دارن بیش فعال ها 

خیلی ناراحتم 

✔️ خبرنگار 

واقعا بچه بیش فعال وحشتناکه بچه من نزدیک ۳ سال داره من دیگه کم کم دارم دیوونه میشم خودم دکتر اعصاب رفتم از دستش دارم الزایمر می گیرم.لجباز پرخاشگر حرف گوش نکن مدام تو دست وپای ادمه بیرون میبری روانی می کنه ادمو همه چیو با داد میگه اگه چیزی طبق میلیش نباشه قیامت راه میندازه

درس ودانشگاه نخواستیم یعنی واقعا اینا از لحاظ اخلاق ورفتار نرمال در میان.می ترسم تا جوانی اینجوری پرخاشگر وبی ادب باشن.یهنی بگی بالا چشمت ابروی یه خورده صداتو بلند کنی صد تا داد میزنه تا ادمت کنه

از هر چی بچه متنفرم خدایا منو ببخش ولی عاقبت اینا رو بخیر کن.تو خوابم نمیدیدم همچین بچه ای.مادرم میگفت تو بچه بودی از سنگ صدا درمیومد از تو در نمیومد.پسر با دختر فرق می کنه.کاش بچه دختر بود پسر داره ما رو دیوونه می کنه.البته استرس های دوران بارداری وازدواج رو نمیشه نادیده گرفت.مادرای ما اون موقع اینقدر سختی نمیکشیدن.ما ها با این استرسا به بچه ها مون سم تزریق کردیم

سلام دوستان پسرم 4 سالو 5 ماهشه به تشخیص دکتر بیش فعاله😢خیلی ناراحتم یعنی از دستش کم مونده روانی بشم هیچ جا نمیتونم ببرمش وسایل خونه رو میشکونه صداهای عجیب غریب درمیاره توجه و تمرکرم نداره صحبت کردنشم خوب نیست ازش سوال میپرسی جواب نمیده به نطرتون بهش دارو بدم

برای خودت زندگی کن🫠🫠

خانمها پسر من تا سه ماه پیش تشخیص اتیسم خفیف گرفته بود پیش چند تا دکتر دیگه که رفتم گفتن اتیسم نیست اما به نظرم الان بیش فعاله شماره دکتر عالی میخوام تهران یا کرمانشاه پ

پیش محولاتی میرفتم پیشیاره واقامحمد پور هم رفتم

http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم
سلام دوستان پسرم 4 سالو 5 ماهشه به تشخیص دکتر بیش فعاله😢خیلی ناراحتم یعنی از دستش کم مونده روانی بش ...

خیلی سخته درکت میکنم. حتما ببرش دکتر و اگه دکتر تشخیص داد بهش دارو بده. بازی درمانی و کاردرمانی ذهنی و جسمی ببر. هر چی زودتر شروع کنی بهتره براش. عدم مصرف دارو اگه بهش نیاز داشته باشه اثراتش خیلی مخرب تره

خیلی سخته درکت میکنم. حتما ببرش دکتر و اگه دکتر تشخیص داد بهش دارو بده. بازی درمانی و کاردرمانی ذهنی ...

هزینه کار درمانی خیلی زیاده جایی رو میشناسی که دولتی باشه یا هزینش کم باشه ؟ 

برای خودت زندگی کن🫠🫠

خانمها پسر من تا سه ماه پیش تشخیص اتیسم خفیف گرفته بود پیش چند تا دکتر دیگه که رفتم گفتن اتیسم نیست ...

تخصیص اوتیسم به این راحتی و کار هر دکتر یا روانشناسی نییت. توی تهران دکتر امیرسالاری و دکتر خوشابی جزو بهترین ها هستن. یه کلینیک هم جدیدا شنیدم میگن خوبه. کلینیک سرو توی شهرک غرب

2810