2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980778 بازدید | 11748 پست
مادر عزیز تنها مشکل فرزند شما صحبت نکردن هست؟؟؟؟؟ یا علائم دیگری هم دارد؟ الان چندسالش هست؟؟؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامانای عزیز میشه لطف کنید و از دوران جنینی فرزندتان هم بگویید، از هر چیزی که می تونه مهم باشه، از حالات روحی خودتان، میزان تحرک جنین، مصرف احتمالی داروها، و .....
همینطور وزن و قد فرزندتان و نوع زایمان

من خیلی بارداری سختی داشتم، از نظر روحی خیلی خراب بودم، همش استرس و ناراحتی مخصوصا سه ماهه اول، تهوع و استفراغ هم بیچاره کننده بود.
میزان تحرک پسرم هم خیلی بالا بود. طوری که موقع سونو دکتر دچار مشکل می شد، من از تحرک پسرم فیلم برداری کرده ام یعنی از روی شکم کاملا قابل مشاهده بود.

داروی خاصی هم مصرف نکردم، زایمانم هم سزارین انتخابی بود.
وزن پسرم 2950 گرم و قدش 49
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جان من دوران بارداری ام دقیقا مثل شما بودم اب توی دلم نمیماند
زایمان هم سزارین
دوران جنینی پر جنب وجوش
اگر کسی حتی از روی لباس به شکمم خیره میشد میتونست حرکتهای جنین را ببینه
وزنش موقع تولد 3 کیلوو750 گرم
هیچ دارویی مصرف نکردم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
دکتر ها تشخیص بیش فعالی وعدم تمرکز دادند
اما از اون دسته بچه هایی است که پازلهاش را به سرعت میچینه////الان وقتی چندتا تصویر جلوش میگذارم و مثلا می پرسم ساعت کو؟؟؟ با انگشت اشاره به من ساعت را نشون میده
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
2805
نمیدونم دیگه باید چه کارهایی انجام بدم
خوب من دوقلو بارداربودم درنتیجه تکون هاشون کمتر بود وقتی هم به دنیا اومدن تا حدود دوسالگی خییییییییییییلی آروم بودن اصلا نا آروم نبودن وزنشون 2500 و قد 45 بود خودمم اصلا ویار نداشتم اصلا اما استرس خییییییییییییییلی یه مشکلی داشتم که همش گریه میکردم سزارین هم شدم دارو هم مصرف نکردم اما گهگهاهی کندر میخوردم بعد 2 سال و نیمگیشون این مشکلاتشون شروع شد
مادر از زحمتت ممنونم جدا من فکر میکردم دکتر آرمان کارش خوبه
مادر جان گفتم من از یه آقایی به نام هوش ور که تو کلینیک برنا کار میکنه وقت گرفم پیش خوشابی کار میکرده تخصصش بچه های بیش فعاله اینم وبلاگشه اگه بری پایین میبینی در مورد خصوصیات بچه های بیش فعال توضیحهای جالبی داده
http://ot.blogfa.com/
نمیدونم چرا دلم نمیخواد بچه هامو ببرم روانپزشک گفتم ببرم اول اینجا تا شاید با بازی درمانی مشکلشون حل بشه توکل به خدا
بچه های من اصلا با اسباب بازیهاشون بازی نمیکنن یا بشینن مقاشی بکشن هیچی فقط با هم درگیرن با هم کشتی میگیرن مخصوصا پیام تا پویا میشینه یه کاری کنه میوفته روش چیزهاشو پخش میکنه پویا هم فقط جیغ میزنه اما موقع کارتون میشینن کسی هست بچش بیش فعال باشه و بتونه کارتون ببینه آخه فکر میکنم باید تمرکز داشته باشن دیگه آخه حرفهای زشت و حرفهای قشنگ کارتونرو قشنگ ضبط میکنن و میفهمن چی شده
راستی یه چیز دیگه من به پیام 6 ماه رسپیریدون دادم اما فقط دو سه هفته اول خواب آلود بود بعدش خوب شد و میتونست حرکاتشو کنترل کنه الان نمیتونن به همه فحش میدن بیشتر هم بزرگترها هر کی هم ببینتشون فکر میکنه این بچه ها تو چه خانواده ای بزرگ شدن نمیدونن من تا اون جا که ممنکنه داد هم نمیزنم چه برسه به فحش اصلا قابل کنترل نیستن
سلام دوستان گلم..........
پسرم در حال حاضر 4 سال و 5 ماهشه از نوزادی نا آروم بود هیچ جا نمی تونستم باش برم چون واقعا اذیتم می کردگردن گرفتن و دندان در آوردنش دیر بود تو 18 ماهگی راه افتاد کلا نسبت به همسناش تاخیر داشت ......از حدود 2 سا لو نیمی به خاطر تاخیر گفتار به دکتر های مختلف مراجعه کردم (زمانی.تنکابنی.جلیلی وخوشابی)....آزمایشات مختلف هم براش انجام شد در نهایت براش تاخیر و بیش فعالی تشخیص دادن .پیشیاره هم تو کلینیک رشد براش اختلال همگرایی حسی تشخیص داد...............
از حدود سه سالگی شروع کرد به گفتن کلمات دو جملات نامفهوم که کم کم تبدیل شد به کلمات بامعنی .......در حال حاضر بیشتر کلمات رو می گه بعضی هارو درست ادا می کنه اما بیشتر کلمات رو فقط حروف اولشون رو می گه مثلا به موبایل می گه مومو به پلیس می گه پوپو........از 5/2 سالگی گفتار درمان باش کار می کنه........
طبق نظر پزشکان از نظر هوشی هم سطح یا شاید هم بالاتر از همسناشه ..خیلی مفاهیو رو درک می کنه و فهمش خوبه ولی از نظر تمرکز و گفتار از هم سناش عقبه ..........حدود 5 ماهه به تجویز خوشاب هر شب ساعت 8 یه نصف ریسپریدول می خوره که هم خوابش تنظیم شده و هم خوراکش بهتره البته از نظر جثه از هم سناش ریزتره .....موقعه ای که به دنیا اومد وزنش 700/2 و قدش 47 بود دوران حاملگیم تا 4 ماهگی آروم بود ولی بعد به دلیل مشکلات موجود هم در محیط کار و هم در محیط خونه بسیار پر اضطراب بودم و دایم گریه می کردم ........از طریق سزارین اورژانسی به دلیل پاره شدن کیسه آب و خوردن مدفوع خودش به دنیا اومد و چند روزی تو دستگاه بود.........
تو دوران بارداری کندر هم زیاد می خوردم و اصلا ویار نداشتم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
در حال حاضر هم بیشتر کارا مثل پازل و نقاشی کشیدن و رنگ آمیزی رو بلده ولی اصلا حوصله انجام اونا رو نداره و زود خسته می شه ولی کارتونای تلویزیون رو خیلی دوست داره و تا آخر یه جا می شینه نگاه می کنه........
نازی جون من اصفهان نیست ولی آقای هوشور رومی شناسم تو کلینیک رشد پیش پیشیاره بود.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
خیلی عاطفیه و رابطش با بچه های بزرگتر از خودش خیلی خوبه و بچه های کوچکتر از خودش رو بعضی وقتا اذیت می کنه ..........
سلام دوستای گلم.....نارسی جون و مادر جون به تاپیک خوش اومدید...ببخشید که نمیونم هرر روز به تاپیک سر بزنم..خودتون که دیگه میدونید با یه بچه شلوغ و مشکلات روزمره برام امکان پذیر نیست..لطفا به حساب بیتوجهی نزارید...دوستای گلم من بیشتر مطالبتون رو خوندم......پسر منم بیش فعال هست..دردوران بارداری ویار شدیدی داشتم..تقریبا تا 4 ماه فقط بیسکوییت مادر خوردم...کندر و قهوره هم نخوردم....از لحاظ حرکتی هم خیلی زود حرکت کرد و خیلی حرکت میکرد...موقع تولد هم 3کیلو نیم وزنش و 51 قدش بود...سزارین هم شدم.....
منم پسرم یه مدت هالوپریدول خورده که خیلی موثر نبود...بعد دکترش رو عوض کردم..دکتر شاهرخی که خیلی تعریفش میکنن......الان تقریبا 6 ماهی هست ریسپریدون میخوره و من خیلی راضی هستم...البت دوزش بالاست...ولی من سر خود کمتر میدم.........درمورد ادامه ریسپریدون باید بگم که هنوز ما کار داریم تا حداقل 12 سالگی بچه ها...عجله نکنید لطفااااااااااااااااااااااااااا
من یه مشکل دارم با علی اونم اینه که هنوز که وارد 4 سالگی شده شب ادراری داره..میخوام این جلسه با دکترش درمیون بزارم.......
پسر من همه کارهاش زود اتفاق افتاد..4 ماهگی چهاردست وپا رفت..10 ماگی راه افتاد....و یک سالگی دندون دراورد.............والانم کامل حرف میزنه مثل بلبل...............از نظر حافظه هم عالیههههههههههه........من زیاد باهاش کار نمیکنم..............دیگه چیز خاصی به نظرم نمیرسه......................
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
2810