2777
2789
اشتباه کردی ولی الان صبر کن خودشون بیان

من اصلا دوست ندارم بیان از خدامه نیان چون نمی‌خوام برگردم عزیزم شوهرم منو جلوی خانواده ش له کرد با اون حرفاش غرورمو شکوند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر بار دعوا کردیم خونه موندم ولی جلوی خواهر و مادرش دیگه نمی‌تونستم بمونم خیلی بهم بی احترامی کرد خو ...

نمیدونم چرا جلو خانواذشون جومیگیرشون یبار ما خونه باباش دعوامون شد دستشو گذاشته بود بیخ گلوم خفم کنه باباش هرچی میکشیدش این بدتر فشار میداد. حماقت مخضه پیششون زندگی کردن قوم شوهر 

شوهرم ۳ ماه بود ازدواج کرده بودم تو دعوا برگشت گفت ایشالله بمیری راحت بشم دو بار گفت این کلمه رو بهم ...

خیلی بده این بی احترامیا خدا شاهد که من چقدر در حقش خوبم چقدر احترامشو نگه میدارم ولی اون اینجوری میکنه منم دیگه خسته شدم

هیچوقت.

چون دقیقا همین بلا سر منم اومد جلو خانوادش بهم گفت برو بیرون از خونه به باباشم گفت زنگ بزن بیان ببرنش باباشم به چندنفر زنگ زد .

بعدم بهونه دستم اومد گفتم خونرو جداکردی اشتی میکنم اونم مجبور شد جداکنه .خدانیامرزه پدرشوهرمو خیلی دلمو شکست

هیچوقت.چون دقیقا همین بلا سر منم اومد جلو خانوادش بهم گفت برو بیرون از خونه به باباشم گفت زنگ بزن بی ...

عوضی بهم گفت برو بیرون یکی دوهفته نبینمت گوشیمم شکونده بود بعد یه هفته اینستام پیام داد گفت برگرد!!

میشه با این حرف کلیشه ای همه رو نترسونیدحرفت درسته قهر بیجا خوب نیست ولی به لحاظ قانونی هیچ عواقبی ن ...

کلیشه ای هم باشه درست، چراباید سرهرجیزی راحت خونه ترک کنن، ابن عادت میشه ، زندکی سرد میشه، توعصبانیت بلاخره هردو طرف حرفهای میزنن ، نیم ساعت بهم حداقل زمان بدن

سریع پامیشن خونه ترک میکنن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
2810