2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
شعله جان میتونم بپرسم شما کجا هستین؟اگر نزدیکهای اصفهان هستید تا مرکز گفتار ر مانیر که میشناسم را بهتون معرفی کنم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
نارسیس جان میشه شما هم از کارهای پسرتون اینجا توضیح بدید؟؟؟؟؟؟
واگر شما هم در اصفهان هستید تا هر جور که میتونم کمکتون کنم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این هم پست گذاشتم دریغ از یک همدردی یا جواب
نارسیس جان من درمان بچه هام رو کامل نکردم اما دکتر آرمان که روانپزشک کودک هستن در اصفهان به من گفتن 6 ماه باید دارو بخورن بعد لازم نیست اما من بهشون 6 ماه دادم اما بعد گذشت 1 ماه دوباره روز از نو
یه مدت هم بهشون مرتب و منظم امگا میدادم که به نظرم موثر بود
این سوالت کلی هست برای هر کسی فرق داره اما فکر کنم تو سنین مدرسه به جای رسپیریدون ریتالین تجویز میشه چون یادمه جلسه اولی که بچه ها رو بردم دکتر گفتم براشون ریتالین تجویز میکنین گفت نه حالا زوده
به نظر من اگه دکتر مطمئنی پیدا کردی بهش اعتماد کن
شعله جان یک نوبت بچه هات را ببر پیش دکتر بیژن شفیعی
که توی مرکز گفتار درمانی اهورا کار میکنه
ایشون کار دکتر ارمان را قبول نداره ودکتر شهرام حیدری... فلو فوق تخصص روانپزشکی کودکان ووجوانان را پیشنهاد میکنه
دکتر پارسا متخصص مغز واعصاب را هم قبول داره
ادرس دکتر شفیعی....دروازه شیراز..چهار راه شیخ صدوق..نرسیده به شیخ مفید ساختمان سرو...مرکز گفتار درمانی اهورا
ادرس دکتر حیدری..چهار باغ بالا روبه روی شرکت زمزم پلاک 65 طبقه همکف ..تلفن6260782
تلفن دکتر شفیعی....03116642537
مامان دیاکو

پرسیده بودید که کندر و قهوه باعث بیش فعالی می شود یا خیر؟

من چنین چیزی را نشنیده ام و خودم را در دوران حاملگی مصرف نکردم. ولی آلودگی با سرب به اثبات رسیده است که باعث بیش فعالی می شود.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نارسیس عزیز

بچه شما چندسالش هست؟ الان چقدر می تواند صحبت کند؟ وقتی حرف می زنه کلمات را درست ادا می کنه؟

شما گفتید تاثیر ریسپریدن خوب بوده، یعنی چی؟ آرومش کرده؟ یا خواب آلودش می کند؟

پسر من با خوردن ریسپریدن فقط می خوابید. الان هم گهگاهی که بهش می دهم همش می گه همه چیز را بزرگ و درشت می بینم می گوید انگار از پشت ذره بین همه چیز را می بینم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در مورد طول درمان با ریسپریدول این طوری که پزشکان به من گفتند دوره مشخصی نداره، معمولا از شش ماه تا .....

من پسرم را اوایل مرتب دارو می دادم ولی الان خودم هر زمانی که احساس کنم که غیر قابل کنترل شده نصف قرص می دهم.

از نظر عوارض هم به نسبت سایر داروها عوارض کمتری داره، گرچه بعضی ها نسبت به آن حساسیت نشان می دهند و بسیار تحریک پذیر می شوند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810