2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
فقطاینکه بچه های شما هم شب ادراری دارن یا نه؟؟؟؟؟؟ای خدا یه مشکل حل میشه یه مشکل بدتر پیدا میشهههههههههههههههههههه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جون پسر من شب ادراری نداره.......دستشوییش رو بیشتر مواقع نمی گه ومن مجبورم هنوزم که هنوز برای مهمونی غریبه ها یا مسافرت پوشکش کنم .......این موضوع خیلی عذابم می ده ....
دکتر خوشابی می گفت این مساله مهم نیست و به مرور درست می شه .......
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم هر 10 دقیقه تا15 دقیقه خودم سپهر را میبرم دستشویی
خودش فقط گاهی میاد دستم را میگیره
نارسیس جان من یک سوال داشتم
شما به گفتار درمانی اعتقاد دارین یا نه؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا دلم روشنه که با گفتار درمانی به احتمال 80 تا 90 درصد به حرف می افته
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
من هستم فعلاااااااااااااااااااا....بچه ا پسر من خیلی وقته جیشش رو میگه .فقط مشکل ما موقع خوابه........البته من نصف شب بیدارش نمیکنم هاااااااااااااا......بازم ممنونم
چندتا لینک مفید براتون میزارم....
http://www.tebyan-zn.ir/papers/subpapers.aspx?id=43&category=DG
دومین لینک مربوط به تغذیه بچه های بیش فعاله....حتما بخونید....http://www.seemorgh.com/health/default.aspx?tabid=2119&conid=40680
3 برابر بیشتر از دختران است،اما علت این تفاوت هنوز ناشناخته است.

اسید‌های چرب ضروری
برخی از اسیدهای چرب که در بدن ساخته نمی‌شوند،ولی در حفظ سلامت انسان نقش حیاتی به عهده دارند، اسیدهای چرب ضروری نامیده می‌ شوند.اسیدهای چرب ضروری عبارتند از : اسیدهای چرب امگا -3 ،امگا– 6 و آراشیدونیک .
مغز انسان حدود 6 درصد چربی دارد که اسیدهای چرب امگا-3 سهم بیشتری را به خود اختصاص داده است.یکی از نقش‌های مهم اسیدهای چرب ضروری،ارتباط و انتقال بین سلول‌های مغز است.اسید چرب امگا -3 که برای رشد و عملکرد مغز ضروری است ممکن است رفتار،حافظه و کمبود‌های رفتاری و شخصیتی را بهبود بخشد.یافته‌های مطالعات نشان داده است کودکان مبتلا به بیش‌فعالی دارای سطح پایین تری از اسیدهای چرب ضروری هستند که در نتیجه مشکلاتی در یادگیری،رفتار،خواب و عملکرد ایمنی آنان ایجاد می‌ کند؛به طوری که در پسران 6 تا 12 سال که دارای سطح پایین اسیدهای چرب امگا-3 بودند،مشکلات کم خوابی بیشتری دیده شده است.
بهترین منبع اسید‌های چرب امگا -3 ، ماهی‌های آزاد مثل سالمون، ساردین، میگو و شاه ماهی است و منابع اسید‌های چرب امگا-6، کنجد، تخمه کدو تنبل و تخمه آفتابگردان هستند. دیگر منابع اسید‌های چرب ضروری (امگا- 3 و امگا- 6 ) آجیل‌ها،لوبیای سویا،روغن بادام زمینی و روغن زیتون است.

روی
مطالعات یافته‌های مختلف ارتباط بین کمبود روی و بیش فعالی را نشان داده است،به طوری که سطح سرمی‌ روی در کودکان مبتلا به بیش فعالی به طور قابل توجهی پایین تر از کودکان طبیعی بوده است.کمبود روی در کودکان مشکلاتی از قبیل خشونت،کج خلقی،گریه‌های زیاد،بیزاری و نفرت و ناتوانی در تمرکز را ایجاد می‌ کند.گوشت،ماکیان،‌شیر و محصولات لبنی 80درصد کل میزان روی غذایی را تشکیل می‌ دهند.انواع سایرگوشت‌ها،جگر،پنیر،غلات کامل، لوبیاهای خشک، مغزها و محصولات سویا نیز منابع نسبتا خوب روی هستند.

کلسیم
کمبود کلسیم ممکن است بیش فعالی را به وجود آورد.بنابر این می‌ توان با تنظیم یک برنامه غذایی مناسب حاوی کلسیم نظیر شیر،پنیر،نان،بستنی،ماست،سبزیجات برگ سبز مانند کلم،برگ‌های سبز شلغم،یا مکمل‌های کلسیم،این کمبود را بر طرف کرد.

شکر
یافته‌های برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف شکر ممکن است سطح آدرنالین را در کودکان به میزان 10 برابر افزایش دهد.بنابراین این نتایج بیانگر ارتباط مستقیم بین ‌رفتارهای خشونت آمیز با دریافت شکر بالاست. ویتامین‌های گروه B :کمبود ویتامین‌های گروه B در کودکان بیش فعال شایع است. نتایج یک مطالعه روی 27 کودک مبتلا به بیش فعالی نشان داد که مصرف روزانه 200 تا 300 گرم فسفاتیدیل سرین به مدت 2ماه منجر به بهبودی قابل توجهی -92درصد- در ظرفیت یادگیری و رفتاری آنان شده است .

منیزیم
نتایج برخی از بررسی‌ها نشان داده اند که کمبود منیزیم در کودکان بیش فعال وجود دارد،به طوری که با دریافت منیزیم بیش فعالی در آنان به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.منابع غذایی منیزیم عبارتند از :مغزها،حبوبات،غلات آسیاب نشده و نیز سبزیجات برگ تیره و شیر.

آلرژی‌های غذایی
آلرژی‌های غذایی می‌ توانند باعث بروز نشانه‌هایی از بیش فعالی شوند برای مثال:شکر،شکلات،‌تخم مرغ،گندم ،‌ رنگ‌ها، طعم دهنده‌ها، ‌افزودنی‌ها و ذرت. (در حال حاضر حذف این مواد از برنامه غذایی کودکان آسان نیست زیرا به راحتی در دسترس کودکان است.)اگر این مواد غذایی را تا 2 هفته حذف کنیم بعد از 2 هفته هر 2روز در میان می‌ توانیم به غذای کودک هر کدام را اضافه کنیم. به‌وسیله حذف کردن این مواد از برنامه غذایی و بازگرداندن آن بعد از مدتی می‌ توانید تشخیص دهید که آیا کودکان نشانه‌هایی از بیش فعالی دارند یا خیر ؟
توصیه‌های تغذیه ای برای کودکان مبتلا به بیش فعالی
* رژیم کم شکر، پرهیز از خوردن قندهای ساده و شیرینی‌ها

* استفاده بیشتر از پروتئین‌ها مثل مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز

* حذف یا کاهش آلرژن‌های غذایی مثل: بادام زمینی، تخم مرغ، شکلات، پنیر، شکر، گندم، ‌سویا، گیلاس، آلبالو، توت فرنگی،کشمش، ‌نوشابه‌ها، هلو، آلو، پرتقال، بیسکویت، سیب، توت، گوجه فرنگی، خیار، آدامس، سس، آبلیمو، کنسروها، مربا، ترشی، کمپوت‌ها، قهوه و چای .

* درمان کمبودهای تغذیه ای و استفاده از مکمل‌های غذایی

* حذف یا کاهش افزودنی‌های خوراکی و رنگ‌های مصنوعی مثل : بادام بو داده ، ادویه‌های معطر ، آبنبات‌ها، کیک‌ها، دسرها، غلات صبحانه و نوشابه‌ها

* استفاده از منابع غذایی حاوی امگا- 3 مانند ماهی ،‌ روغن زیتون و گردو در برنامه غذایی روزانه

* استفاده از میوه و سبزی تازه

* حذف غذاهای سرخ شده

* محدودیت مصرف فرآورده‌های لبنی

* حذف کاکائو، شکلات‌های حاوی قهوه ونسکافه،‌ نوشابه‌های رنگی، چیپس و پفک

* افزایش مصرف
قسمتهایی از مطالب تغذیه کودکان بیش فعال رو مستقما گذاشتم تا اگه یه موقع تنبلی کردید حداقل چند مطلب به چشمتون بخوره و مفید باشه..خواستید کامل مطالب رو ببینید به لینک مربوط مراجعه کنید
ایا میخواهید کودک نابغه ای داشته باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.seemorgh.com/health/default.aspx?tabid=2119&conid=76671
سلام بر همگی

من معتقدم ریشه این مشکلات بر می گرده به دوران بارداری و مسائل ژنتیک،
اکثر ماها دوران بارداری سختی داشتیم،
شماها در خانواده فرد بیش فعال داشته اید؟

من که دارم دایی خودم یک نمونه بسیار بارز این اختلال است. البته الان 66 ساله هست ولی کاملا علائم را داره، بیچاره زن و بچه هایش چه کشیده اند از دستش!!!!!
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نارسیس عزیز در مورد شب ادراری خیلی نگران نباش تا پایان پنج سالگی هنوز وقت داره.

پسر من در این مورد اصلا مسئله ای نداشت. از بعد از یک سالگی هر بار که پوشکش را عوض می کردم روی لگن می نشاندمش و ادرار می کرد. بعد از دو سالگی هم به مرور از پوشک گرفتمش، خیلی خیلی راحت بود، حتی اولین شبی که بدون پوشک خوابید نصف شب خودش بلند شد و منو صدا کرد. با وجودی که هنوز حتی نمی توانست بگوید : جیش
فقط دستشویی را نشان می داد.
ولی دخترم که الان چهار سال و هفت ماهش هست تازه دو ماه هست که شبها کنترل داره، خیلی سخت کنترل پیدا کرد. با وجودی که بیش فعال هم نیست.

پس کمی صبر کن و نگران نباش.

در مورد صحبت کردن هم پسر من خیلی دیر حرف زد و الان هم خیلی خوب نمی تونه جمله بندی بکنه. معمولا گفتار درمانی خیلی کمک می کنه ولی مرور زمان هم باعث میشه که دایره لغاتش بیشتر بشه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

من که به این نتیجه رسیده ام که صبر و حوصله بهترین راه درمان است. هر چه قدر نگرانی و استرس داشته باشیم این استرس را به بچه منتقل می کنیم بدون اینکه متوجه باشیم.
اینقدر نگران آینده تحصیلی هم نباشید. باور کنید همه چیز به موقع درست میشه.
من و همسرم اصلا باور نمی کردیم پسرمان سر کلاس بتونه بشینه. مخصوصا که مربیان مهد کودک و معلم پیش دبستانی هم ازش خیلی ناراضی بودند. البته نه به خاطر شیطنت بلکه به خاطر عدم تمرکز و کلا عدم پیروی از دستورات داده شده در کلاس.
پسرم با وجودی که یک سال آمادگی را در یک مهد کودک خوب بود ولی اصلا هیچی یاد نگرفت. صفر صفر بود. شوهرم خیلی ناراحت بود چون همسالان پسرم خیلی خوب بودند و پسرم به قول شعله مه و مات بود.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در دوره پیش دبستانی گذاشمتش یک مدرسه دولتی اون هم شیفت ظهر. خیلی بهتر شد یعنی کمی مغزش به کار افتاد چند تا شعر حفظ کرد البته تقریبا جوون منو به لب می رسوند تا حفظ می کرد. یک کم مفاهیم را یاد گرفت مثل درست پا کردن کفش، کوتاه و بلند، کوچک و بزرگ، پایین و بالا و ...... مفاهیمی که بچه ها در مهد یاد می گرفتند باز هم جای امیدواری بود. ولی نقاشی اش افتضاح بود. حاضر نبود حتی یک کتاب قصه برایش بخوانیم.
اصلا بلد نبود با همسالانش بازی بکنه، بازی گروهی صفر.
نمی تونست از قوانین کلاس و مدرسه و بازی اطاعت کنه.
بی صبر بود. همش می خواست کارش زودتر از دیگران انجام بشه.
برایش صبر کردن بی معنی بود.
همش جیغ می زد، همش در حال کشتی گرفتن با بقیه بچه ها بود. بازی های بی هدف، و در یک کلمه همش شلنگ تخته می انداخت.
خیلی آسیب می دید مخصوصا از ناحیه سر.
یک بار که از یک ارتفاع دو متری از دیوار حیاط بالا رفت و با سر اومد پایین. چند شب بیمارستان بستری بود.
تقریبا بیشتر مواقع بدنش کبودی های بد جوری داشت.
حالا مسائل رفتاری اش بماند که واویلا بود.
غذا خوردن برایش عذاب بود.
خوابش افتضاح بود.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

با همه این تفاسیر وقتی رفت کلاس اول بر خلاف انتظارمان خیلی آروم سر کلاس می نشست هفته های اول گیج بود ولی یواش یواش بهتر شد. باور کردنی نبود ولی سر کلاس نشست و الفبا را یاد گرفت. شاگرد ممتاز نبود ولی قابل قبول بود.
به تشخیص پزشکان باید از کلاس اول ریتالین مصرف می کرد ولی من بهش ندادم. به خودم گفتم ریتالین در مرحله آخر. از همان زمان با وجودی که تحت نظر روانپزشک اطفال بود ولی رفتار درمانی را هم شروع کردم. با کارشناسان زیادی مشورت کردم. کتابهای زیادی مطالعه کردم. و سعی کردم قدم به قدم اول خودم و بعد پسرم را اصلاح کنم. خیلی سخت بود.
شیطنت و شلوغ کاری هایش، رسیدگی به مسائل درسی اش، حفظ آرامش و خونسردی خودم، غرغرهای بی پایان همسرم و بعضی از افراد فامیل، رسیدگی به دختر کوچکم، و ......
ولی با یک برنامه دقیق و فشرده همه سعی ام را کردم .سال اول گذشت بد هم نبود. سال دوم خیلی عالی بود البته به لطف معلم بسیار خوبی که داشت. ولی سال سوم اوضاع خراب شد.
خودم ناگهان گرفتار یک بیماری صعب العلاج شدم و ماه ها در بستر بیماری افتادم. پسرم یک باره آروم شد. ولی اوضاع درسی اش بهم ریخت. افتضاح شده بود حاصل دو سال زحمتم بر باد رفت. بسیار کج خلق، بی ادب و نابهنجار شده بود.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

به انواع بیماری ها مبتلا شد.
دل دردهای شدید و بدون علت، تکرر ادرار بدون علت، سردرد، بی اشتهایی مزمن، بی خوابی و .....
برای تک تک دردهایش دکترهای زیادی رفتیم و آزمایشات مختلف.

نتیجه یکی بود : ریشه عصبی دارد.

به محض اینکه کمی بهبود پیدا کردم و قادر به ادامه فعالیت شدم. مجددا پیش روانپزشک بردمش و این بار تشخیص اختلال عدم توجه به همراه اضطراب شدید داده شد.
ماه ها داروی های ضد افسردگی مصرف کرد. و این بار همراه با مصرف دارو به طور منظم و مرتب نزد مشاور هم می بردمش. حدود چهارده ماه طول کشید تا باز وضعیت عادی شد.
الان هم فقط در مواقعی که از نظر رفتاری غیر قابل کنترل میشه نصف ریسپریدون بهش می دم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810