2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981495 بازدید | 11748 پست
سلام دوست جونام خوبید؟؟؟؟
مادر جون من این جلسه که پسرمو برده بودم دکتربا دختر ومادری اشنا شدم که دخترش دقیقا هم سن علی بود..ولی کلمه حرف نمیزد...مادرش میگفت به همه چیز میگه مامان....مادرش گفتاردرمانی میبردش که میگفت اصلااااااااا پیشرفتی نداره و به علت بیش فعالی سر کلاس نمیتونه بشینه.....نظر دکتر این بود که باید از این سن ریتالین مصرف کنه و باهااااااااااااش تا میتونن تمرین کنن..حتی اگه میتونن کلاس خصوصی گفتار درمانی ببرن..درضمن مادرشمیگفت هردوشون خیلی دیرررررررر زبون باز کردن...
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
شما هم حتما نگران نباش وعزیزم به یک روانپزشک مراجعه کن.....حتما همراه دارو مشکلش حل میشه....تجربه ای ندارم دیگه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوست جونا من یه مشکل دیگه ای که دارم ما دوزبانه هستیم..تو خونه ترکی حرف میزنیم .وعلی هم ترکی زبون باز کرده...فارسی هم تا حدودی متوجه میشه ولی نمیتونه خوب حرف بزنه؟؟؟موندم چیکار کنم؟؟؟دراین موردهم اگه میتونید رانماییم کنید.............بووووووووووووووووووس به مه مادرها وبچه های نازشووووووووون
سلام.........
مادر جان پسر من تا چهارسالگی چندتا کلمه می گفت ولی بعد از اینکه چهارسالش تمام شد تا الان که 5/4 شده دامنه لغاتش خیلی بیشتر شده و هرروز هم کلمات جدید می گه ولی متاسفانه بیشرش رو واضح نمی گه چون بیشر حروف رو واضح نمی تونه تکرار کنه........
نازی جون به نظر خودمم پسرم از دستشویی اکراه داره من دستشویی خودمون رو هم براش تزیین کردم ولی متاسفانه از تمام دستشویی ها اکراه داره .........خوشابی می گفت زمان می خواد که این مساله حل بشه............
مونا جون ما هم دو زبانه هستیم پسرم هر دو زبان رو خوب می فهمه ولی کلماتی که بلده به فارسی می گه....
پروین جون زمانی پسرت هم سن پسرم بود از نظر گفتاری و رفتاری چطور بود؟همش می ترسم پسرم به مدرسه نرسه؟تست ورودی مدارس بیشتر چیه؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام دوستان گلم خوبید؟؟؟
مادر جون پسر منم که 3سال و 3ماهشه نمیتونه حرف بزنه کاملا درکت میکنم نمیدونم این بیش فعالی روی حرف نزدنشون تاثیر میذاره یا چون نمیتونند حرف بزنند بی قرار و عصبی میشند. نوه عموی منم 3-4 سالگی شروع به حرف زدن کرد تا اون موقع یه دختر جیغ جیغو بود که همش گریه مبکرد و داد میزد ولی بعد از حرف زدن کلا شخصیت این بچه تغییر کرد و شذ یه خانم کوچولوی فوق العاده آروم. (ستاد روحیه دهی ماریانا)
راستی پسر منم دو زبانه هست یعنی خونه مامانم اینا که میذارمش مامان و بابام با هم ترکی حرف میزنند ولی من و همسرم تو خونه فارسی صحبت میکنیم. رادوین هر دو رو میفهمه ولی فقط یه سری کلماتو میگه البته فارسی ها رو بلده. کلا دامنه لغاتش خیلی کمه
سلام صبح همگی بخیر

هرچه بیشتر بتونید روی مشکلات بچه ها کار کنید در سن مدرسه دردسرشان کمتره. تا وقتی که می خوان برن مدرسه باید بتونند حروف را درست تلفظ کنن و گرنه موقع یادگیری الفبا دچار مشکل می شن.

به نظر من مرحله پیش دبستانی خیلی مهمه. اونجاست که خیلی از مسائل مشخص میشه و باید حتما حل بشه.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

از دلگرمی که به من میدید ممنونم
پسرم همه چیز را در میکنه مثلا کفشهات را بیار
برو بیا بشین بلند شو بریم بخور .....کلا اکثر چیزها را درک میکنه
پازل هاش را مثل حرفه ای ها میچینه
خیلی با محبته روزانه بیش از 50 بار کسانی را که دوست داره میبوسه
خوابش هم خدا را شکر خوبه
7 ماهه که میبرمش گفتار درمانی رفتارش بهتر شده حدود 15 تا 20 کارت را وقتی ازش میپرسم با اشاره نشون میده
چندتا روانپزشک هم بردم همشون میگن هیچ کس نمیتونه بگه که یک بچه دقیقا کی حرف میزنه
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
تصمیم گرفتم یک نوبت ببرمش پیش دکتر خوشابی یا دکتر غفرانی
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟
نازی جان تورا خدا شما هم بگو که ایا بچه ات دیر حرف زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده که این طوری میپرسم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
مادر عزیز من دکتر نیستم ولی فکر کنم پسر شما فقط تاخیر در تکلم داره.
بچه های اینطوری کم نیستند البته شما باید گفتار درمانی را ادامه بدهید و سعی کنید مشکل را تا قبل از سن مدرسه حل کنید ولی به نظر من اصلا نگران نباشد.
برای اطمینان بیشتر می تونید چند تا نظر دیگر را هم بگیرید مثل دکتر خوشابی

پسر من هم دیر حرف زد یعنی دقیقا یادمه در دو سال و سه ماهگی فقط مامان، بابا، الو، جوجو، می گفت مثلا به غذا می گفت ق با فتحه
به بستنی می گفت ب با فتحه
حدود سه سال و نیمش که شد کلمات را می گفت و جمله اصلا نمی گفت. مثلا اگر غذا می خواست می گفت مامان غذا
نمی گفت مامان غذا می خوام
یعنی فعل به کار نمی برد.
در کل جمله بندیش خیلی اشکال داشت تا سن مدرسه. کلاس اول که بود به وضوح متوجه فرقش با بیشتر بچه ها شدم . کاردرمانی مدتی می رفت که مربی اش کارهایی انجام می داد که به جمله بندیش هم کمک کرد. بعد هم از آن زمان خیلی برایش کتاب می خوندم. ازش می خواستم برایم اتفاقاتی که مدرسه افتاده را دقیقا بیان کنه. خلاصه فیلمی که دیده را برایم بگه.
به مرور جمله بندی اش هم خوب شد. ولی الان هم خیلی روان نیست.
دکتر امیری میگه این بچه ها مغزشان توالی لازم را نداره یعنی مثل بچه های عادی که کلمات پشت سر هم در ذهنشان پردازش میشه نیستند با پردازش چند کلمه این وقفه ایجاد شده که همین باعث میشه بچه نتونه سلیس و روان صحبت کنه
این وقفه هم یا بخاطر اضطراب بیش از حد است یا بخاطر اختلالات شیمیایی مغز

ولی باور کن نگران نباشید به زودی شروع به حرف زدن می کنه.
یکی از اقوام ما پسرش که الان دانشجوی فیزیک هسته ای دانشگاه امیرکبیر هست تا شش سالگی حرف نمی زد. طوری که خاله اش به پدر بچه گفته بود روزی که پسرت به من بگه خاله من یک سکه کامل برایتان می خرم. باور کنید چند روز مانده به تولد شش سالگی اش توانست برای اولین بار خاله بگوید.
خاله اش به همین مناسبت میهمانی ترتیب داد و سکه را تقدیم کرد.
چندی قبل همون آقا پسر را در یک سمینار تخصصی دیدم و از بیان زیبایش نهایت لذت را بردم.

نگران نباش. همه چیز درست میشه. شما پسر باهوشی دارید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون چه جالب پسر منم ابتدا اول کلمات رو می گفت مثلا به پلیس می گفت پ با ضمه به موبایل میگفت مو به ماشین می گفت ما....البته هنوز هم بعضی کلمات رو این طور می گه اما از یه ماه پیش سعی می کنه کلمات رو کامل بگه ................
پسر من تاحالا اصلا سابقه شب ادراری نداشته حتی یک بار هم تو خواب خودش رو خیس نکرده ولی روزا بیرون که هستیم متاسفانه نمی گه و شلوارش رو کثیف می کنه مجبورم پوشکش کنم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مادر جان پسر منم مثل پسر شما خیلی با محبته همش دوستان و اطرافیان رو بوس می کنه روزی چندبار من و باباش و بغل می کنه می بوسه.......... شمارمو برات میل کردم اما زنگ نزدی........
نارسیس جان شرمنده وقت نکردم دوباره برام بفرست
سلام به مامانای عزیز و نگران
نارسیس جون پسر من زود شروع به حرف زدن کرد کلمات مامان بابا بالا و غیره رو واضح میگفت ولی وقتی جمله میگفت واضح نبود فقط خودمون میفهمیدیم چی میگه مثلا سه ساله بود میخواست بگه میخوام کامپیوتر بازی کنم میگفت میخوا تامپیتر بادی تنم ولی به مرور خوب شد پیش دبستانی بهتر شد و امسال که رفت مدرسه یادمه وقتی معلمشون و رو درس داده بود اولین بار املا 16 گرفت چون برای دونده نوشته بود دبنده...برای سوارکار نوشته بود سبار کار برای میدود نوشته بود میدبد یعنی همینطوری که خودش تلفظ میکرد بعضی وقتها هم برای س مینویسه ش چون گاهی س رو ش تلفظ میکنه ولی با تکرار خوب میشه الان برای املا مشکلی نداره حرف زدنش خیلی واضح و خوب شده ....در ضمن اصلا نگران سنجش نباش منم خیلی نگران بودم اما پسرم 5 دقیقه نشد که از اتاق سنجش اومد بیرون و کارشناس سنجش گفت کاملا طبیعی و نرمال هستش قبلا هم گفتم نمیدونم تو شهرهای شما چه جوری باشه اما تو شهر ما وقتی بچه برای سنجش هوش میره تو اتاق که هیچ کس هم جز بچه و کارشناس حضور نداره اگه سوالات رو خوب جواب بده و تشخیص بدن که مشکلی نداره زود از اتاق میفرستنش بیرون ولی اگه احساس کنن مشگل داره سوالات بیشتری میپرسن و اگه بچه جواب نده میگن برین باهاش کار کنین و دو هفته دیگه مجدد ازش تست میگیرن ...نگران سوالات سنجش نباشین خیلی ابتدایی و آسون هستش مثلا یه گردی بکش ...یه عکس بهش نشون میدن میگن این عکس بالا هست یا پایین....یا عکس یه دختر نشون میدن میگن این پسره یا دختر ...و خلاصه خیلی ساده هست پسر شما هم که ماشالله میگی باهوشه پس اصلا نگران نباش
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
درسوالات سنجش بچه بایستی مفاهیم کوتاه بلند...پایین بالا ...عقب جلو....بزرگ کوچک...پسر دختر و خلاصه اینطور چیزا رو بلد باشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...