2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981436 بازدید | 11748 پست
یه مشکل جدید با دخترم پیدا کردم دخترم تا حدودی لکنت زبون داشت ولی چند روزه خیلی خیلی بد شده مثلا میخواد بگه دوست دارم 10بار یا بیشتر میگه دو دو تا بتونه بگه بعضی مواقع هم نمیتونه ومیشینه گریه میکنه نمی دونم چه کار کنم
Lilypie Maternity tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان درسا جون..خوبی عزیزم؟کم پیدایی؟؟؟
عزیزم لکنت زبان مشکلی هست که برا بچه ها در هر سنی امکان داره پیش بیاد...باید علتو پیدا کنی؟؟؟ایا دخترت استرس داره؟؟؟نگرانه؟؟؟دوز داروهاشو کم وزیاد نکردی؟؟؟؟؟دربیشتر مواقع هم طبیعی هست..فقط زیاد حساسیت نشون نده...وقتی میبینی نمیتونه جمله وکلمه روتموم کنه خودت کمک کن و سعی کن اذیت نشه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
بچه ها شب ادراری و لکنت ممکنه برای خیلی ها پیش بیاد من که هردوشو تجربه کردم من یکی از پسرهام به طور شدیدی لکنت گرفت مثل همین جوری که مامان درسا گفت انقدر من تحقیق کردم با دوتا گفتار درمان تو اصفهان مشورت کردم همه فقط یه نظر داشتن بی توجهی باور کنین جواب داد بهم میگفتم این جور لکنتها موقتی است اما اگر بهش توجه بشه بچه رو نسبت بهش حساس کرد مشکل ساز میشه به خدا من اصلا تو این مواقعا هیییییییییییییچ عکس العملی نشون نمیدادم باور کنین خوب شد برخلاف تصورم دیگه هم براش مشکل ایجاد نشد و الان مثل بلبل صحبت میکنه
مونا جون شب ادراری هم که مشکلی هست که خیلیها باهاش درگیرن پویا هم در حین مصرف داروها بازهم شب ادراری داشت و تقریبا هر شب جاشو خیس میکرد
اما تونستم یه نقطه ضعف ازش بگیرم حالا نمیدونم کارم درست بوده یا نه اما رفتم یه مای بیبی خریدم و بهش گفتم باید بهت ببندم وایییییییییییییییییییییی خیلی ناراحت شد میگفت من که نی نی نیستم از اون موقع دیگه جاشو خیس نکرد باورت میشه البته الان هم بعضی وقتها مثلا ماهی یک بار این مشکلو داره اما دیگه این جزو شب ادرای نیست
تو روزهم خیییلی میره دستشویی شاید 20 بار من بردمش چکاپ اما مشکلی هم نداشت
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده
الان یه مساله ای هست که خیلی از پدر و مادرها باهاش درگیر شدن اونم تمایل بیش از حد بچه ها به دیدن کارتون و بازیهای رایانه ای هست و من از خیلی از مامانها میشنوم که میگن بچه هامون هیچ کار دیگه ای نمیتونن انجام بدن و...
من دوروزه کارتون رو به دوساعت در روز محدود کردمو سعی میکنم باهاشون وقت بذارم رفتم براشون پازلهای جدید خریدم کتابهای مربوط به سنشونو تمرین میکنیم مثل کتاب هوش پیش دبستانی و... و رنگ آمیزی وقتی خودم میشینم کنارشون خیییییییییییییییییییلی خوبن قشنگ انجام میدن من توقع دارم خودشون بتونن این کارهارو انجام بدن اما خوب به نظرم این مشکل مربوط به این بچه ها نمیتونه باشه داره همگانی میشه
ماریانا جان قل بزرگتر من خیلی زود زبون باز کرد اما یه بار لکنت گرفت که اونم حل شد الان عاللللللللللللللللللللی حرف میزنه اما قل دومم نمیتونه درست صحبت کنه حروف رو جابه جا میگه بیشتر همین مشکلو داره که باعث میشه صحبتهاش نامفهوم بشه
سلام به مامانی گل
شعله جون پسر منم عاشق کارتن و بازیهای یارانه ای هست به خصوص اونایی که سرباز و دزد و تیر و تفنگ داره
بچه های کلاسشون میرن خونه همش در مورد مدرسه و بچه های کلاس برای ماماناشون صحبت میکنن اما پسر من مرتب داره در مورد بازیها و اینکه پلیسها چه جوری دزدها رو کشتن و از چه سلاحی استفاده کردن صحبت میکنه و مسایل مدرسه رو اصلا نمیگه یعنی براش جالب نیست ولی در مورد بازیها همچین با آب و تاب و جزییات میگه که معلومه حسابی دقت کرده
دکتر خوشابی میگفت بچه های بیش فعال برای کارهایی که علاقه داشته باشن خوب وقت میزارن و حسابی هم تمرکز میکنن....ولی اخیراپسرم شبکه پرشن تون که همش کارتن به زبون فارسی پخش میکنه تماشا میکنه و جالب اینجاست که وضعیت صحبت کردنش خیلی بهتر شده و دامنه لغاتش بیشتر شده و اصطلاحات جالبی به کار میبره که از همین شبکه یاد گرفته دیشب داشت جملات بزرگونه میگفت دخترم گفت:مامان ببین اینقدر نگران حرف زدنش بودی چه زبونی باز کرده.....نمیخوام بگم بچه هاتون رو به دیدین کارتن تشویق کنید ولی کارتونهای دوبله شده فارسی خیلی بیشتر از دوبله نشده ها روی گفتار بچه تاثیر مثبت داره اینو از تجربه خودم میگم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
با سلام به همه مامانهای خوب
تورا به خدا یکی بیاد به من بگه من چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
پسر من 11تیر 4 سالش میشه اما هنوز حرف نمیزنه
شما را به خدا هر کدومتون دقیقا بهم بگه بچه شما چند سالگی صحبت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا جایی که میتونم بیش فعالی بچم را کنترل میکنم خودش هم خیلی اذیت نمیکنه
مشکل اساسی من حرف نزدن گل پسرم هست به خدا دارم دیوووووووووووووونه میشم
کاش میدونستم که اون کی حرف میزنه
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
مادر عزیز

یعنی اصلا حرف نمی زنه؟؟؟؟؟

آخه نظر دکترها چی هست؟؟؟؟؟ گفتار درمانی ؟؟؟؟؟؟؟

پسر من هم از سه سالگی شروع به حرف زدن کرد و جمله بندی صحیح و کامل را حتی در پیش دبستانی درست انجام نمی داد.
احیانا مشکل فیزیکی در ناحیه دهان نداره؟؟؟؟؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نارسیس من فکر می کنم پسرت از دستشویی رفتن اکراه داره،

خیلی از بچه ها بنا به دلایلی از دستشویی وحشت دارند، مثلا محیط دستشویی تاریک و خفه هست، کاسه توالت بسیار بزرگه و برای نشستن روی آن باید زیاد پاها را باز کنند و اذیت می شوند. چاه بست ندارد و فضای داخل چاهک مشمئز کننده هست. حتی بعضی از بچه ها نسبتا به بوی دستشویی حساس هستند.
حتی شاید با توالت ایرانی مشکل داره و با استفاده از توالت فرنگی خوب بشه یا برعکس.
حتی داشتن یبوست هم باعث میشه بچه از دستشویی رفتن وحشت داشته باشه.
و موضوع دیگه اینکه بعضی از بچه ها از شکل ظاهری مدفوعشان (با عرض معذرت) وحشت دارند .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

با نظر پروین کاملا موافقم

دیدن کارتون های فارسی، خواندن مرتب و زیاد کتاب های قصه، با صدای آروم و خیلی شمرده در زیاد کردن دامنه لغات بجه ها خیلی مفیده.

بچه هایی که خیلی خوب صحبت نمی کنند بعدها در دوران ابتدایی در درس هایی مثل انشاء مشکل پیدا می کنند مثل پسر من .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به تموم مامان های خوب

خدار رو شکر امیر الان که 3/5 ساله هست کامل حرف میزنه واز 1/5 سالگی که از پوشک گرفتمش تا حالا شاید 5 بار شب جیش کرده باشه

مونا جان نگران نباش انشالله با این صبری که داری این مشکلش رو هم حل میکنی

الان پسر برادر من 5 سالشه ولی درست حرف نمیزنه من از روانشناس که پرسیدم میگفت تا 6 سالگی باید حرف زدنش کامل بشه جای نگرانی نیست ولی با این حساب زن داداشم میبره گفتار درمانی
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

درسته دیدن برنامه های تلویزیونی خیلی تاثیر داره

من برای پسرم سی دی اموزش زبان میزارم الان مثلا میتونه احوال پرسی رو به انگلیسی بگه

البته مثل شعر میخونه ولی فکر نکنم بدونه معنی واقعیش چیه
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم