2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981397 بازدید | 11748 پست
نارسیس

الان حرف زدن پسرتان چطوری هست؟؟؟؟ کلمه ها را درست ادا می کنه؟؟؟؟ جمله سازی خوب می کنه؟؟؟؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون جملاتش خیلی مختص و در حد 2 یا 3 کلمه ........بعضیها رو واضح می گه ولی بعضی نه.......
نازی جون پسرم شکاف کام پنهان داره و زبان کوچکش دو شاخس ........یکی می گه عمل کن یکی می گه نه نمی خواد نمی دونم چیکار کنم؟
من با دستشویی رفتن دوم پسرم هم مشکل دارم نمی گه و تو شلوارش کارش رو می کنه با سن 5/4 مجبورم برای بیشتر جاها که می رم پوشکش کنم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازی جون اگه خودش بخواد و سعی کنه می تونه درست ادا کنه ولی انگار نمی خواد چون بعضی وقتا که با خودش بازی می کنه کلمات رو واضح تکرار می کنه ولی اگه من ازش بپرسم تکرار نمی کنه ..........نازی جون احساس می کنم خیلی از هم سناش عقبه به نظرت به پیش می رسه الان 5/4 سالس و نیمه دوم 2 سال دیگه می ره پیش ...پسرت در سن پسر من بود در چه حدی بود می شه برام بگی.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نارسیس جون دکترش بهم گفت آهن ایرانی بده (فروس سولفات)
نازی جون منم دوست داشتم رادوین چکاپ شه ولی دادن آهن حتی اگه کمبود چشمگیری هم نداشته باشه مشکلی ایجاد نمیکنه قبلا هم یه کم خونی خفیف داشت ولی آهن خارجی ظاهرا نتونسته جبرانش کنه
ماریانا اگه سر خود یه دوره بش بدم ایرادی نداره؟
شربت فروس سولفات روزی یه قاشق مربا خوری؟چه وقتایی بدم؟
نظر بیشتر دکترها بر دادن فروس سولفات ایرانی است

مکمل های آهن خارجی خیلی مناسب بچه های ایرانی نیستند.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نظر دکترها چی بوده؟؟؟؟ یعنی این اختلال در تکلم علتش همون شکاف کام هستش یا چیز دیگه ای؟؟؟؟؟؟

تست هوش تا حالا انجام داده اید؟؟؟؟؟

نمی دونم چی باید گفت ....

پسر من هم خیلی دیر حرف زد یعنی از سه سالگی شروع کرد کلمات را تقریبا می گفت ولی جمله بندی اش خیلی ضعیف بود. یعنی الان هم خیلی خوب و سلیس حرف نمی زنه وسط حرفاش همش مکث میکنه و میگه : اِ اِ
ولی دکتر گفت احتیاجی به گفتار درمانی نیست.

کاردرمانی هم می رید؟؟؟؟؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون دکترای زیادی بردم چیز خاصی نگفتن می گن باید با این بچه کار بشه دکتر جلیلیبراش تاخیر و دکتر خوشابی تاخیر و بیش فعالی تشخیص دادن و عدم توجه وتمرکز.........
پسر منم تقریبا از 3 سالگی شروع کرد به حرف زدن .........
پزشک گوش و حلق و بینی می گه فعلا لازم به عمل نیست و با ورزش های خاص می شه نرمکامش رو تقویت کرد مثل فوت کردن و خوردن مایعات غلیظ با نی.
تست هوش بردم می گن در حد هم سناشه شاید هم بالاتر این حرفیه که کار درمان ذهنی در 5/2 سالگیش بم گفت درکش هم خوبه ولی حرف شنویش نه..........
نازی جون می شه یه شرح کاملی از بچگی پسرت تا الان بذاری که ما استفاده کنیم.
سلام روزتون بخیرررررررررررررر........واقعا خسته نباشید نارسیس جونم ..خدا قوت......من با یک مشکل بیش فعالی پسرم کم میارم..شما گفتار درمانی و.......هم میرید..خدا خودش مشکل بچه امونو حل کنه ایشالله...... منم فعلا درگیر شب ادراری علی هستم......گاهی خیلی نگران میشم که نکنه واقعا مساله جدی بشه ونیاز به درمان داشته باشه..گاهی هم خودمو به بی خیالی میزنم..........واقعا خسته دشدم.....خودم هم از نظر روحی همش در حال سینوسی و کوسینوسی هستم...یه روز خیلی قوی.یه روز مستاصل..........ای خدااااااااااااااااا
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
ممنون مونا جون جالبه پسر من خودش دستشویی رو می دونه ولی از رفتن داخل دستشویی اکراه داره بعد از اینکه کارش رو کرد می گه نه قبلش
وایییییییییییییییییییی من نبودم خوب اینجا شلوغ شده
نازی پیام کم خونی داره درحال درمانم هستم یعنی این رفتارهاش میتونه ناشی از این مشکل باشه؟ علاقه خاصی هم به نمک داره یعنی غافل بشیم نمک پاشو تو دهنش خالی کرده
بچه ها از صمیم قلبم براتون آرزو میکنم بچه هاتون نمره های عالی بگیرن و موفق بشن
سلام و ظهر بخیر..ماریانا جونم فکر نکنم علی استرس داشته باش.....ولی فقط خیلی زیاد ادرار میکنه..اگه یه استکان چایی بخور حتما باید بره دسشویی........به خاطر اون فکر کنم شب ادراری داره..برعکسه خودمه که درطول روز دوبار هم دسشویی نمیرم////
اقا سالار اگه مشکل کنترل ادرار دارید باید به تاپیک زیر مراجعه کنید..........اینجا تاپیک بچه های بیش فعاله وبه درد شما نمیخوره........
تاپیک شبادراری در بزرگسالانhttp://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=18507
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است