2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981204 بازدید | 11748 پست
سلام فاطی جون پسر منم همین طور بود مثلا میگفتم بیا اینطرف سرشو مینداخت پایین بدو بدو میرفت سمته دیگهولی هر چی بزرگتر بشه بهتر میشه.الان بهتر شده درست صحبت نمیکنه بردمشگفتار درمانی گفت تاخیر کلامی داره باید بره کفتار درمانیگروهی با اینکه دیروز جلسه اولش بود ولی تربیش راضی بود میگفت خوبه وقتی هم اومد خونه یه کم تمرین کردیم بعد اروم بود خوابید پسر شما هم کوچیکه بزرگتر بشه بهتر میشه الان هموا دیگه خوبه ببرش پارک اینا تا انرژیش تخلیه بشه خیلی بهتره حتی اگر میتوننی بذارشکلاسه ژیمناستیک من پسرمو از بعد از عید میخوام بذارم.
2 ساله بود برادرم عقد کرد توی مراسم عقده دادشم که خونه پدرزنش بود این اینقدر اذیت کردکه نگو یعنی بابام گفت هیچ بچه ای دست بهبیل نزد که توی باغچشون بود گفت فقط پسر تو رفت سرش.نگران نباش بزرگتر بشه بهتر میشه موفق باشی.ساله اینده مهد هم بذاریش خوبه البته خودت شرایطه پسرتو بهتر میدونی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما، یک پسر 2سالو 9ماهه دارم که خیلی اذیت میکنه یک لحظه نمیتونه بشینه مخصوصا مهمونی خونه بابام یا مادرشوهرمم فعلا میبرمش بازی درمانی و کاردرماتی ذهنی اولش خوب جواب داد بااسباب بازیاش میکرد ولی الان از اول تا اخر جیق میزنه مربیاشم عوض شدن میگن بیتوجه وبیش فعالی داره رو هیچ چی تمرکز نداره نگاش تو هواست دارن باش بازی میکنن ودایم چیزی میندازه قهرمیکنه باهرروشی بوده رفتم زبون خوش ،تنبیه تواتاقش کردم نمیدونم چیکارکنم دیگه داد میزنه مربیاش میگن هوشش عالیه ولی چه فایده هرکی یک چیزی میگه خیلی خستم امروز ودیشب خیلی اعصابمو خورد کرد بهش زدم از بس که لجبازی میکنه به بچه ها بزنه هلشون بده هنوز حرفم نمیزنه بهم بگید چیکارکنم خواهشا درضمن من شهرستانم
دوستان سلام من دو سه سالی هست که اینجا میام و تقریبا خواننده خاموش این تاپیکم پسر من 6 سالشه و من از اولین روزهای بدو تولدش تقریبا میتونم بگم یه روز خوش ندیدم. از روزای اول گریه و بی قراری زیاد ، فضولی و نداشتن آروم و قرار در مهمانیها.تقریبا میتونم بگم با همه قطع ارتباط کردم در حالی که هم من و هم شوهرم آدمهایی به شدت معاشرتی بودیم.خودم افسرده شده بودم.به دلیل اذیت و آزار فراوان پسرم در جمع اونو تنبیه بدنی میکردم و بعد از شدت عذاب وجدان دلم میخواست بمیرم.با تمام این احوال با دارو مقاومت کردم چرا که به شدت پسری باهوش با تمرکز و خلاق بود.اما مشکل اصلیش شیطنت ، خشونت و ناسازگاری با بچه ها بود. مدیر مهدش و خیلی از مربی ها اعتقاد داشتن بیشفعال نیست اما بچه سختی است.یکبار پیش دکتر خوشابی در سن 4 سالگی بردم اما اون هم با قطعیت تشخیص بیش فعالی نداد اما گفت اگه میخوای رسپریدون بده و من ندادم. اما با ورود به پیش دبستانی احساس کردم موضوع از تحمل من تنها خارجه و این بچه تبدیل به بچه ای شده که مرتب تنیه ، سرکوب و هزار تا مارک دیگه داره میبینه. واسه همین تحت نظر دکتر حسام فیروزی رسپریدون روزی 3 تا 1/4 رو شروع کردم از 3 ماه پیش.بعد از 2 هفته من با یک بچه دیگه مواجه شدم.آروم ، منطقی حرف شنو منظم .از شدت خوشحالی در پوست خودم نمیگنجیدم.باورتون نمیشه روزی چند بار خدا رو شکر میکردم.چقدر صدقه دادم و چقدر عشقم نسبت به زندگی فرزند و همسرم بیشتر شده بود.اصلا انگار تازه متولد شده بودم.دنیا رو یه جور دیگه میدیدم و فقط عذاب وجدان با من بود که چرا قرص رو زودتر شروع نکرده بودم. اما چند روزه با وجود مصرف قرص دوباره ورق داره بر میگرده.دوباره همون حالت ها و خشونت ها و بی قراری ها.دوباره اعتراض مدرسه و مدیر و .... واقعا استرس تمام وجودمو برداشته.با دکترش مشورت کردم گفت صبح ها نصف قرص بده.یعنی تا کی باید دوز این دارو بالا بره؟؟؟؟؟ تنها تاثیر بد این دارو این بود که وزن بچم 3 کیلو زیاد شد.به خدا دیگه درمونده شدم.اگه مشاوره ای به من میتونید بدید ممنون میشم
سلام به همه خانمای گل و دلسوز که میبینم در نهایت همدلی و مهربونی به همه جواب میدین... وای مامان ارشان جان الان که اومدم بنویسم پست شما رو دیدم انگار که خودم همه اینا رو نو.شتم ... من هم داغونم...افسرده ... خیلی حالم خرابه به خدا... پسر من هم 5/5 ساله هست... تا الان با وجود همه سختی ها در برابر دارو دادن مقاومت کردم اما الان مدت زیادی هست که از طرف مهد تحت فشار هستیم .. تا جاییکه گفتن باید بچتونو از مهد ببرید. دیگه مجبور شدم ... راستش دفعه اول که بردمش دکتر 6 ماه پیش بود... دکتر تا روزی 1 عدد ریسپریدون بهش داد ... من دوبار 1/4 بهش دادم... دیدم بعدش بچه بیهوش میشد... دلم سوخت خیلی ... دیگه بهش ندادم اما این بار که مهد گفت دیگه نباید بیاد بردمش پیش یه دکتر دیگه و گفتم که قبلا چند بار بهش ریسپریدون دادم و خوابش گرفته...اون هم گفت دکتر قبلی تصمیمش درست بوده و داروی مناسبی بهش داده... اما حالا که میگی خواب آور بوده من بهش هالوپریدول میدم... حالا من چند تاسوال از حضور خانمای گل دارم.... اول اینکه در مورد خواب آوری ایا ریسپریدون با چند روز مصرف اثر خواب آورش از بین میره؟؟؟ و اینکه بین هالوپریدول و ریسپریدون کدوم عوارضش کمتره؟؟؟ پسر من خیلی کم اشتهاست ... خیلی... . ولی از عوارض هالوپریدول دیدم نوشته بی اشتهایی درسته؟؟؟؟ راستش اگه قرار بشه قرص بخوره و باز هم ضعیف تر و لاغرتر شه نمیدونم چیکار کنم.... علایم پسر من دقیقا عین پسر مامان ارشان جان هست و دکتر هم گفت ریتالین لازم نداره... میخوام اگه خواب آلودگی ریسپریدون از بین میره همونو بهش بدم تا حداقل اشتهاش زیاد شه.... ممنونم که وقت میذارین و جواب میدین...
سلا دوستان دیگه خسته شدم چند وقته وضعیتم خیل یداغونه همش با پسرم درگیرم آرزوی یه بیرون رفتن بدونه گریه یه خرید با شوهرم مونده رو دلم چند روز پیش از دست این بچه فقط به خودکشی فکر می کردن نمی دونم دیگه از دست تش چیکار کنم همش میگم خدایا تقاص کدوم گناهم رو دارم پس میدم به خدا خسته شدم آخه تحمل تا کی
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
من اصلا قرص ندام فقط یه روز دادم ریسپریدون خواب الود شد دیگه ندادم الان من پسرمو بهوخاطر اینکه روان حرف نمیزنه میبرم گفتار درمانی گروهی اونجا خیلی خوب بهش برخورد میشه خودش علاقه داره بره ومربیشخیلی خوب در مقابله شیطنتش رفتار میکنه.امروز گفت خوب بوده الان 4 جلسه هست میره میگه تا 1ماه کاملا خوب میشه هم خرف زدنش وهم شیطنتش.من پسرم پرخاشگری اینا حداره فقط فوضولی داره که نربیش میگه وقتی خودشه خوبه تا تومیای شیطنتش بیشتر میشه.امیدوارم تا قبل از پیش دبستانی مشکل پسر من رفع بشه.
خدا به همه ما مامانا صبر و استقامت بده. من ریسپریدون روزی یک چهارم به دخترم میدم.اوایل خیلی بهتر شده بود جیغ زدناش.ولی نمیدونم چرا با وجود اینکه قرص میخوره بازم جیغاش برگشته.شاید روشم اشتباهه میشه راهنمایی کنید بگید درستش چیه؟ من شبا ساعت 11 12 یکچهارم قرصو با شربت فروگلوبینش حل میکنم میدم.بیشتر اوقات بعدش یک وعده غذا بهش میدم.ایا غلطه؟
******تجربه یک خرید شیرین را در بازارچه مهمان ما باشیدhttp://www.bazarche.powermc.net / ******
پریناز من ساعت 6/30 صبح روز 14مرداد 92پاشو از آسمونا به زمین گذاشت.
صنم جون درکت میکنم پسر من کم خواب بود از اول با رسپریدون تازه خوابش نرمال و معمولی شده فکر کنم بدن بچه ها عادت میکنه من مشکلم اینه که این دارو بعد یه مدت داره اثرش کم میشه و من نگرانم که دوباره هر روز باید به پیش دبستانی احضار بشم خشونت و حرف نشنویش و نداشتن آروم و قرارش داره بر میگرده دکترش میگه باید کاردرمانی بصورت منظم بشه. واقعا درمونده شدم
مامان لیلا جون صبر داشته باش اینقدر هم در مقابل دارو مقاومت نکن.به هر حال هم دادن و هم ندادن دارو یه معایبی داره.باید خودت سبک سنگین کنی ببینی کدومش بهتره. امثال پسر من و شما آرامش رو از خانواده میگیرن یه پدر و مادر همیشه عصبی دارن.تنبیه بدن میشن که این آسیبش خیلی زیاده.هزار تا انگ هم در جامعه بهشون میچسبه.با بقیه بچه ها نمیتونن ارتباط برقرار کن از همه مهمتر مدرسه توان تحمل این بچه ها رو نداره.از کجا معلوم اونجا هم تحقیر و توهین نشن.تا زمانی که تحت کنترل خودمونن باز همهم سختی ها رو بجون میخریم اما مشکل از جایی چندین برابر میشه که به مدرسه وارد میشن.اینجاست که دارو میتونه خیلی کمک کنه.من هم به مرز جنون رسیده بودم اما تحمل میکردم اما وقتی پای اخراج و اعتراض جمعی بقیه پدر و مادرای بچه ها در میون اومد دیدم هیچ چیز بدتر از این نیست که اینقدر این بچه باهوش و بااستعداد داره تحقیر میشه .دارو رو شروع کردم و تا 3 ما بینهایت راضی بودم.اما دوباره داره کم کم همه چیز برمیگرده.واقعا دیگه تحمل اون روزا رو ندارم.
خسته ام خسته توشکمم که بود مامانم جلوم اب میشد 9ماهگیشم فوت کرد همش گریه همش استرس ازهمه بدم میومد حالاهم که اینجور بازم شکر که ازنظرجسمی سالمه ولی من روانیم جیق مبزنم گریه میکنم ثدام گرفته یک لحظه خوابم برد از خواب پریدم دوترخوشابی حتب منشیش حاضرنشد وقت بده گعت بعداز عید زنگبزن نمیدونم چکارکنم خستم خیلی خسته
سلام دوستای خوبم کاملا درک می کنم همه صحبتاتون رو چون با گوشت و پوست و استخونم حسشون می کنم منم متاسفانه تو هر دو بارداریم شرایط خیلی سخت و وحشتناکی داشتم برای اولی یه جور برای دومی هم جور دیگه شهره جون منم سر پسر دومیم پدرم بیمار بود و تو حاملگیم همش با پدرم تو بیمارستانها بودم و فشار و استرس و پسرم که دو ماهش بود پدرم فوت کرد و پسرم شیرخشک هم نمی خورد فکر کن تو بهشت زهرا موقع خاک سپاری پدرم پسرم داشت شیر می خورد اینا رو گفتم که بگم کاملا درکتون می کنم و مشکلات بچه هامون علاوه بر ریشه ژنتیک به استرس های خودمون هم برمی گرده ولی به جای افسوس خوردن باید آستین بالا بزنیم و به فکر راه حل باشیم در مورد مقاومت کردم برای قرص دادن من کاملا مخالفم اگر خدا نکرده بچتون تب کنه می گین دارو نمی دم چون عوارض داره بزار تبش بره بالا؟!!! این مشکلات هم درمان می خواد و بسته به شدتش دارو می خواد یا نمی خواد البته نمی گم کلا مقاومت نکنین بلکه بعد از بررسی و مشورت با چند دکتر نهایت یه راه حل رو پیش بگیرین و زمان رو از دست ندین من خودم برای پسرم با 4 تا روانپزشک و یه عالمه مشاور و روانشناس و ... مشورت کردم و حدود یه سال این فرآیند طول کشید ولی در نهایت روش دکتر خوشابی بیشتر قانعم می کرد تمام این قرضهایی که می گین رو می شناسم هالوبیریدول خیلی خیلی قوی هست و برای آخر خطه دکتر رستمی که الان ایران نیست این دارو رو برای پسرم نوشت و اعتقاد داشت باید از داروی قوی شروع کرد بعد ضعیفش کرد ولی من اعتقاد نداشتم به این حرفش و هیچ وقت این دارو رو ندادم چون خیلی بد شنیدم ازش ریسپیریدون هم برای بچه هایی که توی مهد با بچه ها درگیر می شن وخیلی پرخاشگری دارن لازمه ولی باید هواسمون به دلیل پرخاشگری باشه مثلا اگر بچه گرسنه است یا خوابش میاد یا حوصلش سر رفته و پرخاشگری می کنه این دلیل به مشگلش نیست اگر توی مهد بی دلیل با بچه های دیگه درگیر می شه اونوقت نیاز به دارو داره اونم نه با نظر یه دکتر بلکه بعد از کلی بررسی رفتاردرمانی خیلی جواب می ده به این جور بچه ها من خودم جدیدا پیش دکتر خوشابی بودم و اینا رو ایشون بهم گفت گفت اگر تو مهد درگیر می شه که بهش ریسپریدون بدم ولی مربیش ازش راضیه تو مهد برای مشکلاتی هم که خودم باهاش دارم گفت ببرم پیش روان درمانگر من کاردرمانی و بازی درمانیو گفتاردرمانی می برم و واقعا تاثیر داشته ایشالا از سال بعد رفتار درمانی هم می برم کتاب به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن جلد اولش مخصوص والدینه خیلی عالیه توصیه می کنم بگیرین من الان برای تمرکز پسرم داروی دگزامین می دم بهش که دکتر خوشابی داده و واقعا تاثیر گذار بوده و فعلا همونو ادامه می دم و عوارضی نداشته برای پسرم ولی داروئی مثل ریسپیریدون خیلی عوارض داره دکتر خوشابی یه دستگاهی هم گفت که فقط خودش داره برای تمرکز خیلی خوبه و یوگای مخصوص بچه ها رو هم توضیه کرد. موفق باشین عزیزانم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
2810