2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981247 بازدید | 11748 پست
ممنونم مرجان جون.خواهش میکنم این تاپیک برای هممون هست.منم به پسرم یک سال ریتالین دادم.ولی سال سختی بود... راستی دوستان چند روز پیش تولد پسرم بود.پا گذاشت توی 10 سالگی.چقدر زود گذشت.خودش میگه دیگه نوجوان شدم خدا نگهدار همه بچه ها و بچه های گل این تاپیک باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
عزیزم انشاالا زنده 120 ساله باشه داغشو نبینی . راست میگه بچم دیگه نوجوون شده .
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جان من خودم سر پسر اولم فشار خون داشتم به خاطر فشار خونمم خیلی ناراحت وپریشون بودم واسترس داشتم وحرص میتل دو مصرف میکردم پسر من تمرکز وقتش خوبه فقط خیلی فوضوله واذیت میکنه که دکتر گفت بیش فعاله قرص ریسیپریدون بهش داد که من ندادم الان 4 سال ونیمشه ساله اینده میره پیش دبستانی الان فقط وفقط آرامش داشته باش که از همه چی مهمتر امیدوارم نی نیت صحیح وسالم بیاد تو بغلت.
من پسرم نوزادیش واینا خیلی اروم بود همه میگفتن خوش به حالت ولی از وقتی راه افتاد گفت بگیر که بیاد خیلی اذیت میکرد الان خیلی بهتر شده امیدوارم تا ساله اینده که میره پیش دبستانی بازم بهتر بشه. واسم دعا کنید.
شما که پسراتون بیش فعال بودن فووضول وقتی سن پیش دبستانی رسیدند اذیت شدند چطور باهاشون برخورد کردین که از مدرسه زده نشد وکلاه پیدا کنن.منم راهنمایی کنین ممنون میشم.بعد به نظرتون با توجه به سن پسرم که ساله اینده 5 ساله میشه سنه پیش دبستانیشه 1 سال دیرتر بفرسمش واسش بهتره یعنی به نفعشه کسی بوده که این کارو کرده باشه.باز متشکرم که جوابمونو بدین.
مامان کوروش جون چرا دیر بفرستیش؟بذار با هم سن های خودش بره مدرسه.مطمئن باش سال به سال خیلی بهتر میشه.پسر منم پیش میرفت شرایط خوبی نداشت.ولی خدارو شکر مربی خوبی داشت.شرایط پسرم رو درک کرد.ولی منم بیشتر جاها همراهیش میکردم.اگر آموزش حفظ شعر داشتند خودم از مربیش متن شعر را میگرفتم و باهاش کار میکردم.تمام بچه ها و خصوصا بچه های ما حمایت والدین را می خواهند.باید همراهیشون کرد.از همه مهم تر هم تشویق هست.وقتی میدیدم توی یک موضوعی مهارت پیدا کرده تشویقش میکردم.همیشه هم تشویقام خریدن کادو نبود.گاهی در آغوش گرفتنم براش خیلی مشوق خوبی بود.الان هم وقتی توی درسی خیلی خوب میشه اولین چیزی که براش مهم هست محبت من هست.شما هم مطمئن باش پسرت موفق و بهترین خواهد بود
خیلی نگرانم که چی میشه که چه کار کنم همش نگرانم نکنه به مشکل بربخوره یا به خاطر شیطنتش برخورد بد ببینه با اینکه توی محیط بیرون نسبتا بهتره ولی باز نگرانم نمیدونم والا شوهرم میگه بذار ساله اینده ببینیم پیشرفتش چطوره ولی تمام چیزا رو زود یاد میگیره اصلا مشکله یادگیری وتمرکز نداره تنها مشکلمون شیطنتشه. بازم ممنون سومیسو جون شما توی سن پیر من 4 ساله چه چیزایی بهش کار میکردین و اگر کج خلقی یا یه حرف گوش نمیداد چه کار میکردین من مشاوره هم رفتم وهم روانپزشک ولی زیاد کمکی بهم نشد.
مامان کوروش جون مطمئن باش با بزرگتر شدن خیلی خوب میشه.پسر من الان خیلی خوب شده.منم این نگرانیهارو داشتم و الان پشیمون هستم که چرا اینقدر حرص الکی زدم.نتیجه اش هم سردردها و مشکلات جسمی الانم شده.من خیلی برای پسزم حرص الکی خوردم.پس به عنوان یک خواهر بهت میگم اصلا نگران نباش.اصلا به نظر من بچه های شیطون آینده خوبی دارند.چون به جرات میگم هوش عالی دارند و شیطنتشون با بزرگ شدن از بین میره.پس توکل به خدا کن و اصلا نگران نباش
سلام سومسیو جون میگم شما با پسرتون چه رفتاری درمقابل خرف شنویشو اینا میکردین وتوی سن 4 ساله چه چیزایی بهش کار میکردین من پسرم رنگها وشمارش اعداد تا 10 واسامی کلیه چیزارو میدونه ومن دلم میخواد بیشتر بهش کارکنمکه بهتر بشه وخیلیم کنجکاوه و سوال میکنه.میخواستم چه جور بهش رفتار کنم و چه چیزایی کار کنم به بازیهای فکری هم تا حدودی علاقهمنده.ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام دوستان عزیز.من دختر یکسالو نیممو بردم دکتر.گفتم فقط مشکلش اینه که خیلییییی جیغ میزنه.حالا بهش ریسپریدون1 داده.و شربت فروگلوبین که گفت دو تا شیشه اهن توش خالی کن.و زینک. حالا ازگفته های شما کمی نگران شدم.یعنی چرا ریسپریدون بهش داده؟بچه من بیش فعاله؟ درمان جیغ زدنش این قرصه؟ لطفا هرکس اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.
******تجربه یک خرید شیرین را در بازارچه مهمان ما باشیدhttp://www.bazarche.powermc.net / ******
پریناز من ساعت 6/30 صبح روز 14مرداد 92پاشو از آسمونا به زمین گذاشت.
سلام پریناز عشق مامان عزیرم اصلا ریسپریدون بهش نده بردی روانپزشک که ریسپریدون داد بعد فروگلوبین خودش اهن داره نیازی نیست دیگه اهن داخلش بریزی.روانپزشکا خودشون مشکل دارن به بچه 1 ساله ریسپریدون داده ریسپریدون فقط بچه رو خواب الود میکنه همین تمام قرصهایی که واسه بیش فعالیه فقط خواب الود بچه رو میکنه خوب دختره بزرگتر بشه بهتر میشه.
مامان کوروش عزیز پسر من توی 4سالگی خیلی لجبازی میکرد.تقریبا آموزشش خیلی سخت بود.ولی با کمک خدا و تلاش خودم تونستم شرایط را بهتر کنم.کارتهای بازآموز باهاش کار میکردم.بیرون زیاد میبردمش.خمیر بازی رو خیلی دوست داشت.نمیذاشتم بشینه زیاد پای کامپیوتر.کتابهای داداشی هم براش گرفته بودم.انتشارات خوبی هست.در همه زمینه ها کتاب داره.مطمئنا با تلاشهای شما هم پسرت روز به روز بهتر خواهد شد
پریناز حون متاسفانه توی مملکت ما برای مشکل رفتاری بچه اقدام اول رو دارو درمانی انتخاب میکنند.به نظر منم در دادن دارو اصلا عجله نکن.آخه جیغ زدن بچه رو میشه با انجام خیلی کارها از بین برد.نه اینکه دارو درمانی براش انجام بشه.ببینید علت این جیغ زدنها چیه؟شاید شما حساسیت نشون میدی و اونم داره یه جورایی جلب توجه میکنه.بچه 1سال و نیمه هنوز رفتاراش رو از روی فکر انجام نمیده.خیلی از کاراش از روی لجاجت یا فکر نکردن هست.دارو درمانی براش خیلی زوده
سلام مامانهای خوب توروخدا به من هم کمک کنید خیلی خسته ام یه پسر دو سال و ده ماهه دارم ماشالله خیلی انرژی داره هیچ جا نمیتونیم بریم بس که اذیت میکنه هر وقت هم که شروع میکنخه به اذیت تا میخواهیم با ارامش ارومش کنم اصلا قبول نمیکنه یه بار دکتر هم بردم گفت که پیش فعال نیست و نیاز به دارو نداره بعضی روزها خیلی بچه خوبیه اما بعد تو دو روز به اندازه یک سال اذیت میکنه دوست ندارم دعواش کنم اما بعضی وقتها خیلی عصبانی میشم و داد میزنم الان هم اینقد که داغونم دلم میخواد گریه کنم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
زندگی میکنم برای همسر نازنینم و پسره عزیزم که بهترین هدیه های خدا هستن به من و سعی میکنم زن ومادر قوی و محکمی باشم و همه چیز را زیبا ببینم و لذت ببرم از زندگی تا بتونم بهترین و قشنگترین اتفاقات را برای خانواده ام بسازم .
2810