2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981280 بازدید | 11748 پست
سومیسوی مهربون گاها وقتی نوشته هاتو که به مادرای دیگه و در جواب خودم مینویسی میخونم حس میکنم که یک انسان دیگه مثل فرشته ای هستی از یه عالم دیگه.به خاطر قلب مهربونت ممنونم و همینکه حرفای منو خوندی و توحه کردی و جملات زیبایی نوشتی صد ممنون.چشم باید بسیار تلاش کنم بیشتر و بیشتر.فقط در این میان در بین این همه فشارهای عصبی کمی سلامتیمو از دست دادم.روی مغزم ام آر آی نشون داه که لکه های سفید کوچکی افتاده که دردش واقعا امانمو بریده.ازت میخوام فقط برام دعا کنی چون قلب پاکی داری.منم اگر لایق دعاکردن باشم از صمیم قلبم الان که نیمه های شبه برای خودت و کودک دلبندت از خدا سلامتی و شادی و موفقیت و هر آنچه حاجت قلبیت هست رو میخوام.االهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رادین عزیز از صمیم قلبم امیدوارم مشکلت حل شه همون که می خواستم بگم رو سومیسوی عزیز گفته فقط اینو اضافه کنم که تو انتخاب دکتر و دادن دارو خیلی دقت کن بهت پیشنهاد می دم همین امروز زنگ بزن وطب دکتر خوشابی یه وقت بگیر برای سال آینده وقت می ده ولی باز ارزش داره ببینه پسرت رو خواهشا ریسپیریدون نده بهش زیاد ببرش شهر بازی و ... که انرژیش تخلیه شه کاری جز دعا ازم برنمیاد عزیزم چون با گوشت و پوست و استخونم درکت می کنم و می دونم که مستاصل شدی
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
تا زمانیکه وقت دکتر خوشابی برسه ببرش دکتر جلیلی روانپزشک کودک اونم خیلی خوب و معتبره و زود وقت می ده ولی من خوشابی رو بیشتر قبول دارم. کاردرمانی و بازی درمانی خیلی عالی جواب می ده. اینجائی که من پسرم رو می برم یه دختری رو آورده بودن جلیات اول جیغ می کشید و خودش می کوبید این طرف اون طرف ولی چند جلسه بعد خوب شد. کاردرمانی ببر که تو مرکز توانبخشی انجام بشه نه مرکز مشاوره . همه جا هم کارشون خوبه یه جا نزدیک خونتون پیدا کن ببرش. حتما اینکارو بکن بی نتیجه نمی مونه فقط پیوسته و حداقل یه روز درمیون موفق باشی عزیزم
عسل عزیزم واقعا از درک و مهربونیات دنیا دنیا تشکر میکنم.مشکل اینجاس که من تهران نیستم.اما باید بالاخره یه فکرایی در زمینه اینکه بتونم بیارم پسرمو اونجا برای ویزیت دکتری که معرفی کردین بکنم.خودمم اگر سلامتی جسمیم مجال بده تمام تلاشمو میکنم که به پسرم دارو ندم و بیشتر و بیشتر براش وقت بزارم و مطالعه کنم تا این شرایط بحرانی رو سپری کنم
مامان رادین جون راستش بغض عجیبی اومد توی گلوم وقتی حرفات رو خوندم.شما لطف داری عزیزم.برات دعا میکنم.اگر قابل باشم حتما برات دعا میکنم.من مطمئنم تمام مامانهای مهربون این تاپیک دل با ایمان و روشنی دارند.چون خدا ما رو امتحان کرده.داشتن یک بچه شیطون درسته سختی داره،ولی باعث میشه با رفتار خوب از این امتحان الهی سربلند بیرون بیام.شما هم حتما برای بیماریت پیگیری کن.از خودت اصلا غافل نشو.توکل به خدا کن و مطمئن باش کمکت میکنه.منم یه جاهایی میشد که درباره پسرم تسلیم میشدم.همه چیز رو سپردم به خدا.اونم تنهام نذاشت.باور کن فرزندت بزرگ میشه و یه روزی این روزها برات میشه خاطره شیرین.من الان گاهی میشینم از شیطنتهای پسرم بهش میگم و خودش کلی میخنده.مطمئن باش پسرت خوب خوب میشه...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نانی جان می شه بگی دکتر خوشابی چه قرصی به پسرت داده؟ چه مدت باید استفاده کنه؟ پسر من دگزامین می خواره دکتر گفته یک عدد در روز ولی با نصفه جواب گرفتم و مربی مهدش هم می گه نصفه کافیه به نظرت اشکال داره همون نصفه رو بدم؟ ممنون عزیزم
2810