2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981312 بازدید | 11748 پست
الناز جان خیییییییلی ناراحت شدم که فهمیدم به نی نی دو سالت دارو می دی امیدوارم از حرفای من ناراحت نشی ولی وظیفه می دونم بگم من دو تا پسر دارم دو ساله و 5 ساله و کاملا تجربه دارم تو شیطنت بچه ها و بیش فعالی و... انواع و اقسام روانپزشک و روانشناس و... هم بردم پسرم رو بچه دو ساله یه سری خصلتهای خاص داره که مال اون دورانه و حتی اگر برای پدر مادر غیر قابل تحمل باشه حق ندارن تو اون سن بهش دارو بدن این ظلمه به بچه من برای پسر 5 سالم بعد از اینکه 4 تا از بهترین روانپزشکای ایران دیدنش و چندین روانشناس و کاردرمان و .... عذاب وجدان دارم برای دارو دادن چطور به راحتی با تجویز یه دکتر به بچه 2 ساله دارو می دی عزیز دلم ببخشید اینقدر رک می گم به خاطر بچه خودت می گم تشخیص بیش فعالی بالای 3 سال امکانپذیره تعجب می کنم کدوم دکتر به بچه 2 ساله دارو داده من پسر دو سالم رو بردم گفتار درمانی چون صحبت نمی کنه فکر کن حتی برای گفتار درمانی که هیچ چیز داروئی نیست خانومه بهم گفت بچه رو اذیت نکن بیار خودت بیا روش رو بهت آموزش می دم تو خونه کار کن و برای شیطنتش گفتن بازی درمانی خوبه ولی باز الان زوده بزار یه کم بزرگتر شه بعد گفتن این رفتارای این سنش از جمله لجبازی و شیطنت و خیلی چیزای دیگه دقیقا اقتضای سنشه خواهش می کنم دارو نده بزار الان در مورد دکترائی که پسر بزرگم رو بردم می گم آخرین دکتری که بردمش و راضی بودم یه وقت بگیر اونجا ببرش
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
تیهو جونم کاملا درکت می کنم عزیزم ولی متاسفانه اکثر روانپزشکان برای بیش فعالی به سرعت و راحتی اول ریتالین تجویز می کنن که برای همه بچه ها لازم نیست به تو هم پیشنهاد می کنم یه سر پسرت رو پیش دکتر خوشابی ببری ضرر نمی کنی عزیز دلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب حالا در مورد پسرم قبلا شرح حالش رو نوشتم و خیلی از دوستان عزیزم من جمله سومیسوی عزیزم کمک بزرگی بهم کردن طبق توصیه سومیسو جون الان پسرم رو می برم کاردرمانی تو مرکز توانبخشی و خیلی راضیم چون قبلا تو مرکز مشاوره می بردم. واقعا تاثیرش بیشتره اینم بگم ده جلسه و بیست جلسه هیچ فایده ای نداره خود من تا حالا حداقل 50 جلسه پسرم رو بردم در مجموع هم کاردرمانی هم بازی درمانی هم گفتاردرمانی یعنی بچه باید ارزیابی بشه و یه پکیج دریافت کنه تا تاثیرش رو بزاره حتی در مورد بچه هایی که دارو می کیرن راه حل اصلی همیناست و دارو فقط کمک کننده است این چیزایی که می گم حاصل یک سال تلاش مداوم و مراجعه به مراکز و دکترهای مختلف و گوش کردن صحبت های تلویزریون و شرکت در سمینار و ... است. آها اینم بگم دکتر خوشابی روزای دوشنبه ساعت 10 صبح تو شبکه سلامت در مورد یه مشکلی مرتبط با بچه ها صحبت می کنه و خیلی جالبه دو سه هفته پیشش راجع به بیش فعالی بود
تمام این موارد هم بیشترین تاثیرش رو قبل از سن مدرسه می زاره پس تا بچه هاتون زیر 6 سال هستن هرکاری می تونین براشون بکنین که تو سن مدرسه راحت باشین. سه تا روانپزشک مطرح تو ایران بردم پسرم رو که همشون به نوعی داروی مرتبط با بیش فعالی دادن بهش که هر دفعه با سرچ تو اینترنت و ... مقابله کردم و بهش ندادم داروها رو چون از عوارضش ترسیدم. اینم بگم دکترایی بودن که کاملا شناس بودن ولی من شخصا خوشم نیومد از خودشون و برخوردشون و تجویزشون تا اینکه کاردرمان عی دکتر خوشابی رو بهم معرفی کرد خدا خیرش بده با مصیبت وقت گرفتم اول شهریور تماس گرفتم برای اواسط آذرماه تازه بین مریض بهم وقت داد توی مطب هم چند ساعت نشستم با توجه به حجم مریضهایی که بیرون نشسته بودن خیلی بیشتر از دکترای دیگه که مطبشون خالی بود وقت گذاشت و پسرم رو ارزیابی کرد و گفت به دلایلی ریتالین نباید بخوره و قرص دگزامین براش تجویز کرد از یک چهارم شروع کرد الان به یهدونه رسیده ولی من هنوز دارم نصف می دم بهش چون مربی مهد گفته همون نصف روش جواب داده نمی خواد یک عدد بکنیش حالا می خوام زنگ بزنم ازش بپرسم که نصف کافیه یا یکی بکنم چون وقت بعدیش رو برای اسفندماه داده. عوارضی داشته این قرص مثل بی اشتهائی و ... البته چون پسر من یه مقدار تپله گفت اشکال نداره همین قرص براش خوبه ولی در کل خیلی راضیم از اینکه بعد از مشورت با چندین نفر و پس از اطمینان از مشکلش دارو دادم بهش . باید بگم حدود یک سال مقاومت کردم ولی چون تا سن مدرسش هنوز وقت دارم پشیمون نیستم ولی اگر کسی بچش به سن مدرسه رسیده نباید تعلل کنه چون مشکلات بعدی تو مدرسه خیلی سنکین تر از عوارض قرصه
دوست جونای خوب و عزیزم خیلی دلم می خواد همه تجربیاتم رو بگم ولی یه مقدار محدودیت وقت دارم کارم هم خیلی زیاده نمی رسم بیام ولی هر فرصتی پیدا کردم میام و همه چی رو می گم ممنون می شم شما هم در مورد نوشته های من و کمک به پسرم هرچی می دونین بهم بگیم و به هم کمک کنیم تا بچه هامون به بهترین شیوه رشد کنن. اگر کسی در مورد قرص دگزامین و دکتر خوشابی و ... هم تجربه ای داره لطفا بهم بگه خیلی دوستون دارم بووووووووووس فغلا بای
فقط در آخر مجددا از خانم الناز تقاضا می کنم به دکتر خوشابی یه سر بزن یا فعلا تا سه سالگی ضبر کن و با بازی کردن و شهربازی بردن و .... سعی کن انرژیش رو مهار کنی عزیزم
هزینه کاردمانی و بازی درمانی هم برای 45 دقیقه بین 30 تا 45 تومنه بسته به اینکه کاردرمانگرش لیسانش باشه یا فوق لیسانس و .... ولی نسبت به تاثیر گذاریش و کاری که انجام می دن و انرژی که می زارن واقعا ارزشش رو داره درصورتیکه پیش کسی ببرین که واقعا تجربه کاری داشته باشه و مهارت لازم و کافی
خود کلمه بیش فعالی به انگلیسی ترکیب دو تاکلمه است یعنی وقتی شیطنت زیاد همزمان می شه با عدم تمرکز و توجه به اون بچه می گن بیش فعال حالا تو این مورد هم ده ها نکته وجود دارد یعنی دو تا بچه بیش فعال رو نمی شه یه دارو داد چون موردهاش فرق می کنه مثلا پسر خود من نقاشی خوب می کشه و صرفا از روی نقاضی نمی شه گفت بیش فعاله و دهها دارو در این زمینه وجود داره اینم بگم چون مشکل اصلی بچه های بیش فعال عدم تمرکزه و داروهایی که در این زمینه وجو دارن باید تمرکز رو بالا بره پس قاعدتا باید بچه رو کم خواب کنه نه خواب آلود . من خودم اصلا اعتقادی به داروهاییی مثل ریسپریدون که بچه رو خواب آلو می کنه ندارم خوب چه جوری این دارو قراره تمرکز بچه رو بالا ببره؟ پس ریسپریدون تجویز برای بچه هایی نیست که نقص توجه دارن بلکه برای انواع دیگه بیش فعالیه که تشخیص اینا باید توسط یه روانپزشک خیلی ماهر با تجربه کاری زیاد انجام بشه که خدایی نکرده نتیجه عکس نگیریم
همین الان دکتر خوشابی داره تو شبکه سلامت در مورد خلاقیت بچه ها صحبت می کنه هفته پیش در مورد اختلال یادگیری بود فکر کنم جمعه ساعت 10 صبح هم تکرارشه
سلام عسل جون.خوبی عزیزم؟؟خوشحال شدم بالاخره یکی از دوستان این تاپیک آمد.دلم برای همه دوستان تنگ شده.متاسفانه دیگه دوستان نمیان اینجا.انشاالله هر کجا هستند سلامت و در پناه خدا باشند بهت تبریک میگم که این همه به فکر پسرت هستی.مطمئن باش پسرت موفق خواهد بود.مطالب خیلی خوبی گفتی.انشاالله خدا نگهدار پسرات باشه در مورد این قرصی که گفتی من تجربه ای ندارم شراط پسر منم خدارو هزار مرتبه شکر خیلی بهتر شده.هفته پیش امتحان ریاضی را تنها کسی بود که خیلی خوب شد.معلمش بهم تبریک گفت.نمیدونی چقدر خوشحال شدم.سوالات امتحان سخت بود و تونسته بود با یک غلط همه رو جواب بده.خدارو خیلی شکر کردم.هر موقع پسرم توی درساش موفق میشه برای بچه های گل این تاپیک دعا میکنم.مطمئنم با تلاشهای مامانهای مهربان این تاپیک بچه هامون موفق خواهند بود بچه های ما هوش خیلی خوبی دارند.فقط حمایت و پشتیبانی مارا می خواهند.پسر من شده یه پسر حرف گوش کن.خدارو شکر دیگه از لجبازیاش خبری نیست.شیطنت و بازیگوشی مقطعی هست.اصلا هر کسی میگه بچه من و خصوصا پسرش ساکت و آروم هست به نظر من دروغ میگه.مگه میشه بچه و اونم از جنس پسر بچگی آرومی داشته باشه.پسرها خودشون با بزرگ شدن بهتر میشن.به شرطی که والدین مدام سرزنششون نکنند و کمکشون کنند شما هم مطمئن باش و باور داشته باش که پسرت موفق و سربلند خواهد بود.مطمئن باش خدا همیشه کمکش خواهد کرد
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810