2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981330 بازدید | 11748 پست
سلام دکتر به پسر ۷سالم ریسپریدون داده ..اینکه شبها بهش بدم درسته؟ مگه نباید صبح قبل رفتن به مدرسه بخوره؟ اینم مثل ریتالین تاثیرش تا سه چهار ساعته؟ ممنون میشم جوابمو بدین خیلی داغونم پسرم الان دوهفتس مدرسه نمیره مدیرش گفته هروقت بهتر شد بیاد اگه اطلاعات دیگه در مورد این قرص دارین بهم بدین
ساراجون ریسپریدون باعث خواب آلودگی میشه.من به پسرم شب میدادم.ولی همکلاسی پسرم که مشکل تمرکز داشت مادرش برده دکتر و ریسپریدون رو صبح ها گفته بخوره.چرا پسرت مدرسه نمیره؟؟اگر دارو نتیجه خوبی براش نداشته حتما به دکترش بگو.نگران نباش.انشاالله به زودی خوب بشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهت شرکت در این سمینار تا امروز ساعت پنج بعدازظهر مهلت دارید. بزرگراه اشرفی اصفهانی. بعد از مرزداران. کوچه سادات. سرای محله هما. طبقه اول سالن کنفرانس از ساعت 3 الی 5 بعدازظهر این سمینار رایگان هست. جهت ثبت نام به شماره موبایلی که داخل پوستر هست پیام بدهید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

از همه دوستانی که بچه هاشون بیش فعال هستند یا احساس می کنند بیش فعالند استدعا می کنم در این سمینار شرکت کنید. بخصوص کسانی که بچه هاشون ریتالین مصرف می کنند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سارا جون مگه سر کلاس وتوی محیط مدرسه چه طور بوده که دو هفته هست نمیره مدرسه من پسرم ساله اینده میره پیش دبستانی منم دکتر به پسرم ریسپریدون داد فقط خواب الود میکنه منم ندادم الان بهتر شده ولی خیلی نگران مدرسه رفتنشم.به نظرتون کار درمانی تاثیر داره.
نازی عزیزم سلام.خیلی خوشحال شدم بعد از مدتها آمدی تاپیک.متاسفانه من نمیتونم در این سمینار شرکت کنم.ممنون میشم اگر شما رفتی برامون از صحبتهای گفته شده بگویی.همیشه سلامت و از همه مهم تر در پناه خداوند مهربان باشی
سارا جون من وقتی ریسپریدون رو به پسرم میدادم بیشترین تاثیرش خواب آلودگی بود.با مصرف ریتالین هم تاثیر آنچنانی در آروم بودنش ندیدم.البته مشکل اصلی پسرم تمرکز بود و دارو درمانی برای بهبودی تمرکزش بود.من خودم تجربه خوشایندی از دارودرمانی نداشتم.به شما هم توصیه میکنم تا جایی که میتونی دارو رو استفاده نکن.البته این نظر شخصی من هست و شما خودت تصمیم گیرنده هستی.مطمئن باش پسرت بهتر میشه.الان پسر من خیلی خوب شده.خدارو شکر دیروز کارنامه شو گرفتم و توی کلاسشون فقط5نفر همه درسهارو خیلی خوب شده بودند و یکیش هم خداروشکر پسر من بود.به نظر من درمان بیش فعالی یا کمبود تمرکز مساوی است با صبر و حوصله والدین و تمرین و تکرار با کودک
مامان کوروش جون کاردرمانی خیلی مفید هست.من برای پسرم تاثیر خوبی از کلاسهای آموزش ذهنی دیدم.مسلما از دارو درمانی خیلی بهتره
به قرآن دارم دیوانه می شم دیگه یه وقتایی به همه چیز شک می کنم یکی از دوستام بچشو برده پیش دکار پسرم از پیر مت بزرگتره گفته فعلا نمیشه تشخیص داد بیش فعال یا نه براش مشاوره نوشته پسرش خیلی خیلی از پسر من بدتره نمی دونم تشخیصها بر چه اساسیه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
مامان لیلا جون انشاالله هیچ بچه ای مشکلی نداشته باشه.هر دکتری نظر خودش رو میده.مهم والدین هستند که با درنظر گرفتن رفتارهای بچشون باید به مشکلات فرزندشون پی ببرند
سلام دوستای خوبم سومیسو جان خوبی عزیزم؟ نازی خانم چخ حیف دیر سرزدم اینجا وگرنه حتما تو سمینار شرکت می کردم. به هرحال ممنون نازی خانم اول در مورد نوشته های بچه ها بگم بعد کارائی که تا حالا برای پسرم کردم و نتایجش
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک