2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981327 بازدید | 11748 پست
اگر به وسایل دکوری دست می زنه حتی المقدور سعی کنید خیلی امر و نهی نکنید فقط مراقب باشید که باعث خرابکاری نشن. کنارش حرکت کنید و هر وسیله ای را که بهش دست می زنه با نرمی وملاطفت برایش توضیح بدهید که این چیست و به چه درد می خوره. حتی اگر خواست وسیله ای را بلند کنه اجازه این کار را بهش بدهید البته با کمک خودتان.
فقط کنجکاوی و جلب توجه باعث میشه که بچه ها سراغ وسایل مختلف بروند.
اگه میره داخل آشپزخونه باهاش بروید وسایل مختلف را بهش نشان دهید و بذارید چند دقیقه داخل آشپزخونه بمونه اگه در یخچال را باز کرد ناراحت نشوید خب یخچاله دیگه، مثل همه خونه ها داخلش خوراکی هست . اگر خوراکی خاصی را در یخچال دید و خواست با فرزندتان بروید و دو تایی از میزبان اجازه برداشتن خوراکی را بگیرید. معمولا میزبان نه نمی گه..... ناراحت هم نشید خب بچه هست دیگه ....
درسته شاید بگید چرا فلان بچه اینطوری نیست، اینطوری فکر نکنید بچه ها با هم متفاوت هستند یکی برون گراست و دیگری درون گرا....
خب بچه شما برون گراست که اتفاقا خیلی هم خوبه مخصوصا پسرها.
بذارید حس کنجکاوی بچه ارضاء بشه. شاید خیلی ها این موضوع را درک نکنند و اسمش را بذارن بچه فضول!!! خب اونا شاید متوجه نیستن شاید بچه این مدلی ندیده اند.
اگر احساس کردید در جمعی هستید که این روش شما را نمی پسندند مرتب گوشزد کنید که این بچه بسیار باهوشه و دلش می خواد از همه چیز سر در بیاره. برای همین من هم همراهیش می کنم تا باعث خرابکاری نشه.
در نهایت هم اگر فکر می کنید باز هم میزبان ناراحته و دلش نمی خواد شما سر از زندگیش در بیارید سریعا محل را ترک کنید.

وقتی از محل خارج شدید لطفا فرزندتان را توبیخ و تنبیه نکنید وقتی رسیدید خونه سعی کنید با آرامش براش توضیح بدهید که بهتره دیگه این کارها را نکنه چون هم باعث آزار میزبان میشه و هم اینکه مامان اصلا نتونست یک دقیقه بشینه و خیلی خسته شد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ولی اگر دیدید فرزندتان شروع به کتک کاری و دعوا می کنه لطفا سریعا میانجیگری کنید. البته بی طرف باشید. نه طرف فرزندتان را بگیرید نه طرف مقابل را . سعی کنید با آرامش و خنده صلح وصفا برقرار کنید.
خودتان هم کنار بچه ها بشیند و سعی کنید بازی دسته جمعی را شروع کنید. اگر فرزندتان از اسباب بازی های طرف مقابل چیزی را می خواست و طرف مقابل هم نداد لطفا سعی کنید حواسش را منحرف کنید و نهایتا از شخص بزرگتر دیگری کمک بخواهید که اسباب بازی مورد نظر را از جلوی چشم دور کند. نهایتا با چند دقیقه گریه و زاری و فریاد مواجه می شوید.

منظورم این است که همیشه در کنار فرزندتان باشید تا بتوانید اوضاع را کنترل کنید. اینطوری هم اخلاق و روحیات فرزندتان را بیشتر متوجه می شوید و همینطور ایرادات رفتاری اش و هم اینکه نگران خرابکاری بچه ها هم نیستید.

می دانم اینطوری میهمانی زهر خواهد شد. ولی چاره ای هم نیست باید ساخت. ترک میهمانی رفتن و میهمانی دادن هم اصلا درست نیست. در حقیقت صورت مسئله را پاک می کنیم بدون اینکه برای حل مشکل راه حلی پیدا کرده باشیم.

الان رفت و آمد را محدود می کنید سالهای بعد چکار می خواهید بکنید؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته شاید مجبور باشید در مورد بعضی از افراد رفت و آمد را محدود کنید چون بعضی ها علیرغم همه توضیحات باز هم باعث ناراحتی می شوند.

شاید هم مجبور باشیم برای مدتی میهمانی های بزرگ در خانه مان نداشته باشیم. اشکالی نداره مقطعی هست همیشگی که نیست.

در کنار همه اینها باید بگم اصلا کاری نکنید که فرزندتان حس کند بودن شما کنار او به این معنی هست که هر کاری دلش می خواهد می کند و کسی چیزی بهش نمی گوید.
حتما خودتان متوجه خواهید شد که چه موقع داره خودش را لوس می کنه در این جور مواقع حتما برخورد جدی تری باهاش بکنید.

خلاصه اینکه چشم غره ، تنبیه، فریاد را به جایش خرج کنید. اگر همیشه استفاده کنید اثرش از بین می رود. ولی اگر هر از گاهی استفاده بشه اثرش به مراتب بیشتره.
بچه شما باید بفهمه که اگر الان بهش چشم غره رفتید یعنی رسیده اید به آخر خط.... باید مواظب کارهایش باشه و گرنه عواقب بدتری خواهد داشت.

ولی اگر مرتب و دائم در حال چشم غره باشید دیگه اصلا محل شما هم نمی ذاره.

مرجان عزیز به نظرم شما از منابعی دیگری هم مثل من غم و غصه وارداتی دارید!!!
پس سعی کنید اون منابع را کنترل کنید تا بتوانید با سعه صدر و آرامش بیشتری به پسرتان برسید.

ای کاش این تجربیات الانم را سالها قبل داشتم و رفتار بهتری با پسرم داشتم. خب خدا را شکر حالا در مورد دخترم تجربه ام بیشتر شده.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان امیرجان منم فکر میکنم شما بیشتر به خاطر مشکلات دیگه ای که داری دچار آشفتگی شدی من به غیر از این دو تا وروجک مشکل دیگه ای مدارم اما بازم درمونده میشم به نظر من ما مامانهایی که بچه هامون این مشکلو دارن باید روی بچمون زوم کنیم و بقیه تنشهامون رو حذف کنیم درمورد مصرف قرص من کلا روزی یه رسپیریدون به پیام میدادم نصف صبح نصف شب اما این قرصها این مشکلم دارن دیگه بعد یه مدتی بدنشون عادت میکنه درنتیجه باید دوز داروی بیشتری مصرف کرد
درهر صورت امیدوارم بتونی مشکلت رو خودت حل کنی بماند که من خودم درمونده شدم هههههههههههههههههههههه
نازی جون اتفاقا منم خودم راه حل این مشکلمو پیدا کرده بودم پیام تا داره شروع میکنه به لجبازی البته از نوع خاصش بغلش میکنم خییییییییییییییییییییییییییلی عالی جواب میده اگه هیچیش نگم اگه باهاش کل کل کنم همش نتیجش خوب نیست اما بغل کردن عالیه
توصیه هات هم خیییییییییییییییییییییییییییلی عالیه ولی نمیدونم چرا دیگه حوصله این رفتارهارو ندارم خیلی آدم باید حوصله داشته باشه
نازی جون این مطالبو از تجربیات خودته یا از کتابی نقل قول میکنی ؟
مونا جون در مورد من باباشون اصلا ازشون دفاع نمیکنه همیشه هم گله منده چرا این دوتا این رفتارهارو دارن و هزاران چرای دیگه اینه که همیشه احساس تنهایی میکنم گریههههههههههههههه
شعله جان تجربیات خودم هستش. البته خیلی دیر به این نتایج رسیدم ولی باز هم خیلی جواب گرفتم.

همسر من هم همیشه منو گنهکار می دونه با وجودی که بارها دکتر به خودش گفته که این مسائل اگر هم ناشی از یک تربیت غلط باشه ولی عمدی نبوده، باز هم قبول نمی کنه

چه میشه کرد؟؟؟؟؟؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به تمام مامانای نگران
ماریانا جون پرسیده بودی که خوشابی چقدر وقت گذاشت برا پسر من....در جواب باید بگم اول یه خانم منشی منو برد تو یه اتاق و شرح حال کاملی درمورد پسرم پرسید و یادداشت کرد از جمله اینکه رشدش چه طور بوده ...کی شروع به حرف زدن کرده...ارتباطش با من و خواهر و پدرش چطوره...درسش چطوره ...و خلاصه کلی سوال دیگه بعد من و پسرم رفتیم توی مطب شرح حال جلوی دکتر بود اونو میخوند و به پسرم نگاه میکرد پسر منم یه دقیقه آروم ننشست مرتب به وسایل دکتر دست میزد و بی قرار بود بعد هم گفت روزی یه دونه ریتالین فقط روزهایی که میره مدرسه بهش بدم و روزای تعطیل ندم و گفت ریتالین داروی خوبیه ولی تنها عیبش اینه که بچه رو دچار تیک میکنه و گفت یه داروی دیگه هست بنام استراتا که عوارضش از ریتالین خیلی کمتره ولی اولا گرون هست دونه ای 8 هزار تومان ثانیا باعث افزایش وزن کودک میشه و اشتها رو زیاد میکنه ....پسر من که همینطوری هم تپل هست و 7 کیلو اضافه وزن داره دکتر گفت اگه میتونی رژیمش بدی و وزنش رو پایین بیاری تا اون دارو رو بنویسم ولی پسر من اصلا طاقت گرسنگی رو نداره و من واقعا جلو اشتها و خوردنش رو نمیتونم بگیرم به خاطر همین خوشابی همون روزی یه ریتالین رو نوشت که برای پسر من خیلی موثر بوده در وحله اول خیلی آروم شده بطوریکه معلمش میگه حتی از پشت نیمکتش تکون نمیخوره و در وحله بعد خیلی روی تمرکز و یادگیریش اثر مثبت داشته و حتی خطش که کاملا محسوسه وقتی دارو میخوره خوش خطه و وقتی نمیخوره بد خط و بی دقت ....البته گفت پسرت از نوع بچه های سخت نیست...و من روزهای پنج شنبه و جمعه دارو نمیدم و تعطیلات عید هم که 20 روز بود هیچ دارویی مصرف نکرد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
کلا ما حدود 20 دقیقه تو مطب خوشابی بودیم هیچ سوالی از پسرم نپرسید و جز بیش فعالی متوسط هیچ تشخیص دیگری نداد
شعله جون اینکه پسرات بعضی چیزا رو پس و پیش میگن ناشی از عدم تمرکزه پسر منم تو سن بچه های تو خیلی بی دقت بود الان خدارو شکر خیلی بهتر شده مثلا داره کارتن میبینه حواسش به حرفهای ما هم هست ولی قبلا اصلا توجه نمیکرد ما چند تا خواهر هستیم با یکیشون رابطه دارم و با بقیه خیلی کم پسرم فقط اون خاله و شوهر و بچه هاشو خوب میشناسه بقیه رو قاطی میکنه ...ولی روز به روز داره بهتر میشه و چون از نظر درسی هم خدارو شکر خوبه من زدم به بی خیالی ...جاهایی هم که میبینم اذیت میکنه یا نمیرم یا زود بلند میشم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون خیلی خوبه که پسرت به ریتالین جواب می ده.

خوب شد که اون یکی قرص را نگرفتی چون کاملا نایاب شده !!!
ریتالین هم کم کم داره نایاب میشه اگه می خواهی سال آینده بهش بدی از الان ذخیره کن.

با بزرگتر شدن پسرت توجهش هم بیشتر میشه ، مثل پسر من ولی خب گاهی هم قاطی پاطی می کنند.

سال تحصیلی هم که به امید خدا داره تموم میشه و یک استراحت چهار ماهه داریم تا تجدید قوا بشه برای سال بعد

این تابستون را دست کم نگیر حتما پسرت را وادار کن هر روز مقداری ریاضی کار کنه و یک دیکته هم بنویسه ولی از ابتدای سال تحصیلی آینده باز مشکل پیدا می کنه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون ممنون از راهنمایی های خوبت
آره خودمم تصمیم دارم تابستون باهاش کار کنم تا درسها فراموشش نشه حتی معلمش نه تنها به من بلکه به همه مادرا توصیه میکرد تابستون با بچه ها کار کنن وگر نه اول سال تحصیلی کلاس دوم دچار مشگل میشن
در ضمن تو برنامه دکتر سلام که گفتم خانم دکتر عطا گل کارشناس بود خیلی تاکید میکرد که درس و مشق بچه های بیش فعال رو به خودشون واگذار نکنیم و همیشه نظارت داشته باشیم و همراهیشون کنیم چون میگفت بعضی مادرا که مراجعه میکنن میگن پارسال با بچه مون کار کردیم ولی امسال رو تصمیم داریم به خودشون واگذار کنیم ...میگفت این بچه ها رو حتما کمک و همراهی کنید
درسته پروین جون مخصوصا دو سال اول که باید نظارت کامل باشه و گرنه اوضاع خرابه.

ولی از سال سوم به بعد میشه نظارت را کلی تر کرد. چون خودشون هم بزرگتر شده اند و عاقل.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام نازی جونم...خیلی ممنونم از حوصله ای که به خرج دادی و مارو راهنمایی کردی..امیدوارم ر حاجتی داری براورده بشه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام به دوستان گلم
مامان امیر جون کاملا درکت میکنم منم خیلی مستاصل و افسرده شدم از بس این دکترای نامرد دیر وقت میدن همینطوری دارم وقتو از دست میدم از بعد از تعطیلات عید از دکتر خوشابی و امیری وقت گرفتم ولی هر دو تیر ماه بهم وقت دادن. 5 شنبه دوباره با مرکز رشد تماس گرفتم که وقت دکتر پیشیاره رو برام جلو بندازن خدا کنه یه کنسلی داشته باشن. مشکل عمده من حرف نزدن رادوین هم هست که به نظرم برمیگرده به توجهش دیروز به حدی افسرده بودم که میخواستم سرخود بهش رسپریدون بدم ببینم جواب میده یا نه؟
منم تو خونه یا حتی وقتی مهمون داریم با رادوین مشکلی ندارم درسته دوست داره جلب توجه کنه ولی خیلی راحت میتونم کنترلش کنم کار غیر معقول کم میکنه ولی امان از زمانی که بریم جایی دلم میخواد بمیرم. دلم از آدم بزرگا بیشتر میگیره که همه مشکلات رو میندازن گردن مادر. دلم میخواد داد بزنم و به همه بفهمونم که ما مادرا هم بشریم و نیاز به آرامش داریم.
من و همسرم هم 99% دعواهامون سر رادوینه کاش پدرا هم سر سوزنی میتونستند حس ماها رو درک کنند. همسر من با رادوین طوری برخورد میکنه که انگار با یه مرد 30 ساله طرفه انتظار داره همه چی رو درک کنه و رفتار درست نشون بده اونم این بچه که همینطوریش مشکل داره.
نازی جون بیا از کودکی پسرت برامون بگو با حرفات خیلی آروم میشم مرسی دوست گلمممممم
سلام به مامانای عزیز.می خواستم از تجربیات شما استفاده کنم و یه روانشناس اطفال خوب به من معرفی کنید.روانپزشک نمی خوام روانشناس می خوام.مثلا دکتر خوشابی روانپزشک هست .
در ضمن یک سوال :برای تشخیص بیش فعالی روانشناس اطفال هم میتونه تشخیص بده یا فقط باید روانپزشک باشه؟
ممنون که جوا ب میدید