2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981356 بازدید | 11748 پست
سلام به همگی مادرا زحمت کششششششششششششششش

ممنونم نازی جون خودم بعضی وقتها فکر میکنم امیر بیش فعال نیست اما بعضی رفتارهایش بیانگر این مطلب که بیش فعاله

خودم اصلا دوست ندارم که به امیر دارو بدم اوایل خیلی خوب بود اینقدر آروم شده بود که همه میگفتن ماشالله پسرت بزرگ شده اما الان متاسفانه دوباره برگشته به همون 6 ماه قبل که اصلا قابل تحمل نیست

نمیدونم چه کنم.

دیشب توی سایت WWW.TEBYAN.NETدرمان بیش فعالی با غذا رو دیدم که به نظرم خیلی مفید اومد سعی دارم از امروز رعایت کنم تا خدا بخواد و مشکل منم حل بشه

دعا کنید هیچ بچه ای بیش فعال نباشه و خدا به تموم مادرهای مثل ما صبر ایوب بده
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

گل رز عزیز اول شما پیش یک روانشناس خوب ببر تا با کمک اون بتونی مشکل رو برطرف کنی بعد اگر اون تشخیص داد که بیش فعاله ببرش پیش روانپزشک خوب

من پیش هر دوتایش رفتم جفتی گفتن بیش فعاله

درضمن از روش درمان غذایی اول استفاده کن انشالله به دارو نیاز نباشه

امیدوارم موفق باشی عزیزم
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
چه خبرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیشب خواهر شوهرم اومده بود اینجا برای شام خواهر شوهرم مربی پیش دبستانی هست داشت تعریف میکرد که خیلی ازبچه هاشون مشکل دارن میگفت هستن بچه هایی که اصلا تو کلاس نمیتونن بشینن بچه های دیگه رو اذیت میکنن و ما هر چی به خانواده ها میگیم که بچتون این مشکلو داره اصلا زیر بار نمیرن
میدونین من از چی تعجب میکنم حالا خودمونو نبینین اما هستن خانواده هایی که فکرشون نمیرسه به این مسایل
بازم خوشحالم ما مامانها حالا اگر هم کار زیادی از دستمون برنمیاد این مشکل بچمونو باور کردیم و حاضریم برای رفع این مشکلشون هر کاری انجام بدیم به نظرم بچه های ما میتونن اینده ای روشن دارن چون ما رو دارن
مامان امیرجان راست میگی رژیم غذایی به نظرم موثره من یادمه پارسال که بچه ها رو برای اولین بار بردم روانشناس که اسمشون امیر جهانیان نجف آبادی هست که خیییییییییییییییییلی خبره هستن و کتابهایی رو هم ترجمه کردن بعد از دادن اون خبر بد که بهم گفت بچه هات بیش فعالن بهم اول بار رژیم داد که نه تنها نوشابه و کاکائو را به کلی حذف کنی بقیه خوراکیهای ممنوعه رو هم در حد خیییییییییییییییییییلی کم بهشون بدم بعدش هم یه کتابی بهم معرفی کرد که توش یهسری بازی داره که برای افزایش تمرکز خوبه که باید مثلا 5 تا این بازیهارو هر روز باهاشون انجام بدم البته بماند که بچه هی من باهام همکاری نکردن بعد حدود یک ماه که از این بازیها گذشت گفت مطمئنن بچه هات باید دارو بخورن
بچه های یه چیزی دیشب گفتم ما مادر شوهرو پدر شوهر خواهرشوهرمرو پاگشا کردیم خواهر شوهرهاشم دعوت کردیم پیام اینقدر اذیت کرد که دلم میخواست خودمو خفه کنم مثلا سر سفره کوسنهارو پرت میکرد تو سفره اگه هم بهش دست میزدیم که هیچی فقط من سعی میکردم حواسشو پرت کنم چون اون موقع نمشد بچرو دعوا کرد خیییییییییییییییییییلی باهاشون رودرواسی داشتیم در مجموع دیشب بیچارمون کرد
واقعا خدا بهمون صبر بده
کگ8ل تای همدردم...........
شعله جونم یه چیزی میگم ناراحت نشو......چون من خودم هم مثل شمااااااااااااااا..عزیزم شرایط بچه هاتو که خودت میدونی خوب یا تو رستوران مهمونی میدادی یا اصلا دعوت نمیکردی...نمیدونم چرا ماها دوست داریم خودمونو و زندگکیمونو دچار تشنج کنیم.....با اینکه شرایط بچه هامونو میدونیم.......من نمیگم صورات مساله رو پاک کنیم ولی دیگه اینقدر هم خودمونو و بچه ها اذیت نمکنیم دیگههههههههههههه.....مثلا با این شرایط مهمونی دادی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر خودت خسته شدی ولذت نبردی وحرصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص خوردی..به خدا درک میکنم شما رو..به خاطر این اینقدر ناراحت شدم..حالا بروببین مهمونات چقدر پشت سر شما وتربیتت و بچه هات صفحه میزارن..به خدا راست میگمممممممممممممم
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جوووووووووووووووووون میدونم ولی من خواهر شوهرم عروسی کرده ما رسم داریم بعد عروسی عروس و داماد رو پاگشا میکنیم نمیشد کهههههههههههههههههههههه خوب اگه دعوت نمیکردیم هم یه جور دیگه بله میدونم حتماااااااااااااااااااااااااااااااااااا پشت سرم صفحه میزارن اما امان از این رسم و رسوم تازه خیلی هم دیر شده بود داشت برامون دردسر میشد

بچه ها بالاخره من دیروز بعد از حدود دو ماه پسرها رو بردم ژیمناستیک نمیدونم دوباره چه اتفاقی بیوفته اما به نظرم برای این جور بچه ها ورزش خوبی نیست چون هیچ وقت نمیتونن پیشرفت کنن
سلام مامانای مهربون
شعله جون میشه بگی پسرات دقیقا چند سالشونه و از کی حرف میزنند؟؟؟ اگه نتیجه ژیمناستیکشون خوب بود بگو منم رادوینو بذارم شنیدم برای بالا بردن توجه تمرکزشون خوبه.
من از دیشب شروع کردم به رادوین آهن و آکوامارین (امگا 3) میدم امیدوارم جواب بده البته به خاطر پیکا (خوردن مواد غیرغذایی) بهش میدم ولی امیدوارم آرومتر هم بشه.
نازی جون، پروین جان پس کجا موندین؟؟؟؟؟؟؟
ماریانا جون پسرهای من خرداد 5 سالشون تموم میشه میرن تو 6 سال من بچه هامو تقریبا یک سالو نیمه میبرمشون ژیمناستیک اما هییییییییییییییییییییییییییییییییچ پیشرفتی نکردن اینها رو به شما میگما اصلا به خودشون نمیگم همش میگم چقدر ورزشکارشدین و...
خیلی هم به زور میاین تا بریم اصلاااااااااااااااااااااااااااااااا دوست ندارن چون ورزش تمرکزی هست نمیتونن پیشرفتی کنن وقتی میبینم تمام بچه هایی که میان خیلی دیرتر از بچه هام اما الان چه بدنی چه قدر وارد شدن دیوونه میشم با وجود ناامیدی شدید اما بازم میبرمشون