2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981313 بازدید | 11748 پست
مرجان نمیدونم.....گاهی خوبه گاهی نه......از کجا باید بفهمم مشکل تمرکز داره یا نه؟؟؟؟؟؟
بیشتر مشکلش حرکتیه........
از نظر هوش خوبه...کافیه یکبار یه چیزی رو ببینه کامل برات همه چیز و توضیح میده....
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من به خاطر کار شوهرم یه مقدار از شهر دوریمو توی یه جاییم مثل شهرک که متاسفانه مهد خوب نداره که باعث بشه امیر رفتارهای خوب یاد بگیره میترسم ببرم به جای دعوا کردن اسلحه بکشه ههههههههههههههههههههه
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

من حدود یه هفته پیش برای امیر دو روز پشته سر هم از 1تا10 به انگلیسی گفتم دیروز که از خواب بلند شد دیدم داره به زبون خودش از 1تا 5 میگه

امیر سی دی اموزش زبان داره یه مقدار که به خاطره نحوه خوندنش خوشش اومده الان احوال پرسی رو کامل به انگلیسی میگه

خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مونا و مرجان عزیز الان که داشتم دردودل شما را می خوندم به عقب برگشتم به شش هفت سال پیش ، به وقتی که من هم مثل الان شما کارم همش خودخوری و گریه و زاری بود.
راستی اسم واقعی من هم مرجان هست.

باور کنید درست میشه، صبر کنید و به آینده امیدوار باشید. البته باز هم می گم استفاده از روانپزشک و مشاور خیلی عالیه.

باید در شیوه زندگیتان تغییر بدهید، با قرص همه چیز حل نمیشه/ قرص فقط یک راه کمک کننده هست.

بچه بیش فعال، همیشه بیش فعاله چه در خانه و چه در بیرون خانه/ چه وقتی در خانه فقط اعضای خانواده باشند چه میهمان داشته باشید / چه میهمانی بروید/ چه مرکز خرید باشه/ چه سینما باشه.... فرقی نمی کنه

اگر می بینید فرزندتان در خانه آرومه و مشکل خاصی نداره ولی در بیرون از خونه شلوغ کار و پر جنب و جوش، خرابکار، لجباز و .... پس بدونید مشکل از جای دیگری هست.

مشکل از این جاست که این بچه می خواد بگه من بیرون از خونه شلوغ کاری می کنم چون می دونم مامان و بابام عصبانی میشن، چون می دونم چشم غره می رن، تنبیه ام می کنن، پس من باید حرصشون را در بیارم
چون باید به من توجه کنند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

خواهش می کنم یک بار امتحان کنید.

وقتی می روید میهمانی و پسرتان شروع به شلوغ کاری می کنه از مبل ها بالا و پایین می ره. دست به میوه و شیرینی ها می زه، ظرفها را جابجا می کنه، گاهی می خواد جای میزبان پذیرایی بکنه، می ره سراغ وسایل دکوری، آشپزخونه، اتاق خواب و .....
باهاش همراهی کنید. مثلا وقتی داره از مبل ها بالا و پایین می پره به جای اینکه بهش چشم غره برید یا دعواش کنید یا دستش را محکم بکشید بروید کنارش و بهش با خنده و شوخی بگید وای خیلی کیف داره نه ؟؟!!! کاشکی من هم مثل تو می تونستم روی این مبل ها بالا و پایین برم ولی خب حیف که نمیشه در عین حال با حالت چشم و ابرو و کمی شیطنت و خنده اشاره به صاحبخانه بکنید و بعد یواش در گوشش بگید مثلا علی آقا الان بیرونمون می کنند با چشمک بهش بگید یعنی طوری که میزبان متوجه نمیشه.
و بعد هم برای اینکه توجهش به موضوع دیگری جلب شده سعی کنید حواسش را پرت کنید.
مثلا وای بیا بیین عجب تابلوی قشنگی به دیوار زده اند، وای بیین چه عکس های قشنگی دارن، وای بیا این گلدون را ببین، وای بیا این ظرفها را ببین و ..... آروم از روی مبل بغلش کنید و بروید به طرف دیگه ای......

اینطوری کمی از مهلکه دورش کرده اید...... شاید صاحبخانه زیاد خوشش نیادش، ولی حداقل فرزندتان از خطر تنبیه شدن، تحقیر شدن، دورکرده اید.

مثلا داره به ظرفها و میوه ها و خوراکی های روی میز دست می زنه. تا جایی که احساس می کنید میزبان ناراحت نمیشه شما هم بیخیال بشید ولی اگر دیدید داره باعث دلخوری میشه بیایید کنار فرزندتان و بهش بگید بیا با هم پذیرایی کنیم. یا اینکه توجهش را به سمت دیگری جلب کنید یا از ش بخواهید برای شما میوه بیاره و با کمک هم میوه را پوست بکنید و به سایرین تعارف کنید. یعنی منظورم اینکه بهش مسئولیت بدید و کاری کنید که دیگران از پسرتان شروع به تشکر و تقدیر بکنند.
برای این کار بهتره که روی مبل نشینید روی زمین بشینید کنار فرزندتان بچه ها از اینکه مرتب مجبور باشند به سمت بالا نگاه کنند و یا اینکه روی مبل بشینند یا در بغل والدین احساس ناراحتی می کنند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810