2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980825 بازدید | 11748 پست
سلام کاترینا عزیز.مگه میشه شما دوست عزیز را فراموش کرده باشیم.خدارو شکر گل پسرت کلاس اول رو پشت سرگذاشت و از مهمتر اینکه معلم خوبی داشته.مشخصه سال سختی رو پشت سر گذاشتی.خدا قوت...انشاالله سال تحصیلی امسال مشکلات از بین بره. مشکلات پسرمنم کلاس اول خیلی بیشتر از کلاس دومش بود.مطمئن باش کلاس دوم خیلی بهتر میشه.بچه ها با بزرگتر شدن خودشون خودبخود روی کاراشون بیشتر فکر میکنند
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان ممنون از پاسخت شما هنوز دارو میدی به پسرت? من چه رفتارهایی داشته باشم یا بازی هایی که روش اثر خوب بزاره و کمکش کنه آرامش داشته باشه واقعا گاهی عصبی میشم از کنجکاوی و سرعتش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون سومیسو جان. خوبه خدارو شکر . منهای بحث شیطنت بیش از حدش، خداروشکر خوبه. چند شب پیش که رفته بودیم پارک، با وجود 2 تا بزرگتر در کنارش، گم شد اگر بدونی چی بهمون گدشت تا پیداش کردیم! مامانش که غش کرد! آخر سر هم دیدیم آقا دست به کمر ایستاده جلوی آب نما و داره تماشا میکنه
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
المیاجون خواهش میکنم.کارتهای بازآموز خیلی خوبه.درباره شناخت خیلی چیزها هست.مثل شناخت میوه ها .بگیر و با همین کارتها میتونی قسمتی از وقتش رو پرکنی.پازل مناسب سنش هم خوبه.کلبه هوش هم برای سن پسرت خوبه.بری کتاب فروش میبینی خیلی اسباب بازیهای هوشی خوبی میتونی براش بگیری.البته همش هم نباید هزینه مادی کرد.میتونی براش چسب ماتیکی بگیری و بهش عدس و لپه بدی و بگی بچسبونه روی کاغذخلاصه میتونی سرگرمش کنی تا انرژیش رو یه جورایی تخلیه کنه.مطمئن باش با وقت گذاشتن براش خیلی بهتر میشه. داروی پسرم را بعد از کلاس اولش خدارو شکر قطع کردم.بدون دارو خیلی پیشرفتش بهتر شد.الان هم خیلی بهتر شده.خداروشکر مشکلاتش کمتر شده.شما هم مطمئن باش بزرگ که بشه خیلی بهتر میشه.مطمئن باش
ارکیده جون به نظر من بچه اونم از نوع پسرش باید شیطنت کنه.من خودم اگر به گذشته برمیگشتم حساسیتهای اون موقع رو میذاشتم کنار.به مادرش بگید زود تسلیم دارودرمانی نشه.انشاالله پیشرفت کنه و سلامت باشه
سلام من هم پسرم که الان نه ساله هست دقیقا مثل بچه های شما بود و شاید بدتر از بچه های شما چون علاوه بر بیش فعالی تشنج هم داشت و من الان که نه ساله شده فکر میکنم بیست سال از جوانیمو به پاش ریختم دو بار که پیش روانپزشک بردم گفت خانم همه بچه ها اگه یک موتوره باشن (جنب وجوش زیاد) پسر تو دو موتوره هست شاید باورتون نباشه هیچ کس حاضر نبود ببینه ولی من وباباش کنار امدیم به سختی حالا حدودا به نصف کم شده ولی باز اذیت میکنه و بزرگترین اذیتش اینه که با هیچ بچه ای دوست نمیشه دایمادعوا میکنه ومن به این خاطر نمیتونم هیچ جایی برم ودر ضمن من اصلا به خاطر بیش فعالی دارو ندادم چون همه این قرصها عوارض زیادی دارن ودر ضمن الان وقتی تو خونه تنها هست شاید بیشتر از پنچ ساعت اروم میشینه وبا اسباب بازی هاش بازی میکنه و چند ساعت تلویزیون مبینه و در کل الان اروم میشینه و من به خاطر اینکه بیرون هم خودش وهم من اذیت نشم بیرون خیلی کم میرم
مادرم عزیزم روحت شاد و یادت گرامی ....................................تو رفتی و ما ماندیم در فراقت گریان و دیدارمان تا ............................................................................ابد
سلام به همه دوستان گل مامان رادین عزیز مشکلاتی که در مورد پسرت گفتی حتما علن داره و بنظرم حتما از نظر اختلالات نافذ رشدی ببرش ارزیابی پیش روانپزشک واقعا اکیدوارم مشکلی نباشه ولی نتونستم از کمار پستت راحت بگذرم بهرحال از یه افسردگی ساده ممکنه باشه یا ایجاد جلب توجه یا اختلالات نافذ رشدی که اونم باز درجه داره از خفیف تا خیلی شدید که حتما باید بررسی بشه وقتی مشکلو پیدا گردی راه حلش اسونتر میشه
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
دوستان عزیزم خیلی وقته سرنزدم همچنان با حرکات و انرژی مهار نشدنی دخترم درگیرم البته خیلی رفتارش معقولتر شده و باالطبع منم ارومتر ولی اصلا رفتارش به اختیارش نیست و شلوغیش از کنترلش خارجه و منم همچنان ایدوارم بدون دارو مشکلش کمرنگ بشه
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
بهاره جان سلام قبلا هم برات پست گذاشتم ولی جوابی نگرفتم.بامشخصاتی گه از دختر گلت میدی بنظرم شباهت زیادی با دخترم داره و فک کنم از نظر سنی هم تقریبا همسن هستن.دخترم 4/5ساله است. خیلی راغبم بیشتر راجع به مشکلات و راه حل هامون تبادل نظر داشته باشیم. ممکنه کمک کننده باشه
سومیسوی گل خدا قوت فدای اون دل مهربون و حس مسیولیتت گه همیشه قوت قلبی
افشیده عزیزم سلام.خوشحال شدم اومدی.دختر گلت چطوره؟؟شما لطف داری.خوشحال میشم بتونیم به هم امید بدیم.ما باید باور کنیم بچه هامون که بزرگتر میشن خودبخود خیلی از مشکلاتشون کم میشه.نمونه اش پسر من و پروین و نازی.باورم نمیشه گاهی به پسرم نگاه میکنم با خودم میگم اون همون کوچولویی هست که گاهی مینشستم از کاراش گریه میکردم...شما هم مطمئن باش دخترت بزرگتر که بشه خیلی بهتر میشه
دریاچه نقره ای جون سلام.پسرت از نظر درسی چطوره؟یعنی تاحالا هیچ دارویی بهش ندادی؟کاردرمانی چی،براش استفاده کردید؟؟چرا بیرون نمیبریش؟؟اتفاقا زیاد ببرش بیرون.ورزش هم خیلی براش خوبه.اگه به ژیمناستیک علاقمند هست حتما ببرش.میفهمم چه سختیهایی کشیدی.اینجا ما همدیگرو خوب میفهمیم.امیدوارم پسرت روز به روز پیشرفت کنه و همیشه سلامت باشه
سلام خانوما من چند وقته پیشم اینجا اومده بودم و باهاتون همفکری هم کرده بودم در مورد پسری و نظر دکتر که تشخیصشون بیش فعالی به صورت عدم تمرکز بود و براش ریتالین تجویز کرده بودن. بعد صحبت با چند نفر اینجا و مشورت با شوهر ما اون موقع تصمیم گرفتیم دارو رو ندیم به پسری چون من کلا با مصرف دارو مشکل دارم و گفتم این درس عالی داشتن با مصرف دارو به هیچ دردیم نمیخوره. برا همین پسری رو گذاشتیم به حال خودش و دیگه بهش گیر ندادیم درس بخونه ! الان اومدم که بگم که از این تصمیمم خدارو شکر خیلی راضیم چون پسرم امسال ششم بود و تیز هوشان قبول شده. یعنی این وسط احساس میکنم کسی که بیشتر مشکل داشته من بودم که داشتم درس خوندن یه پسر رو با درس خوندن یه دختر مقایسه میکردم و بابت این الان خودمو خیلی سرزنش میکنم. اینم تجربه من بود و فقط خواستم حواستون به حساسیتها و بی حوصلگیای خودمونم در مورد بچه هامون باشه و به همین راحتی شیطنتای بچه هارو به حساب بیش فعالی نزاریم و با مصرف داروهای شیمیایی آیندشونو خراب نکنیم.
خانمای گل سلام . من تازه چند روز هست که پسرم رو دکتر بردم و تشخیص بیش فعالی داده. ممنون میشم چند تا سوال دارم جواب بدین. پسر من 5 ساله هست و از نظر هوشی مشکلی که نداره خیلی هم زیادی باهوشه و الان هم به نسبت همسنای خودش خیلی چیزا رو بلده اما بیشتر مشکل شیطنت و بیقراری داره . الته وقتی توی خونه خودمون باشیم به هر حال قابل کنترله اما توی مهمونی و مهد خیلی باهاش مشکل دارم. راستش علت اینکه دکتر بردمش همین بود که توی مهد دیگه از دستش خسته شده بودن . با بچه ها رابطه خوبی نمیتونست برقرار کنه و گاهی کنترل کلاس رو از دست معلم در میاره. همین باعث طرد شدنش شده وگرنه من خودم تا حالا با وجودیکه خیلی سخت بهم گذشته تا الان برای اینکه دارو نخوره از دکتر بردنش فرار میکردم. خلاصه که متخصص اعصاب و رووان یه تست CBT ‌ازش گرفت و گفت بیش فعالی داره . البته برای مدت طولانی میتونه روی یه کتاب یا بازی یا سی دی که ازش لذت میبره تمرکز کنه اما در مورد چیزایی که دوست نداشته باشه خیلی زود حوصلش سر میره و شروع میکنه با اذیت کردن . گاهی وقت ها حواس پرته و اصلا نمیتونه منتظر نوبت بمونه. دکتر بهش قرص ریسپریدون رو برای 3 بار در روز هر بار 1/4 بهش داده. سوالم اینه که کسی این قرص رو به بچش داده و اگه آره تاثیرش خوب بوده و راضی بوده و عوارضی نداشته؟؟؟ و مقدار تجویزی دکتر برای شما چقدر بوده؟؟؟ و اینکه این داروها جنبه درمانی هم داره یا فقط مثل یه مسکن عمل میکنه . آخه میخوام اگه فقط مثل یه آرامبخشه و جنبه درمانی نداره فقط صبح ها که میخواد بره مهد بهش بدم ...... بچه ها تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین بهم بدین . خیلی ناراحتم . نمیدونم دارو دادن بهش کار درستیه یا نه. ممنون میشم جوابمو بدین.
سلام به همه بخصوص به سومیسوی عزیزم :)) اومدم یه چیزی براتون تعریف کنم شاخ هممون با هم دربیاد:)) من تو ماه گذشته واقعا از دست کارای دخترم به مرز جنون رسیدم طوری که تصمیم قطعی گرفتم ببرمش دکتر و این بار حتما بهش دارو بدم رفتم مرکز روزبه که قدیما هم میرفتم و وقت گرفتم و بهمون رفتار درمانی و کاردرمانی رو توصیه کرد و گفت اکه بعد از سه جلسه لازم بود دارو هم میدیم رفتار درمانی رو رفتیم که باید من و همسرم میبودیم و دیروز جلسه کاردرمانی بود برای رکسان بانو تشخیص دکتر این بود که رکسانا به هیچ وجه بیش فعال نیست و هیچ مشکب خاصی نداره صرفا مشکلات رفتاری که منشاش هم مائیم حتی باورش نشد که خوشابی میخواسته به بچه دارو بده! گفت بچه بسیار باهوش دوست داشتنی و پر انرژی ایه و اصل مشکلاتش از شکاف روش تربیتی من و همسرمه و نداشتن مرز برای کارها که باعث میشه خوب و بد رو تشخیص نده بهمون گفت با رفتار درمانی عالی میشه و هرکس هم گفته رکسانا بیش فعاله .....!!!! بعله
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
2810