2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980779 بازدید | 11748 پست
ماری جون به نظر من برای اینکه خیالت راحت بشه حتما دکتر ببرش.ولی نمیشه زود قضاوت کرد و گفت بیش فعالی داره.ممکنه فرزند شما به خاطر هوش خوبی که داره این همه هیجان رو توی رفتارش داره.فقط خیلی زود دارودرمانی رو شروع نکن.متاسفانه درصدش زیاده بری دکتر و سریع دارو را شروع کنه.من خودم شخصا تجربه خوبی از دارو درمانی نداشتم.انشاالله مشکلی نداره
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام دوستان عزیز.نماز و روزه تون قبول.چقدر تاپیکمون سوت و کور شده پسرم رو چند جلسه ای میشه دارم میبرم ژیمناستیک.خداروشکر تاحالا خوب پیش رفته.مربیش هم راضیه.خداکمک کنه بتونه همیشه بره
سلام. سومیسو جان من واقعا شرمنده ام. اسم دکتر رو یادم هست که بهم گفته بودی (دکتر مفید) ولی کاغذی که شماره و آدرس رو روش نوشته بودم گم کردم. میشه دوباره برام بذاری؟ یا بغیر از ایشون، شخص دیگه ای رو توصیه میکنی؟ من برای برادرزاده ام که تو کرج هستن، از شما راهنمایی گرفته بودم. البته اسم کاربری ام رو تغییر دادم. متاسفانه تو سرچ هم نتونستم چیزی پیدا کنم.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
سلام خیلی وقته دنبال میکنم و صفحات قدیمی رو میخونم یکم آروم شدم اما واقعا گاهی نمیتونم ارامشمو حفظ کنم خصوصا وقتی میریم بیرون اصلا دوست نداره دستشو بده من یا باباش فقط میخواد بوده وداخل مغازه ها بره اگر هم دستشو بگیرم محکم خودشو میکشه رو زمین و گریه و فریاد داره 19 ماهشه پسرم البته تو خونه خیلی بهتره اما توجهش کمه بنظرتون چکار کنم که وقتی میریم بیرون آرومتر باشه خوراکی و عروسک و... هم کارساز نیست
من پسرم 4 ساله هست شیرازی هستم بردم پیش دکتر علی شاهی اونم تشخیص پیش فعالی داد پسر من چیزارو زود یاد میگیره تمرکزشم بد نیست تنها مشکلمون بیرون از خونه وتو جمع ومهمونیه اونم قرص ریسپریدون داد ولی فایدهای نداره بچه همش خوابه بخوابه بی فایده هست باید اروم بشه که بشه باهاش کار کرد واینا اونم بهش ندادم فقط بازیهای فکری و اموزشی رو باهاش بیشتر کار میکنم البته من چون تو شهر غریبم همش تنها هست وقتی میایم شیراز تو جمع هیجان زده میشه فوضولی میکنه.
میشه بگید چطوری تشخیص داد دکتر? مثلا پسرتون چکار آیی میکنه که دکتر اونارو علائم بیش فعالی میدونه? شرح حال پسرمن و بخوانید لطفا نظر بدید منم توخونه چندان مشکلی ندارم با پسرم
ارکیده جون سلام .دشمنت شرمنده عزیزم.دکتر مفید مطب یا همون توانبخشی رو تغییر داده.آدرسش رو دارم.ولی تلفن رو شرمنده ندارم. بین هفت تیر و میدان مادر،بلوار دانش آموز،بعد از پمپ بنزین ببخش آدرسش کامل نیست.چون من خودم جای جدیدش نرفتم.همسرم تبلیغش رو جایی دیده بود و همین توی ذهنش مونده بود.شرایط برادرزادتون چطوره؟؟راستی دکتر علیرضارونق هم توی چهاراره طالقانی خوبه.من تعریفش رو زیاد شنیدم
المیا جون پسرمنم هم سن پسر شما بود بیرون اذیت میکرد.دوست داشت دستش رو رها کنه و خودش بره.مطمئن باش با بزرگتر شدن خوب میشه.به نظر من اصلا به فکر دارودرمانی نباش.سعی کن زیاد ببریش پارک.اونجا خیالت راحته که دستت هم رها کنه چیزیش نمیشه.بذار دل سیر بازی کنه.مطمئن باش بزرگتر که بشه خوب میشه
سارینا جون پسرمنم ریسپریدون رو که میخورد زود خوابش میگرفت.من خودم اوایل موافق دارودرمانی بودم.ولی دارو برای بچم شد مکافات...بازیهایی که گفتید باهاش انجام میدید از هر چیزی براش بهتره.انشاالله روز به روز بهتر میشه.موفق باشی
سلام..دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاعتون روبراه.. هرکی منو یادشه دستش بالا...فکرمیکنم حدود 9ماهی میشه اینجا پست نذاشتم..وقتی پارسال پسرم رفت کلاس اول...اینقدر مشغولیتم زیاد شد که اصلا نتونستم بیام اینجا..کلاس اول تموم شد و بی مشکل نبودم..البته به لطف معلم صبور و بسسسسیار مهربونی که خدا نصیبمون کرد.. اوایل سال بدون هیچ قرصی میرفت.بعد از 2هفته که معلمش منو دید با همون زبون مهربون گفت که وضعیت طاها خیلی خرابه و تاحالا همچین چیزی ندیده و نمیدونه باهاش چیکار کنه... مثلا سر اینکه پاک کنش گم شده بود تمام مدرسه رو با گریه و دادو بیداد گذاشته بود رو سرش و حتی با پاک کن نو هم آروم نمیشد..و فحش داده بود.. خلاصه بلافاصله قرص ریسپریدون شبانه رو شروع کردم و دیگه هر دفه معلمش میگفت بهتر شده... البته من میدونستم که کلا هنوز بچه سختی هست و معلم باهاش راه میاد و همینجوری خرده اذیت داره...منتها اون بنده خدا که اون 2هفته سخت رو کشیده بود دیگه انگار این سختیها براش راحتتر شده بود.. همیشه میرفتم مدرسه بچه ها دورم جمع میشدن و میگفتن که پسرم چه اذیتی کرده اونارو...و همیشه لباسهاش خاکی و کثیف میومد ...و حتی صورت بسیار کثیف...تو سرویس با یه پسر کلاس ششمی نمیساخت و چند بار ماجرا درست شد...و معاون آموزشی مدرسه که یه خانم خشک و گند دماغ هست چشم دیدن پسرمو نداره و با دید منفی بهش نگاه میکنه ... خیلی حرف دارم...فعلا اینها بماند تا باز هم میام... نازی جون...سومیسو ی همشهری....منو شناختین؟
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
2810