2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
پیشنهاد میکنم اول از همه بجای روانپزشک بچه رو ببریم پبش مشاور کاربلدی که تخصصش بیش فعالیه من همیشه به روانپزشکا بدبین بودم و الان دیگه بدبینتر هم شدم
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
صنم جان درکت میکنم... بله..من قرص ریسپریدون به پسرم دادم و احتمالا بازم با بازگشایی مدارس باید بدم..و اگه نمیدادم تو مدرسه مشکلاتش خیلی زیاد میشد و شاید کار به اخراج و ....میکشید..پسرمن مشکل تمرکزش حاد نیست و درسش خوبه و اتفاقا گاهی تمرکزش خیلی خوبه..بنابرین هنوز یک دونه ریتالین هم نخورده چون دکترش شدیدا تاکید داشت اگه مشکل تمرکز نداره لزومی نداره ریتالین بخوره...ولی تو مدرسه به خاطر شیطنتها و بیقراریها و تحریک پذیریش و درگیریش با بچه ها باهاش مشکل داشتن...من شب قبل بهش نصف ریسپریدون 1 بهش میدادم...یکی از عوارض خوبش افزایش اشتهاست و حسابی غذا میخوره بعدش و خواب آوره...البته به مرور بدنش عادت میکنه و تاثیرش روی خواب کم میشه ...و اگه تازه خوابیده باشه دیگه خوابش نمیبره..ولی اگه خسته باشه و نزدیک وقت خواب میخوابونتش... من به این وسیله خوابش رو هم تنظیم کردم...و اگه قرص نمیدادم مطمینا هرشب سر خوابش جنگ داشتیم...چون نسبت به خواب خیلی سمجه و اونوقت هرروز باید با کمخوابی و خستگی میرفت مدرسه... صبح دیگه بهش قرص نمیدادم...کلا من این قرص رو همیشه در مواقع لزوم استفاده میکردم...وقتی مجبور بودم شب بخوابونمش...وقتی مهمون میخواست بیاد...وقتی مهمونی میخاستیم بریم...برای مهد...پیش دبستانی...مدرسه..یا موقعی که تو خونه خیلی غیرقابل تحمل میشد و به اذیت میفتاد... البته از دکترش پرسیده بودم و اون گفت اشکالی نداره نامنظم میدم...مثلا تا روزی 2تا نصفه قرص میتونم بدم ولی اگه اصلا نخوره هم مثل داروهای دیگه نیست... اگه خیلی واجب نیست...یعنی شاغل نیستی و ...اصلا مهد نذارش که مجبور هم نشی هرروز قرص بدی..خودت باهاش تو خونه به مرور مفاهیم توی مهد رو کارکن...اگه مجبوره مهد بره...چاره ای نیست...استفاده کن...چون خیلی سخته همیشه به بچه برچسب بد بودن بزنن و تو چشم همه اخ بشه...وهرروز آدم باید جواب پس بده... به نظرم با 1چهارم شروع کن..ممکنه همون کارت رو راه بندازه..حالا مهدش صبح هست...یا شب قبل بده یا صبح قبل از رفتن...مخصوصا اگه صب قرص دادی حتما خوراکی براش حسابی و چیز سیر کننده و مفید بذار چون اشتهاش به طرز شگفت آوری بالا میره بعد از قرص.. جنبه درمانی نداره و در زمان حال اثر میکنه...ولی از این نظر که باعث میشه دایم با بچه درگیر نشی...دعوا نشه و برچسب شیطون بهش نزنن و اعتماد به نفسش پایین نیاد و...میتونه براش مفید باشه.. نظر من اینه جاها و زمانهایی که مجبوری استفاده کن ..نتایج خوبی میده..مربی مهد به شما لبخند میزنه و میگه که پسرت چقدر پیشرفت کرده و بهتر شده....حس خوبی میده..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم من یه پسر 5 ماهه ( نزدیک به 6 ماه) دارم. همش احساس میکنم بیش فعاله. نمیدونید چیکار میکنه آخه. دیگه از شیطنت گذشته. خداشاهده تو 99 درصد مواقع لحظه ای آروم و قرار نداره. اصلا آرامش مفهومی نداره براش. بغل هر کی میره بیشتر مواقع یا میزندش یا انقدر وول میخوره و تکون میخوره که همه زود میزارنش زمین نسبت به صداهای یهویی و بلند واکنشهای تندی نشون میده و به شدت میزنه زیر گریه. نسبت به صدا خیییلیییی حساسه. خوابم نداره. من شنیدم مادرایی که تو بارداری قرص استامینوفن استفاده میکنن بچه هاشون به احتمال زیاد بیش فعال میشه. منه (دور از جون همتون) احمق بخاطر دندون درد استامینوفن زیاد استفاده کردم چون شنیده بودم کم ضررتره تو بارداری حالا چیکار کنم؟ بیش فعاله؟
دوستان با تجربه و قدیمی من..نازی مهربون...سومیسو جان و بهاره عزیز...اینها رو برای دوستمون صنم نوشتم..ولی میخاستم بدونین که من کلاس اول پسرم رو با ریسپریدون گذروندم و بدون اون غیرممکن بود...وتازه با اینکه قرص میخورد بازم تو مدرسه و کلاس به عنوان یه بچه شیطون و پرجنب و جوش و شلوغ وناآروم و اذیت کن و حساس شناخته شده...کارنامه ی تربیتی پسرم تو ترم اول چند تا خوب و قابل قبول داشت و تو ترم دوم تا خوب داشت..الان کلاس دوم برام کابوسه...چون از اون معلم که مثل فرشته ها بود خبری نیست و ناظم مدرسه هم بدجوری باهاش چپه..و برای ثبت نام دوم هم یه مقدار کلاس گذاشت و غرغر کرد...که باید تعهد بدی و اگه یه بار پات برسه دفتر من...اخراجی و این حرفا... چیکار کنم تو این دو ماه که این بچه بتونه تو مدرسه خودشو کنترل کنه...و دیگه اینقد حساس نباشه..خواهر شوهرم گیر داده ببرش روانپزشک اطفال..دکتر علاقه بندان..همسرم مخالفه...میگه این بچه یا باید روانشناس درمانش کنه...یا چاره ای جز همون ریسپریدون نداره.. شما شناختی از این دکتر ندارین؟چه پیشنهادی برای من دارین؟ عمده مشکل من با پسرم اینها هست... الان وقتی حوصلش سر میره شروع میکنه داداش 2سالش رو اذیت میکنه..و کلا گاهی از اذیت دیگرون لذت میبره ...همراه با خنده های بد...که خیلی منو عصبی میکنه... تو مدرسه زنگهای تفریح برای بازی خودکشی میکنه...اینقدر که وقت نمیکنه خوراکی بخوره...و خیلی ظاهر خودش رو کثیف میکنه..خیلی بد بازی میکنه...یعنی برای بازی ممکنه هربلایی سر خودش بیاره...بخوره زمین...لباسش پاره بشه..زخمی بشه...براش مهم نیست... دایم از حرفاش میفهمم برای هم نقشه میکشن...همدیگه رو میزنن ..مثلا یکی ..یکی رو نگه داره..بریزن سرش...یا یه دفه یه لگد تو شکم و پای هم بزنن و خلاصه یارکشی کنن برای دعوا و...نمیدونم بچه های شما هم از این برنامه ها داشتن؟آخه این فقط 7سالشه...یا تا مدتها به خاطر هر دیکته غلط دار گریه میکرد و معلمش رو به دردسر مینداخت...کلا دوست داره همیشه بهترین باشه و جایزه بگیره.. این شیطنت و این حساسیت و این آزار رسوندن...باعث میشه قرص رو بدم... گاهی میگم کاش ریتالین رو امتحان میکردم...چون انگار رو بعضیها خیلی فوق العاده جواب میده و آرومشون میکنه...فقط بخاطر اینکه یه مقدار روحیه رو حساس میکنه و پسرم اندازه کافی خودش حساس هست...و اینکه بی اشتهایی میاره و اون همینجوری هم مشکل تغذیه داره و کم غذا و بد غذاست منصرف شدم... نمیدونم باید برای مهرماه تصمیم بگیرم...میتونم بازم اول سال بدون قرص بفرستم...ولی میدونم قصه پارسال تکرار میشه...دوست داشتم یه قرصی میخورد که فقط کار به کسی نداشته باشه ...همه چی حل میشد..
خانوووم گلی...احتمالش هست...ولی اصلا از الان بهش فکر نکن...وجلوی هیچ کس حتی نزدیکترین افراد حرفی از بیش فعالی نزن...جلوی دیگرون خیلی خونسرد و ریلکس باش...انگار نه انگار که بعضی حرکاتش با بچهخ های دیگه متفاوت هست..مثلا به صدا حساسه میتونی بگی ماشالا خیلی هوشاره...حواسش به محیطش هست...اینی که میگم...نتیجه تجربه اس که اونموقع کسی نبود به من یاد بده... توکل کن به خدا...شاید هم بیش فعال نباشه..الان خیلی زوده..فقط سعی کن فعلا با مسایل همین الانش کنار بیای...تا آینده چه شود...نذار کسی متوجه احتمالات و نگرانیهات بشه...این خیلی مهمه..همه یه جور دیگه با بچت برخورد میکنن و کلا نگاهشون عوض میشه...
بهاره جون...یعنی الان دخترت فرقی کرده؟ این دکتری که این نظر رو داده تخصصش چی هست؟چجوری تشخیص داد؟با حرف زدن؟از حرفای شما؟یا تست خاصی گرفت؟منم خیلی مستاصلم...به منم کمک کنین
سلام دوستان عزیز بهاره جون خوشحال شدم اومدی. از خوندن پستت هم تعجب کردم و هم خوشحال شدم که رکسانا خانم بیش فعالی نداره.به نظر منم واژه بیش فعالی یه چیز الکی هست.مگه قدیم بچه ها شیطون نبودند.الان هر بچه ای که کمی شیطنت داره از دکتر و مردم و فامیل همه تخصص پیدا میکنند در تشخیص بیش فعالی!!!!امیدوارم هیچ بچه ای گذرش به این دکترها نیفته... بهاره جون رفتار درمانی چطوریه؟؟یعنی والدین آموزش میگیرند یا فرزند؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
کاترینا جون پسر بچه ها شیطنت رو دارند.ولی شیطنت پسرت رو که به این صورت میگی شاید دلیلی داره که اینطوری میکنه.ممکنه توی حیاط زنگ تفریح بیشتر بچه هازیادی شلوغ میکنن و اونم همراه میشه با بقیه.یا ممکنه سر به سرش بذارند که اونم اذیت میکنه.به نظرت حالا که ناظم اینقدر بهش حساس شده،بهتر نیست مدرسشو عوض کنی؟یا با ناظم صحبت کن که کمی پسرت رو درک کنه.متاسفانه خیلیا از یه بچه 7 ساله توقع رفتاری بسیار معقول دارند.باور کن من که اصلا دلم نمیاد به کسی پیشنهاد دارو درمانی رو بدم.چون خودم تجربه تلخی از دارو داشتم.با دکترش صحبت کنید.گرچند متاسفانه دکترها قدم اول رو دارو میدونند.ازتون حرف شنوی داره؟؟باهاش اگر صحبت کنید که روی رفتاراش فکر کنه بهتون گوش میکنه؟
صنم جون منم به پسرم ریسپریدون رو هر شب نصف قرص میدادم.فقط باعث میشد زود بخوابه و گیج میشد.پسرت تازه5سالشه.مطمئن باش با رفتن به مدرسه بهتر میشه.اینطور که گفتی هوش خوب و استعدادهای خوبی هم داره.مطمئن باش بهتر میشه
خانووم گلی جون تشخیص بیش فعالی توی سن فرزند شما محاله!!! بچه 6 ماهه ممکنه به دلایل زیادی گریه کنه.دلش درد کنه و... اتفاقا خوشحال باش که اینقدر هوشیاره که به صدا واکنش نشون میده.به نظر من اصلا ذهنت رو مشغول نکن و به خودت انرژی منفی نده
خانوم گلی نگران نباش...از الان خیلی زوده قضاوت کردن...این بچه های بیش فعال اینقدر مدلای مختلف دارن..چون با توجه به تربیت خانوادگیشون جنبه های مختلف شخصیتشون متفاوت میشه...و تو خیلی چیزا باهم فرق دارن...همشون با افزایش سن خودبخود بهتر میشن و معمولا تا حدود 12 سالگی دیگه از بیش فعالی آزاردهنده خبری نیست...فقط تا قبل از اون جوری باید باهاشون رفتار کرد که تو بزرگسالی مشکلات شخصیتی مثل عدم اعتماد به نفس پیدا نکنن..چون تو بچگی خیلی ممکنه سرکوب و سرزنش بشن و بهشون برچسب بد بودن بزنن..فقط اگه عدم تمرکز هم داشته باشن اون از بین نمیره و باید از همون بچگی با تمرینات مختلف درمانش کنن... اصلا فکرشو نکن...چون هیچی معلوم نیست...اینجوری استرس رو به بچت منتقل میکنی و این اصلا خوب نیست...بیشتر شیرین کاریهاش و جنبه های مثبتش رو ببین و از کودکت لذت ببر..
سومیسو جون باهاش صحبت که میکنیم..الان چند وقته براش جایزه دوچرخه در نظر گرفتیم...ولی نمیتونه چندروز پشت هم خودش رو کنترل کنه..وقتی داره کاربدی میکنه خیلی آروم بهش تذکر میدم که مثلا از صبح پسر خوبی بودی خرابش نکن و./..یاد جایزه اش میندازم..ولی بازم کار بدش رو ادامه میده...اون کارش هم معمولا اذیتهای ریز ریز به برادرش هست...خیلی دوسش داره و گاهی هم خیلی خوب بازی میکنن..ولی معمولا وقتی بیکار میشه یه جورایی به اذیت میفته.. چندین کلاس میره که همشون رو هم دوست داره و اونجا نرمال هست..و مشکلی نیست...اوایل تو کلاس نقاشی و خط همش گریه میکرد که من نمیتونم...ولی الان درست شده..این مشکل من نمیتونم رو تو مدرسه سر سرمشقهاش هم داشت..کلاس شطرنج میره که خیلی علاقمنده و اصلا اونجا اذیتی نداره ...و یو سی مس هم میره که ظاهرا مشکلی نداره چون چیزی نگفتن..البته این کلاس فقط هفته ای یکبار صبح زود هست که من شب قبلش با ریسپریدون میخوابونمش...وتا بخواد یخش باز شه کلاس تموم شده.. بعد از ماه رمضون هم قراره شناآموزشی بره... من از خدامه به جایزش برسه...چون حداقل کلی با دوچرخه سرگرم میشه...ولی نمیذاره که.. الان فقط اگه در اختیارش بذاریم ساعتها با بازیهای کامپیوتری و موبایل و ...سرگرم میشه...بدون اینکه به غذا و خواب احساس نیاز کنه...که البته ما اینکارو نمیکنیم.. سومیسو الان پسرت هیچ شیطنتی نداره؟کسی رو اذیت نمیکرد تو مدرسه؟تو خونه حوصلش سر نمیره؟به نظرت میاد پسرت خیلی آروم شده و هیچ مشکلی نداری باهاش خداروشکر... مشکلات کلاس اولش چی بود؟شبیه مسایل پسر من نبود؟
2810