2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981299 بازدید | 11748 پست
سلام
ممنونم از محبت همتون

فریال جون
نه من کتاب ننوشتم
یه کتاب فوق العاده میخوندم توی درسام
حتما سر فرصت بخشای مربوط به نوجوانی رو براتون میزارم

پروین جون
فعلا در کش و قوس ثبت نامم
بعدش هم انتخاب واحد و کتابامو بگیرم و شروع کنم به خوندن
چون من کلاس ندارم که :))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز
امروز روز بدی بود...یکی از فامیلامون که توی دوران راهنمایی و ابتدایی ناظم مدرسمون بود فوت کرد.یه خانم خیلی با محبت و خوب و مهربون.بنده خدا در عرض 2هفته فهمید سرطان داره و خیلی زود رفت...خیلی دوستش داشتم و برام عزیز بود..ممنون میشم برای شادی روحش و صبر برای دختراش صلوات بگین...دنیای بی وفایی شده...قدر اطرافیانمون رو بیشتر بدونیم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان
تسلیت میگم انشاا...خدا رحمتش کنه اگه قابل باشم فاتحه براش خوندم.
این مطلب رو هم بخونید.
http://www.shahrekhabar.com/medical/1391955720278548
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنونم پروین عزیزم.خدا رفتگان شمارا هم بیامرزه.از دیشب حالم خیلی بده.همین چند وقت پیش دیدمش.واقعا آدمیزاد چیه.آدم از فردای خودش اصلا خبر نداره که چی پیش میاد...

از مطلبی که گذاشتی هم ممنونم
ممنونم بهاره جون و اوجا جون.خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

بله بهاره جون واقعا اگر میموندش باید خیلی عذاب میکشید.خیلی زود رفت و خدا دوستش داشت که زیاد عذاب نکشید.بعضیا رفتنشون رو اصلا نمیشه باور کرد...ولی چه چاره که رسم روزگار همیشه همین بوده...
مرجان حامله بودی دیگه الان چند ماهه ای؟امیر در چه حاله؟پسر خوبی هست؟

سومیسو جان
پسر من دوباره امروز امتحان ریاضی داره هنوز امتحانات ترم تموم نشده دوباره امتحان گذاشته معلمش خیلی زحمتکش هست ولی زیادی دیگه داره سخت میگیره نمیزاره این طفلکیها یک روز تعطیل رو راحت باشند .

کتاب ریاضیشون به اندازه کافی سخت هست ولی این خانم معلم سوالات نکته دار و مفهومی میده که واقعا درکش برای بچه تو این سن سخته از حالا داره در حد مدارس تیز هوشان باهاشون کار میکنه

ولی باز هم با همه سختگیریهاش مدیونشم که با پسرم کنار اومد و من مجبور نشدم ریتالین به پسرم بدم .
تصمیم دارم اگه خدا بخواد اگه دستم باز بشه روز معلم یه هدیه درست و حسابی بهش بدم در حد ربع سکه یا نیم ربع تا کمی از زحماتش جبران بشه.
از اول سال بهش کادو ندادم میخواستم ببینم بدون کادو درمانی پسرم چه جوریه و معلم چه جوری برخورد میکنه؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810