2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981290 بازدید | 11748 پست
پروین عزیزم چقدر عالی که معلم پسرت اینقدر خوب باهاشون کارمیکنه.متاسفانه خیلی از معلمها دیگه درست حسابی با بچه ها کار نمیکنند.درست میگی بچه ها هم براشون سخت میشه.ولی از الان با سوالات سخت هم آشنا میشن.حالا معلم پسر من درست برعکس فقط به مطالب کتاب اکتفا میکنه و اینجوری هم که اصلا خوب نیست.خداروشکر که امسال بچه هامون معلمهای خوبی دارند.معلم پسرم منم بر عکس معلم پارسالش تاحالا خیلی با پسرم کناراومده.هیچ وقت یادم نمیره پارسال چقدر معلمش نق میزد...منم تا به حال از اول سال به معلم هدیه ندادم.ولی تا جایی که تونستم کمکش کردم.یه روز عکس کار جابر رو میذارم.عالی نشد.ولی بازم گفتم به خاطر پسرم انجام بدم.توی کلاس کسی قبول نکرد انجام بده.فعلا دارم با کاردستی و کمک به معلمشون پسرم هم تشویق میکنم که لااقل ببینه منم دارم به خاطرش تلاشم رو میکنم.
نمیدونم چرا همش نگران سالهای بعدش هستم.نمیدونم میتونه از پس این درسهای سخت بر بیاد؟؟از همه مهم تر دوست دارم رفتاراش بهتر بشه.پسرم زیادی مثل بچه ها رفتار میکنه.البته خودم هم مقصر هستم.خیلی بهم وابستش کردم.باورت میشه تاحالا تنهایی مغازه نفرستادمش.نمیدونم چرا دست کمش میگیرم.همش میگم نمیتونه.به خاطر همین هم احساس میکنم اعتماد به نفس کافی رو نداره.ببخش زیادی حرف زدم.انشاالله پسرت امتحانش رو خوب بده
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سومیسو
انشاالله تابستون امسال کم کم پسرت رو بفرست مغازه خرید کنه و با پول آشنا بشه اول کتاب ریاضی سوم همش آشنایی با پول هست خودت دم در خونه وایسا و از دور نظارت کن روی کاغذ هم ننویس مثلا بهش بگو برو تاید رب گوجه ماکارونی و دو تا بستنی بخر اینطوری مجبور میشه تمرکز کنه و خوب به خاطر بسپاره همچنین بهش بگو از فروشنده بپرسه چند شدن و چقدر باید پس می آورده؟

پسر من از بس هر دفعه یه چیز میخواد و من همش بهش میگم تا این حد پول نداریم هر وقت با هم میریم فروشگاه هر چیزی که دوست داره میره قیمت میکنه بعد میاد میگه مامان مثلا تفنگه 20 هزارتومنه زیاد که گرون نیست فقط باید 4 تا 5 هزارتومنی بابتش بدیم و اینطوری الان خیلی تو کار حساب کتابه خواهرم میگه مثل خودت مادی و پول دوست و اهل حساب کتابه

مدتهاست میگه آی پد میخوام گفتم نمیشه گرونه و برات خوب نیست میگه خب خودم پول جمع میکنم مرتب از منو باباش پول میگیره و میشمره و زیر فرش قایم میکنه و همش حساب میکنه ببینه تا جور شدن پول چقدر دیگه لازمه دیگه رفتیم براش یه قلک کوزه ای خریدیم قراره پولهای عیدش رو هم جمع کنه و آی پد بخره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
تو بعضی چیزها از دخترم باهوش تر و باسیاست تر هست دخترم همش داد میزنه گوشیمو عوض کنید خب منم در توانم نیست یکدفعه گوشی آنچنانی براش بخرم اهل پول پس انداز کردن هم نیست ولی پسرم به هر ترفندی شده از ما پول میگیره و جمع میکنه و هر چی دوست داره میخره
اونوقت دخترم حرص میخوره که اینو بیشتر دوست دارید میگم آخه یه کم سیاست از این یادبگیر.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون باشه.حتما باید شروع کنم تا یاد بگیره تنهایی بره مغازه.راست میگی همین به خاطر سپردن چیزایی که باید بگیره برای تمرکزش خوبه.
ماشاالله پسرت زرنگ هست.چقدر خوبه که از الان پس انداز کردن رو داره یادمیگیره.در مورد قلک خیلی ایده خوبی هست.اینجوری تشویق میشن به پس انداز کردن
چقدر پسرت حسابگره.4 تا5تا هزارتومنی!!!چقدر هم خوب حساب میکنه.مطمئن باش در آینده یه حسابدار عالی میشه
ممنون سومیسو جان
مطمئن باش پسر تو هم حساب کتاب کردن یاد میگیره یعنی کلاس سوم مجبوره جدول ضرب و مسئله های مربوط بهش همش همینطوری هستند.
مرسی پروین عزیزم از دلگرمیات.پسرت راحت جدول ضرب رو یاد گرفت؟نمیدونم خوبه تابستون باهاش کار کنم؟از طرفی هم ضرب رو فکر کنم با شکل بهشون یاد میدن؟
دیروز داشتم کمدهارو مرتب میکردم رسیدم به جعبه قرص ریتالین.مثل دیوونه ها نشستم و به قرص نگاه میکردم...نمیدونم چرا نمیتونم خودموقانع کنم که باید برای همیشه ریتالین رو از ذهنم پاک کنم.گاهی با خودم میگم شاید نیاز داره بخوره.ولی اصلا طاقت اون روزهای سخت رو دیگه ندارم.الان داره خوب پیش میره.البته عالی نیست.موقع ریاضی گاهی اوقات گیج بازیای اساسی در میاره...خوبه بعد از خدا شما دوستان خوب رو دارم.توی نی نی سایت تاپیکهای زیادی رو میرم.ولی درد دلم رو فقط می تونم اینجا بگم.اینجا هممون همدیگرو خوب می فهمیم...
سلام دوستان
میشه یه کمکی به من کنید
دنبال یه مرکز درمانی ویا یه کلینیک خوب میگردم برای یه کودک بیش فعال
برای رفتاردرمانی و بازی درمانی و مشاوره و ....اینجور چیزا
خونشون تهرانه و جنوب شهرهستن
البته به جز مرکز رشد
رفت و امد براشون خیلی سخته
چندتا از اینترنت پیداکردم ولی نمیدونم درچه حدی هستن
لطفا اگه جایی رومیشناسیدکه نسبتا خوبه ومیشه رو کارهایی که انجام میدن اطمینان داشت
ادرسشو بهم بدین
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
امیرحسینم/معجزه ی زندگی من /
اومدنت منو شایسته نام مادری کرد/خدایا سپاس گذارم**92/10/3
سومیسو جان
اینارو که مینویسم دلگرمی نیست واقعیته.
راستش رو بخوای منم تابستون اولاش با پسرم جدول ضرب رو کار کردم تا مضرب 2 رو خوب بلد بود و مضرب 3 رو ...اونایی رو که اعدادش کوچک بود یواشکی با دست میشمرد و جواب میداد گفتم اصلا ولش کن قرار باشه تابستون هم همش سروکله بزنم هم خودم خسته میشم هم پسرم از درس زده میشه این بود که کار کردن رو گذاشتم کنار

آخرای شهریور یه کم جمع و تفریقها رو باهاش کار کردم و خلاص

ولی جدول ضرب رو خیلی خوب یاد گرفت هفته ای یا دو سه هفته ای باید مضربهای یک عدد رو یاد میگرفتند .
معلمشون سر کلاس زیاد تکرار میکرد و حتی همراه با املا ضرب رو هم امتحان میگرفت

اتفاقا امروز صبح تو راه اومدن به سرکار با خودم گفتم برای سومیسو بنویسم از هر کی پرسیدم بچه اش جدول ضرب رو راحت یاد گرفته اونقدر تکرار و تمرین میشه که ملکه ی ذهنشون میشه اصلا نگران نباش من اینو بهت قول میدم
و اصلا نیاز نیست تابستون خسته اش کنی...من که تصمیم گرفتم امیسال تابستون فقط پسرم رو بفرستم کلاسهای ورزشی
مشاوره آنلاین برای مادرایی که فرزند بیش فعال دارند.
http://www.madresehclub.com/Topics/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF-TP1154/
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون
ممنونم پروین جون.خیلی خیالم راحت شد.منم تابستون رو نمیخام مثل پارسال زیاد باهاش کار کنم.همون ماه شهریور رو میذارم برای دوره ریاضی.تابستان گذشته براش کتاب کار گرفته بودم و تقریبا هر روز باهاش کار میکردم.یه وقتایی احساس میکردم خسته میشه و زود تمومش میکردم.ولی نباید تمام تابستون رو باهاش کار میکردم.
درست میگی همین کلاس ورزش براش میتونه خیلی خوب باشه.امسال مدرسشون طرح ژیمناستیک گذاشته.امروز مربیشون رو دیدم.یه آقای جوونی هست.تا اسم پسرم رو گفتم.گفت فقط دوست داره ملق بزنه!!!گفتم خیلی دوست دارم علاقمند بشه.گفتش زیاد توجه نمیکنه و باید بهش تذکر بدم تا خوب گوش کنه.خلاصه یکم از شرایط پسرم رو گفتم و مشخص بود مرد مهربونی برای بچه ها هست.گفت بیشتر باهاش تمرین میکنم تا ببینیم علاقمند میشه.خداکنه از ژیمناستیک خوشش بیاد و تابستون شروع کنم مرتب ببرمش.شنا هم خیلی وقت هست تصمیم دارم.ولی همسرم باید ببره که اونم حسابی گرفتاره.فعلا فکر کنم همین ژیمناستیک براش خوب باشه.تا ببینیم چطور پیش میره.امروز که رفتم دنبالش میگفت دستام درد میکنه.گفتم داری قوی میشی و ورزش میکنی دیگه.فکر کنم مربی بنده خدا حسابی باهاش کار کرده بوده!!!
والله منم تابستون پسرم رو میفرستادم شنا مربیش میگفت درست گوش نمیده ولی استعدادش خیلی بالاست

سومیسو
خیلی دلم میسوزه هر کی با پسرم کار کرده میگه استعداد و هوشش بالاست ولی گوش نمیده و حواسش پرته
طفلک بچه هامون به زور دارو هم که نمیتونیم کاری کنیم از هوش و استعدادشون استفاده کنن.
بله پروین جون منم نگران همین بی توجهیش هستم.الات دستاشو میذاره بین چارچوب در و پاهاشو خیلی صاف میاره بالا!!! این نشون میده بدنش برای ورزش آمادگی داره.ولی کو توجه و گوش دادن به مربیمربیشون هم دیروز میگفت بدنش توانایی یادگیری ژیمناستیک رو خیلی خوب داره.ولی گوش نمیکنه.میگفت باید بهش چندبار تذکر بدم تا خوب یادبگیره.دیروز داشتم به سالهایی که مشکلاتش بیشتر بود فکر میکردم.خداروشکر کردم...یعنی میشه یه روز بیام اینجا و بگیم تمام مشکلاتشون برطرف شده؟؟؟؟؟ خدای ما هم بزرگه پروین جون....
سلام دوستان عزیز.خوبین؟؟کجایین؟؟27 میهمان داریم توی تاپیکمون
منم کارهای عیدم رو شروع کردم و دارم خودمو برای بهار سبز آماده میکنم.شما هم حتما مشغول کارها هستید که اینجا اینقدر خلوته
2810