2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981018 بازدید | 11748 پست
سلام به دوستان گلم
مونا جون پسر من هم تا همین امسال شب ادراری داشت ولی من دقت کردم شب ادراریش بیشتر زمستونا داشت و تابستونها نداشت فکر میکنم چون شبها هوا سردتر هست و این هم هی وول میخوره و روش باز میشه به قول ما کرمانیها کمرش یخ میکنه امسال از اول فروردین دوباره شب ادراریش قطع شده
راستی من یه چیز دیگه میگم بهم نخندین و نگین این پروین حالی به حالیه ....دیروز معلم پسرم میگفت تمرکز پسرت خیلی کم شده و ریاضی رو که عالی بوده امروز خوب یاد نگرفته البته ریاضیشون امسال واقعا سخت شده مثلا مضربهای 5 رو باید برعکس بگن مثل 100-95-0-90و.....معلمش میگفت 5-10-15 و ...خوب میگه ولی برعکسشون رو درست نمیگه املا هم که همیشه 19 و 20 بود از وقتی ریتالین نمیخوره همش 18 و 17 گرفته و اونم همش کلمه یا لغت از تو انداخته دقیقا همون اشتباهات مخصوص بچه های بیش فعال ....اینارو که به شوهرم گفتم گفت 4 تا روانپزشک معتقد بودن که پسرمون باید ریتالین بخوره خوب اونا که دشمن بچه ما نیستن داروشو ادامه بده ...من دوباره دیروز دو دل بودم و سردر گم نمیدونستم دارو بدم بهتره یا ندم ؟به خواهرم زنگ زدم و گفتم من واقعا مستاصل شدم چکار کنم؟خواهرم گفت یه حاج آقا محمودی هست تهران تلفنی استخاره قرآن میگیره و استخاره هاش رد خور نداره یه استخاره به قرآن بزن ....من هم نیت کردم و گفتم خدایا اگه واقعا ریتالین برای پسرم عوارض بدی داره استخاره بد بیاد و اگه واقعا براش مفیده استخاره خوب بیاد...شماره رو گرفتم بنده خدا پس از چند دقیقه گفت جواب استخاره تون خیلی خوبه هر کاری هست حتما انجام بدین ....و من دوباره امروز به پسرم ریتالین دادم تو رو خدا نگید این پروین هر روز یه چیزی میگه به خدا من همه چیز رو واقعیت میگم دوست دارم همینطور که من از تجربیات شما استفاده میکنم شما هم از تجربیات من استفاده کنید
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان گلم خوبید.
من به پیشنهاد نارسیس جون تو کلوپ تاخیری هام خداییش خیلی روحیه خودم بهتر شده.
امیدوارم هر چه زودتر یه فرجی بشه و بتونم رادی رو ببرم مرکز رشد تا خیالم راحت شه.
رادوین چند روزیه خیلی ساکت و آروم شده حس میکنم افسرده شده شایدم به خاطر مهده که نمیتونه با دوستاش حرف بزنه از امروز به مامانم گفتم باهاش تمرینات تمرکز و توجه کنه خداییش هر چیزی که مربوط به تمرکز بهش میگم خیلی با دقت و آروم انجام میده ولی نمیدونم چرا حرف شنوی و دستور پذیریش کمه که باید از متخصصش سووال کرد.
رادوین انجام کارای ظریفش حرف نداره فکر میکنم اینم ژنتیکیه که به باباش رفته آخه رادوین از همه نظر (99%) شبیه باباشه ولی همین حرف نزدن و عدم توجهش منو میکشه.
من به یه نتیجه دیگه هم رسیدم که ما مادرا با بچه های خاص، خیلی حساسیم مثل خود من که وقتی رادوین بیش از حد شیطنت میکنه میزنم تو سرم، آروم میشه گریم میگیره که لابد افسرده شده. موندم دست خودم
پروین جون خدا رو شکر که مشکل پسرت فقط در حد 2-3 نمره هست ولی اگه دارو اینهمه تو تمرکزش اثر میذاره خوب بده توکل به خدا ایشالله که روز بروز بهتر شن.
خدا به همه مادرا قدرت بهینه بزرگ کردن این وروجک ها رو بده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ......
پروین جون ودوستای گلم من دیروز علی رو بردم دکتر.........درسته از طرز رفتار دکتر زیاد خوشم نمیاد .چون اصلا جرف نمیزنه و من مثل دیوونه ها حرف میزنم و ایشون یاداشت میکنه و اخر سر من احساس میکنم تو دلش فکر میکنه من چقدر پرحرف و عصبی هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی تو مطب دکتر که نزدیک 3 ساعت منتظر بودیم با پدرومادرای زیادی اشنا شدم.....اول که خدا رو شکر علی نسبت به دیگراااااااااااااااااااان وضعیت خیلی بهتری داره.......ومن هم نسبت به خیلی والدین رفتار بهتری دارم...به نتیجه دیگه که رسیدم اینه که والیدن اکثر این بچه ها عصبی هستن(خودم هم همینطور)و این خودش یکی از عوامل بیش فعالی هست.......مثلا یک دختری تو مطب بود همسن علی ولی متاسفانه کلمه ای جرف نمیزد وبسیار پرخاشگر بود....ومادرش میگفت اصلا در گفتار درمانی همکاری نمیکنه و ریتالین مصرف میکنه تو 4 سالگی و اصلا هم وضعیتش خوب نیست...وقتی پدر دختر وارد مطب شد اینقدر با بچه بد برخورد میکرد که گویا با یک بزهکار داره حرف میزنه و واقعا دلم شکست هم برا بچه هم برا مادر دختر و هم برا همه بچه های بیش فعال...........از سر تکون دادنهای دکتر فهمیدن وضعیت علی خیلی بهتر شده و ازش خواستم دارواشو کمتر کنه .......درمورد شب ادراری هم سوال کردم که گفت زیر 5 سال شب ادراری طلقی نمیشه(که خودم والله اطلاعاتم از این دکترها زیادم نباشه کم هم نیست)اینقدر مطالعه داشتیم که خودمون یه پا روانپزشک شدیم!!!!!!!!!!دی
خلاصه که پروین جون اصلا داروها رو قطع نکن.....چون یه جرفی هم که دکتر بهم گفته اینه که این داروها به مرور زمان مثل یک مجرک در بدن بچه ها عمل میکنن و اگه ناگهان قطع بشه اثار خیلی مخربی م از نظر جسمی وهم روانی رو بچه میزاره...وباید تحت نظر پزشک همونطور که کم کم شروع شده باید کم کم هم قطع بشه......به این نکنه حتما توجه کن.......که ما مادرها متاسفانه ر طور دوست داریم بهشون دارو میدیم که این کار خیلی اشتباهه..
(0قابل توجه خودم)..................پس پسرتو تو روخدا اینهمه اذیت نکن باقطع و شروع دوباره دارووووووو...بزار بدنش خودشو با اثرات دارو هماهنگ کنه...............
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام دوستان گلم
مونا جون منم پسرم رو با بعضی بچه های بیش فعال مقایسه میکنم اصلا فکر میکنم بیش فعال نیست به خاطر همین ریتالین رو قطع کردم ولی حالا میفهمم پسر شما بیش فعالی از نوع حرکتی داره و پسر من از نظر تمرکز ....آره مونا جون دارو رو تا پایان امسال ادامه میدم تا ببینم خدا چی میخواد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام و صبج بهاریتوووووووووووووووووون بخیررررررررررررررررررررر.....
پروین جونم داروهاشو خواستم که کم کنه ایشون هم فقط یک دوم ظهر و یک دوم شب براش نوشن..همون ریسپریدون
سلام به همگی مخصوصا مونا جون با این تاپیک خوبش من تا حالا خواننده خاموش بودم واگه صحبتای شماها نبود تا حالا دق کرده بودم من یه دختر 3 سالو نیمه دارم از او نجا بگم که بارداری سخت از اون ور زایماغن طبیعی سخت وبعد از اون یه بچه سخت ولی خدا رو شکر . مشکلی که با دخترم دارم عدم تمرکز و توجه که واقعا عذابم میده هیچ وقت جلوی پاشو نگاه نمکنه هخمیشه دستو پاش زخمیه پازل درست کردنو دوست نداره از نوزادی همش نق میزدو گریه میکرد مشکلی که الان داریم باهاش اینه که همیشه با گریه از خواب بیدار میشه واین خیلی ما رو اذیت میکنه وجدیدا خیلی به من وباباش دستور میده ابان ماه دخترمو بردم پیش دکتر خوشابی وتشخیص ایشون این بود که دختر جزو بچههای سخته ومشکل دعدم تمرکز داره و قرص ریسپریدون هر شب نصف تجویز کرد چند روز اول فقط خواب الود بود ولی بعد چند روز بیقراریش خیلی زیاد شد وبرای همین قرصشو قطع کردیم میخواست بدون کسی بوده که قرص این مشکلاتو واسش ایجاد کرده باشه؟دخترم از 1تا10 انگلیسی وفارسیو بلده یک ادمو کامل میکشه و70 کلمه انگلیسیو بلدهورنگها رو به ئدو زبان بلده ولی کارهایی رو که بخواد یه جا بشینرو دوست نداره
Lilypie Maternity tickers
سلام مامانای گل
بلاخره 5شنبه از مرکز رشد تماس گرفتند و برای 23 اردیبهشت وقت ویزیت دادند. رادوین 2 روزه سرما خورده و بیشتر از قبل اذیت مبکنه خدا به همه ماها صبر بده آمین.
مامان درسا من کاملا شما رو درک میکنم منم رادوین رو از چند ماهگی میبردم مرکز پایش آتیه مشاورش از اول به من میگفت که رادوین جزو بچه های سخته وباید انرژی بیشتری براش صرف کنم ولی همیشه میگفت اصلا بیش فعال نیست ولی عدم توجه و دستورپذیریش باعث شده من حساس تر بشم و دوست دارم حتما درمان بشه حالا با رفتار درمانی و بازی درمانی یا دارو درمانی. نوع درمانش دیگه زیاد برام اهمیت نداره فقط دلم نمیخواد از بچه های هم سنش عقب تر باشه.
کاش یه روز بیدار شم و ببینم پسرکم حرف میزنه من فکر میکنم عدم توانایی در ارتباط کلامیش باعث میشه عصبی تر بشه. حالا فکر کنید من 8 ماهم بود 50-60 تا کلمه میگفتم و یک سالگی کامل حرف میزدم همه نواراشو مامانم نگه داشته اون وقت بچه من نمیتونه صحبت کنه خدااااااااااااااااااااااااااا
نازی جون منم سر یه جلسه مهم کاری که خواب آلود بودم نصف یه قرص ریتالینو خوردم نیم ساعت بعد هوشیاریم 10 برابر شد هنوزم کل مباحت اون جلسه تو ذهنم هست.
سلام ماریانا عزیز منم مشکل شما رو دارم منو شوهرم هر دو شاگرد اول دانشگاه ولی بچمون برای اینکه یه چیزیو یاد بگیره دلمونو خون میکنه دست خودمون نیست خیلی ناراحت میشیم ولی باید بپذیریم ماریانا پسر شما هم خیلی نق میزنه؟خواهر و برادر شوهرم مشکل عدم تمرکز و توجه دارند ولی برادرای خودم همه استاد دانشگاه هستند ای خواهر شانس نداشتم دخترم ارثو از اونا برده ولی خدا رو شکر تنش سالم. پسر گلتو ببوس
Lilypie Maternity tickers
مامان درسا جون منو همسرم هم جزئ شاگردهای ممتاز دبیرستان و دانشگاه بودیم خودم با رتبه دو رقمی دانشگاه سراسری قبول شدم ولی متاسفانه پسرمون بیش فعال با توجه و تمرکز پایین با تاخیر گفتار از آب در اومد نمی دونم واله از هوش زیاده یا از هوش کم .........ولی همه کاردرمانای پسرم گفتن که هوش بالایی داره حالا نمی دونم علتش چیه ؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
برادرو خواهر همسر منم مشکل توجه و تمرکز داشتن حتی برادر همسرم کلاس اول به خاطر املا مردود شده ولی الان مهندس عمران.........خواهر شوهرم هم تو مدرسه املاش خیلی ضعیف بوده و همیشه نمره املاش پایین بوده.........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
خوشابی هم برای پسر من شبی یه نصف ریسپریدول تجویز کرده که الان حدودا 5 ماهه بش می دم و براش خیلی خوب بوده هم خواب و هم خوراکش تنظیم شده..........
سلام مامان درسا جونم..عزیزم به تاپیک خوش اومدی و امیدوارم به واسطه تجربیات دوستان مشکلاتتون جل بشه..........عزیزم در مورد دخترتون باید بگم خدا رو شکر که هوش خوبی دار و شاید مشکل جرکتی داشته باشه.ازنوع بیش فعالی منظورمه.......درمورد دارو باید بگم چرا ره دکتر مراجعه نکردید و ایشون رو از حالات دخترت مطلع نکردی؟؟؟؟؟؟من دفعه اول که علی رو بردم دکتر بهش هالوپریدول و دیفن نوشته بود که پسرم همیشه خواب بود و اصلا وقت برا شلوغ کاری نداشت واصلا راضی نبودم و تا اینکه دکترش رو عوض کردم و الان ریسپریدون میخوره و خیلی راضی هستم..بخصوص وقتی مرتب مصرف میکنه فوقالعاده میشه...........مثلا همین دیروز مهمون بودیم اینقدر مودب و عاقلانه رفتار میکرد که کیف میکردمممممممممممممممم.......بهتره شما هم حتماااااااااااااااااااا به دکترتون مراجعه کنید و حالات دخترتون رو بیان کنید...البت باید بگم اوایل درمان این بیقراری ها طبیعی هست.بهتره مثلا 10 روز ادامه بدید دارو رو بعد اگه بهتر نشد حتما با پزشکتون مشورت کنید..هرگز سرخود دارو رو قطع نکنید و با مصرف نکردن دارو خودتو و دخترتو عذاب نده....باور کن من اوایل با رفتارهای پسرم دچار افسردگی شده بودم......هم خودم عذاب میکشیدم هم پسرم هم زندگین داشت داغون میشد...من خودم جزو دانش اموزان نمونه بودم و دوران دبیرستان رو تو نمونه دولتی خوندم و دانشجوی نمونه بودم...............ولی همسرم ادم فوق العده فعالی هست.......وهمیشه ذهنش در حال کار کردنه و همیشه داره یه کار مفیدی میکنه.وهمه میگن علی مثل باباشه...........بترین راه اینه که بچه هامونو همونطور که هستن دوست داشت باشیم و اصلاااااااااااااا اونارو با خودمون و دیگران مقایسه نکنیم......................موفق باشی دوست خوبم
مامان درسا جون منو همسرم هم هر دو از دانشگاه دولتی مدرک دکترا گرفتیم نمیدونی من به خاطر شرایط رادوین چقدر ناراحتم برای منی که همش منتظر ورود یه نابغه کوچولو بودم تحمل این شرایط خیلی سخته. همسرم و پسر عموهاش کاملا مشهوده که توجهشون پایینه ولی همشون فوق العاده باهوشند نمیدونم خدا رو چه دیدین شاید یهو بچه هامون ترکوندند الله اعلم. یه کم به خودمون امید بدیم شاید انرژی مثبتو بتونیم بیاریم تو مخ این بچه ها.
2810