2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست
سلام مونا جون من خوزستان هستم یکم به خاطر کار شوهرم یکم سخت بود که یه بار دیگه بیام تهران ولی حتما تابستون میبرمش پیش دکتر .مونا جان پسرت مهد میره؟دخترم اصلا مهد رو دوست نداره هر کاری کردیم نموند به نظرت اشکال نداره که مهد نمیره؟پسرت چه چیزای بلده؟
Lilypie Maternity tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که فعلا منتظرم فردا بشه برم کلینیک دل تو دلم نیست دلم میخواد بهم بگن بچههام هیچ مشکلی ندارن و فقط پیامو ببریم گفتاردرمانی یعنی میشههههههههههههههههههههههههههههههههه
مامان درسا جونم یعنی تو خوزستان روانپزشک خوب نیست که دخترتو زودتر ببری؟؟؟؟؟؟اصرارم برا اینه که واقعا از شرایط بعد درمان پسرم خیلی راضی هستم و دوست دارم شما هم چنین شرایطی داشته باشید...........من علی رو مهد نزاشتم فعلا چون خانه دار هستم خودم و نمیخوام زودتر از موعد بزارمش مهد.....ولی خوب یکی از ویزگی های کودک بیش فعال بیقراری تومهد هستش و بعضی ها هم خیلی به والدین وابسته هستن و خیلی ها هم تو مهد دوام نمیارن و نمیتونن تو کلاس نگهشون دارن............که البت باید دارو بخورن........ولی من فعلا امتجان نکردم ونمیدونم واقعا قراره چه اتفاقی بیوفته..ولی پسر من فوق العده مستقل هستش و ب ما وابست نیست........
در مورد چیزهایی که بلده باید بگم چند تا شعر کودک و سوره و سوئره کوثر و عددها رو تا 10 بلده و تا 20 ب کمک من میشمرد و اشکال هندسی رو خیلی خوب بلده ورسم میکنه..حتی ذوزنقه و....کلا هوش خوبی داره ولی باید باهاش کار کنم وگرنه نمیشه..رنگها رو هم خیلی خوب بلده ....
شعله جون حتما ما رو از نتیجه فردا باخبر کن..ایشالله همه چیز خوب پیش میره...............توکل به خدااااا
ماریانا جون یک مدت این مقایسه منو داشت داغون میکرد......ولی الان واقع بین هستم و علی رو خیلی کم مقایسه میکنم......به هر حال اینا بچه های ما هستن و نیاز به پشتیبانی ما دارن..............ماهم چاره ای جز تحمل وبهتر کردن شرایط نداریم......................الان ک شما و همسرت تحصیل کرده ستید باید بیشتر به بچه اتون توجه کنید..چون تفاوت والدینی که نمیدونن با اونهایی که میدونن خیلی زیادهههههههههه
اونروز که من علی رو برده بودم دکتر منشی وقتی دید که من علی رو نزدیک یک ونیم ساله که میبرم روانپزشک میگه خوش به حال بچه شما که همچین مادری داره...بچه رو از 2 سالگی میارید روانپزشک و مشکلش رو از کودکی شناختید..معلومه که موفق میشید...والدینی هستن که سالها بچه رو با رفتارهاشون داغون کردن ..تنبیه..توهین ...کتک..و الان تو 9 سالگی میارن اینجا که چرا بچه ما اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا والدین واقعیت رو قبول نمیکنن.......؟؟؟؟واز این بابت خدارو شکر میکنم که خیلی زود متوجه مشکل پسرمون شدیم و تا بیشتر اسیب ندیده اقدام کردیم...شماها هم حتما زود اقدام کنید و از دارو نترسید...برای بار هزاررررررررررم تکرار کردم...ببخشید
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
وای چقدر مامان نگران!!!!

چند سال دیگه اگه عمری باقی باشه، و نی نی سایت و این تاپیک هم هنوز برقرار، می یایید اینجا و از نوشته های خودتون تعجب می کنید

همه چیز درست میشه، کمی صبر و تحمل، کمی آرامش و خونسردی ،

مونا جوون خیلی خوبه که پسر شما به ریسپریدون جواب داده و آروم شده، واقعا جای شکر داره. پسر من که اصلا این قرص براش فایده ای نداشت جز اینکه خواب آلوده اش می کرد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان درسا عزیزم پسر من هم اصلا مهد را دوست نداشت، به سختی می رفت، و تقریبا هم هیچی یاد نگرفت، ولی از پیش دبستانی به مرور بهتر شد،

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام دوستان گلم
تو رو خدا اینقدر حرص نخورید که این حرص خوردنا کار دستتون میده مثل من که وزنم 4 کیلو کم شده و دکتر احتمال داد به دیابت مبتلا شده باشم من کلا لاغر هستم و اشتهای زیادی ندارم و قند و شیرینی هم خیلی دوست ندارم اگه دیابت گرفته باشم صددرصد از اضطرابه و حرصهایی که از تابستون به خاطر مدرسه رفتن پسرم خوردم حالا اون که مدرسه شو رفت و داره میره این وسط من الکی الکی خودمو داغون کردم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام گرم به مامانای مهربون
مونا جون من رادوینو از یک سالگی میبرم پیش مشاور و 2/5 سالگی بردمش پیش روانشناس و گفتار درمانی که دکترای اعصاب شناختی داشت یعنی کارش با بچه های اوتیسمی و بیش فعاله در واقع یه مرکز روانشناسی برای بچه های با تمرکز و توجه پایینه ولی اونجا هم بهم گفتن رادوین مشکلی نداره.
رادوین از اسفند ماه میره مهد مربیاش ازش راضیند هر چند موقع رفتن نق میزنه ولی ظاهرا اونجا حرف گوش کنه کلا تو خونه واسه ما شاخ میشه البته خداییش 1-2 ماهه من ازش راضیم خیلی شیطونه ولی عاصی نیست.
23 اردیبهشت دوباره میبرمش مرکز رشد پیش دکتر پیشیاره تا ببینم چی میشه؟
ماریانا جون من شنیدم بچه هایی که پیش غریبه ها آروم و حرف گوش گن هستن بیش فعال نیستن ..........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام عصر بخیرررررررررر
شعله جون حتما مارو از نتیجه امروز باخبر کن عزیزم.............
خیلی خوشحالم ماریانا جون که شما هم از روند درمان پسرت راضی هستی..
پروین جونم کم حرص بخور توروخدا..الحمدلله که پسرت از نظر تحصیلی مشکل نداره..پس مواظب سلامت ی خودت باش دیگهههههههههههههههه....
نازی جونم بله خداروشکر ریسپریدون باپسرم سازگاره....ولیالوپریدول پسرمو همیشه خواب الود میکرد
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مامان طاها

دکتر کتایون خوشابی 88692876
مرکز سلامت روان 88367178 طبقه هفتم بیمارستان آتیه
دکتر نسرین امیری 2-22890200
درمانگاه انستیتو روانپزشکی تهران 66551616 - 66551515
دکتر مهدی تهرانی دوست 22252553
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام بالاخره من رفتم پیش اقای هوش ور نمیدونم براتون از کجا بگم وقتی رفتیم داخل کلینیک پرسشنامه ای رو پر کردم بعدهم رفتیم داخل اتاقی که آقای هوش ور به همراه دکتر اظهری اونجا بودن ایشون فوق تخصص روانپزشکی کودکان بود باورتون نمیشه هوش ور اینقدر باحال بود که نگوووووووووووووووو خودش یه پا بچه شده بود وقتی وارد شدیم پیام رفت تو اتاق و هول شده بود و به همه اسباب بازیها دست میزد اما پویا نیومد تو اتاق و همش گریه میکرد که بریم تقریبا ربع ساعت این بچه گریه کرد اما هوش ور توجهی نکرد و با پیام کار میکرد براش نقاشی کشید و...
بالیزرروی یه تخته وایت برد اشاره میکرد و اونم باید ردیابیش میکرد براش بستنی قیفی و کیم کشید اما پیام اصلا بهش توجهی نمیکرد و داشت با اسباب بازیها ور میرفت بعد بهش گفت اسم این بستنی چیه کیم بود بچم گفت بستنی پسته ای میخواست بگه بادومی میدونین نمیدونم چرا بچههای من اسامی رو قاطی پاتی میکنن
2810