2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981007 بازدید | 11748 پست
شعله جان کاملا درکت می کنم.

باور کن امسال عید اولین سالی بود که از سال 81 به بعد من عید دیدنی بدون دردسر رفتم البته با دخترم مشکل داشتم ولی در مقابل پسرم اصلا مشکلی نداره.

پسر من هم عاشق آتیش بازی هستش. باور کن من مقداری شمع تهیه کرده ام هر وقت که عشق آتیش بازی اش گل میکنه، این شمع ها را بهش می دم که بره توی حیاط بازی کنه.

شب چهارشنبه سوری نمی دونی چه کرد با آتیش بازی؟؟؟

باید خیلی مراقبشون باشی، اصلا تنهاشون نذار، سعی کن کبریت و فندک را از دستشان هر جوری که می دانی قایم بکنی.

آتیش بازی مثل شیطنت های دیگه نیست خطرناکه، اصلا قابل گذشت نیست.

دو سال پیش پسرم خونه مادرم آتیش بازی کرده بود و مادرم متوجه نشده بود اگر کمی دیرتر می فهمیدم خودش را به آتش کشیده بود .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون نه سمت شهرآرا میرفتم.
آره نازی جون به نظر منم برای بچه 3 ساله مثل پسر من که البته اون موقع کمتر هم بود انگاری زود بود چون اصلا کلاسشو جدی نمی گرفت.
با خوندن این تاپیک به یه سری نتایج در مورد رادوین رسیدم به نظرم رادوین مشکل عدم توجه و تمرکز داره و خیلی هم شیطونه ولی بیش فعال نیست. من همش دنبالشم ولی تو خونه خودمون یا مامانم اینا یا جاهایی که به محیط اشراف داره راحت میتونم با دو تاتوپ یا یه وسیله تازه یا حتی یه مشت پسته نسبتا آرومش کنم مثلا با یه وسیله الکتریکی یا یه چیزی که واسش جذابه تا 2 ساعت هم ممکنه مشغول شه البته گاهی به هیچ صراطی مستقیم نمیشه که یکی از اون جاها مرکز خریده مخصوصا میلاد نور همش از پله برقی بالا و پایین میره.
البته عمرا مثل یه بچه آروم دستمو نمیگیره مرتب بیاد و بدون جیغ و فریاد برگرده ولی خوب این اواخر یه کم بهتر شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم نازی جون......من تمام تلاشم رو میکنم تا میتونم در باره بیش فعالی اطلاعات جدید بدست بیارم وهم خودم وهم دوستانم از این اطلاعات استفاده کنیم..لطفا اگه مطالب جدید و تازه داشتید شما هم اینجا بزارید تا ما هم استفاده کنیم.....
شعله جون عزیزم ناراحت نباش..........شرمنده و خجل از مهمونی برگشتن وهمه ما تجربه کردیم....بخصوص وقتی بخوای جایی بری که کمی هم رودربایستی داری..واویلااااااااااااااااااااااااااا...پس ناراحت نباش..چاره ای جز تحمل نداریم....به خدا شوهر منم همیشه میگه مقصر اصلی من هستم..این عادت اکثر مردهاست که هر چی موفقیت هست مال مردها باشه هر چی سرکوبه تقصیر ما زنها........حتی شوهر من با من به دکتر علی نمیاد ومن تنهایی میبرمش روانپزشک........نمیخواد قبول کنه بچه ما باید مورد توجه بیشتر قرار بگیره........همه ما همدردیم..پس بی خیال حرف شوهرت باش............
درمورد اتیش بازی و کارهای خطرناک باید بهتون بگم که نباید میزاشتی کار به اینجا بکشه...چرا داروهاشونو مرتب نمیدی....مطالب صفحه 39 رو که گذاشته بودم حتما مطالعه کن دوست من......ما باید با زرنگی حتی نزاریم این بچهه ها بعضی کارها رو تجربه کنن ...چون اگه یکبار امتحان کنن بیچارمون میکنن..........زود اقدام کن و نزار تکرار بشه و دارواشو حتماااااااااااا ادامه بده
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مامان فربد عزیز.......امروزه میگن حتی از دوران جنینی هم میشه پی برد که جنین بیش فعاله یا نه؟؟؟؟ولی فعلا در کشور ما تشخیص بیش فعالیزیر 1 ونیم سال تقریبا غیر ممکنه..........گرچه من خودم خیلی زود فهمیدم پسرم بیش فعاله...................افرین به خودم!!!!!!!!!!!!!!!!!ههههههههههههههههههه.....بهتره یه مرکز بزارم!!!!!!!!!!
ولی از شوخی گذشته مادر خیلی زود متوجه اختلال کودکش میشه...بهتره شما هم اول مشکل شنوایی پسرت رو دنبال کنی و 1سال صبر کنی برا تشخیص بیشفعالی
ماریانا جونم...خود عدم تمرکز نوعی از بیش فعالی هست........من یک مطلب جدید صفحه اول پست اول گذاشتم میتونی در مورد پسرت امتجان کنی.........شاید دکترهایی که پسرت رو بردی از نوع دکترایی بودن ک میخواستن صورت مساله رو پاک کنن به جای حل کردن...........از توصیفهای پسرت من احتمال میدم بیش فعال باشه..بهتره زودتر اقدام کنی تا رفتارهای مخرب پسرت و دچار مشکل نکنه..........البته این نظر من بود..ببخش اگه راحت بیان کردم عزیزم
مونا جون ممنون که بهم اطلاعات میدی من دیگه تعصبی روی این ندارم که رادوین بیش فعاله یا نه فقط ترجیح میدم واقعیت رو بدونم و به خاطر همینم تلاش میکنم.
شوهر عمه رادوین متخصص اطفاله به اون میگم رادی بیش فعاله میخنده به من میگه بچه بیش فعال ندیدی عرض 1 دقیقه مطبمو کن فیکون میکنن ولی اگه سر رادوین دکتر داد بزنه میره یه گوشه میشینه دکتر رفیعی هم که میبردمش واسه همین مشکل بیش فعالی و اوتیسم رو رد کرد ولی اینجا که میام کاملا میتونم بفهمم مشکل بی توجهیش کاملا مشهوده
مرسی دوستان گلم که کمکم می کنید
ماریانا دوست خوبم مرکز روان شناختی آتیه ونک فرق می کنه. در اسرع وقت شماره اش را برایت می ذارم. اگر دوست داشتی می تونی سایتش را هم ببینی.

بیش فعالی هم درجاتی داره، مثل سرماخوردگی هست یکی گریپ میشه، یکی آنفولانزا،

برای رفع عدم تمرکز باید باهاش بازی های مختلف بکنی به نظر من یکی از بهترین بازی هایی که در این سن با پسر بچه ها می شود کرد این است که یک توپ متناسب با جثه پسرت انتخاب کن سنگین هم نباشه یک فاصله مشخصی را در نظر بگیر و از پسرت بخواه که با هر دو دست این توپ را به سمت شما پرتاب کند جهت پرتاب مهمه باید بتونه به صورت مستقیم پرتاب کنه نه به چپ و نه به راست فقط مستقیم. ارتفاع پرتاب هم مهمه باید یادش بدهی در یک ارتفاع مشخصی پرت کنه نه خیلی بالا و نه خیلی پایین.
بعد شما توپ را به سمت پسرت پرتاب کن پسرت باید بتواند با هر دو دست توپ را بگیرد یعنی کاملا در میان انگشتانش بگیرد نه اینکه فقط انگشتانش با توپ برخورد کنه و توپ به زمین بیافتد.
اوایل با دو دوست تمرین کنید وقتی ماهر شد با یک دست پرتاب کند و با یک دست هم بگیرد.
این بازی را با دادن جایزه تکرار کنید البته تا جایی که خسته نشود.
این کنترل توپ کمک بزرگی به بالا بردن سطح تمرکز می کند.

یک بازی دیگر این است که سبد بزرگی مثل سبدهایی که معمولا لباس های کثیف داخل آن انداخته می شود بگذارید و از پسرتان بخواهید تعداد مشخصی توپ را داخل سبد بیاندازد. این بازی هم برای بالا بردن سطح تمرکز هست.

بازی دیگر این است که موانعی در اتاق به صورت مارپیچ بگذارید و از پسرتان بخواهید از این موانع بدون برخورد با آنها رد شود.

حفظ تعادل روی دیواره های جدول های کنار جوی آب و لی لی کردن هم برای بالا بردن سطح تمرکز خیلی مفید هستش.

برای گروه سنی پسر شما همین چند بازی خیلی عالیه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به همه مادران عزیز
ماریانای عزیز پسر من هم بیشتر رفتارهای پسر شمارو داشت 4 روانپزشک بردم هر 4 تا تشخیص بیش فعالی دادند و ریتالین رو از پیش دبستانی تجویز کردند من دوره پیش دبستانی ریتالین ندادم که مربی ها رو عاصی کرده بود اما مادر چند تا از بچه ها که به خاطر گریه کردن بچه هاشون از صبح تا ظهر تو پیش دبستانی مینشستن و حرکات تمام بچه ها رو زیر نظر داشتن بهم میگفتن پسرتون اذیت آنچنانی نمیکرده این مربیهای لوس و کم تجربه دیگه زیادی شلوغش کردن ...من از ترس اینکه معلم رو اذیت کنه و نظم کلاس رو به هم بزنه و هیچی یاد نگیره از اول سال کلاس اول بهش ریتالین دادم تا عید از بعد از عید دیگه ریتالین ندادم و دیروز معلمش رو قسم دادم که اگه واقعا نظم کلاس رو به هم میزنه تا دوباره بهش دارو بدم و معلمش گفت خدا شاهده اصلا اذیت نمیکنه ولی دقت و تمرکزش کمتر شده که میشه حواسش رو جمع کرد و اگه به این خاطر بهش دارو میدی نیاز به دارو نیست منم دیگه تصمیم دارم تا آخر سال دارو ندم و البته توقع نمره 20 هم ندارم در حد 18 و 17 و 19 برام کافی هست
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنون دوستان گلم که کمکم می کنید.
من دیروز از مرکز رشد یه وقت ویزیت پرفتم که قرار شد باهام تماس بگیرند و روز و ساعتش رو اعلاک کنن. توکل به خدا.
نازی جون ممنون از راهنماییت حتما کارایی که گفتی رو انجام میدم لی لی و پیاده روی رو جدول های کنار جوب که کار همیشگیشه ولی اینکه توپ بندازه تو سبد از فاصله نزدیک انجام میده ولی سعی میکنم تشویقش کنم از فواصل دور هم اینکاره بکنه فقط مشکلی که من دارم اینه که به حرفام گوش نمیده که بگم مثلا فلان کارو بکن.
دیشب همش رادوینو زیر نظر داشتم دیروز بچه آرومی بود تصمیم گرفتم کاراشو دقیقا به شما دوست انم بگم تا شاید بتونید کمکم کنید. دیروز بعد از کارم رفتم دنبالش خونه مامانم که خواب بود بعد از بیدار شدنش اومد بغلم کرد و بوسید (انگاری میخواد بهم انرژی مثبت بده آخه دو شب قبلش کلی جلوش گریم گرفت و اشک ریختم که به حرفام گوش بده طفلک بچم با یه مامان دیوونه) همه کاراش رو تو سکوت انجام میده بعد با بابام میخواست بره بیرو بین راهرو تا آسانسور حداقل 6-7 بار اومد بوسم کرد تا تونست دل بکن بره بعدشم که اومد خونه آمادش کردم تا بریم خونه این سری بدون نق زدن کفشاشو پوشید باهام اومد رفت نشست تو ماشین و گذاشت کمربندش رو ببندم و تا خونه هیچی نگفت حتی وقتی هم که آرومه دلم براش میسوزه.
شب بهش چند تا واشر با سوراخ کوچولو دادم که نخ کنه با اشاره بهم میگفت خودت نخ کن اینم از این.
بچه ها یه چیز دیگه در مورد نی نی های گلتون. به نظر من که اطرافم پر از پسر بچه هست دیدم تقریبا همشون عاشق آتیش بازی بودند چرا شما فکر میکنید فقط بچه های شما اینطوریند یا اکثرا از ارتفاع خوششون میاد خوب طبیعیه یا اینکه بچه تا 5 سال احساس خطر مثل بزرگترا نمیکنه ممکنه بدوه سمت خیابون اینا تو اکثر بچه ها هست به خدا.
پروین جون به نظر من خیلی از بچه ها شرتر از بچه های ما هستند ولی همین عدم توجهه که اعصاب آدمو بهم میریزه من که تا تهش میرم تا بتونم رادوینو جلو ببرم توکل به خدا
منم گاهی اوقات مخصوصا تو مهمونی ها کم میاوردم و حتی میرفتم تو یه اتاق خلوت میزدم زیر گریه ولی خدا رو شکر یه مدته بهتر شده تو مهمونی با بچه های دیگه بازی میکنه و کاری به من نداره. خیلی هم محتاطه یعنی 10 طبقه هم بره بالا من مطمئنم با احتیاط میره و برمیگرده ولی از ماشین و خیابون هیچ واهمه ای نداره. هیچ وقت هم برای آزار دادن دیگران کاری انجام نمیده هر چند خودبخود اطرافیان اذیت میشند. جیغ و داد هم نداره یعنی هم خرابکاریهاش در کمال آرامش و سکوت انجام میشه. به اتو و کتری و بخاری و چایی داغ دست نمیزنه اما از روشن کردن فندک و آتیش لذت میبره
ماریانا عزیزم به نظر من مادر خودش بهترین روانپزشک و تشخیص دهنده هست. شما پسرت را نزد هر روانپزشکی ببرید فقط با توجه به پاسخی که شما به سئوالات دکتر می دهید تشخیص می دهد که پسر شما بیش فعال است یا نه.

نظر شخصی من این است که پسر شما هیچ مشکل حادی نداره، اگر هم بیش فعال هست درصدش خیلی کمه. اختلال عدم توجه هم اگر باشه با کاردرمانی در همون مرحله پیش دبستانی یا نهایتا در سال های اولیه ابتدایی این مشکل برطرف میشه.

فقط می مونه تاخیر در تکلم که در اون مورد نظری ندارم.

پسر شما احتیاج به محبت بیشتر شما داره، همین که می گویید دیروز چندین بار تا آسانسور رفته و برگشته و شما را بوسیده این یعنی اینکه "مامان خیلی دوستت دارم منو تنها نذار، دعوام نکن، اگه اذیتت می کنم منو ببخش"

باور کن اگه می تونست حرف بزنه همین حرفها را بهت می زد.

یک کم آروم باش، به خدا توکل کن و با آرامش جلو برو.

همه اینا را که گفتم منظورم این نبود که نزد روانپزشک نبریش، حتما ببر چون هم خیال خودت راحت میشه و هم چند نظر تخصصی گرفته ای. از همه مهمتر شاید لازم باشه گفتار درمانی هم ببریش.

ولی اصلا نگران نباش .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

این پروین خانم دوست خوب ما، چند ماه پیش کارش همش گریه و زاری بود. حالا داره با قاطعیت میگه که پسرش مشکل خاصی نداره و عملکرد پسرش راضی هست.

من مطمئن هستم همه مامانای گلی که نگران بچه هاشون هستند مثل من و پروین جون به مرور نگرانی هایشان کمتر میشه .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام..............................
ماریانا جون میبینم که هنوزم نگرانی عزیزم....باور کن برای کم شدن نگرانی بهترین راه مراجعه به روانپزشک هستش.......تا جواب قاطعی بگیری و همه چیز برات روشن بشه...........
مونا جون از 2 تا روانشناس و یه مرکز رشد وقت گرفتم دوتاشون که تیرماه بهم وقت ویزیت دادن اون یکی هم شمارمو گرفته قراره تماس بگیره. من که از خدامه زودتر تشخیص درست و درمون بدن. دلم میخواد پیش روانپزشکی ببرم که واسش وقت میذاره نه اینکه همینجوری الکی چیزی بگه
بچه ها من امروز قراره علی رو ببرم دکتر...نمیدونم چرا اینقدر نگرانم..................میخوام درباره شب ادراری علی هم امروز با دکتر مشورت کنم...توکل به خدا..ایشالله که دارو نمیده و داروهاشو زیاد نمیکنه.............ای خدا خودت کمکم کن
2810