2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981887 بازدید | 11748 پست
ما هم امروز رفتیم جلسه اولیا و مربیان

بنده خدا معلم چیزی نگفت به طور کلی میگفت پسرها شیطونن و بعضی بچه ها بی دقت هستند ...تا ازشون غافل میشم با هم حرف میزنند و نظم کلاس به هم میریزه...حتی آخرسر ازش پرسیدم پسر من فکر میکنید تو کدوم درسها ضعیفتره تا بیشتر باهاش کار کنم؟گفت هیچ کدوم ...

گفتم همش میگه از بچه ها خوشم نمیاد اونا هم از من خوششون نمیاد ...گفت نه زنگ تفریحها که مرتب دنبال هم میکنن و بازی میکنن ولی خیلی حساس و زودرنجه کافیه دست یکی بهش بخوره میاد گریه و زاری که بچه ها منو کتک زدند.
گفتم به هر حال اگه مشکلی هست تو دفتر روزنگار برام بنویسین...
حالا یا نخواست جلو مامانا چیزی بگه یا واقعا پس از 30 و چند سال کار کردن مثل پسر من زیاد دیده
من همچنان تا بطور رسمی شکایت نکرده بدون ریتالین ادامه میدم .
دعا کنید پسرم بدون دارو بتونه موفق بشه ...بهخ من بگید چی نذر کنم و چه دعایی بخونم ؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جان
دیدی هیچ مشکلی نیست وفقط خودت زیادی حساس شدی ماچون خیلی ذره بین بدستیم حتی رفتارهای عادی بچه هامون رو هم دلیل بربیش فعالی میدونیم
من گاهی وقتها که میرم مدرسه باخودم میگم نصف بیشتراین بچه ها بیش فعالند.
ایراداساسی ازخودماست
سلام دوستان عزیزم

پروین جون آفرین پسرت دیکته رو 20 شده.حتما براش یه هدیه کوچک بگیر تا تشویق بشه.خدارو شکر که معلمش گلایه ای نکرده.معلم امسال پسرمنم احساس میکنم خوب و مهربونه.دیروز هم رفتم دنبال پسرم زود بهم گفت امروز کار بد نکردم.نه به خاک دست زدم و نه به برق!!! منم بوسیدمش.این چند روز هم خداروشکر از نظر درسی مشکلی نداشته.انشاالله پسرامون امسال بدون ریتالین درساشون رو میخونند.
در مورد نذر پرسیده بودی.یه بار من گفتم شهیدی هست به نام علی آقا.خیلیا ازش حاجت گرفتند.نذرش هم صلوات و سیب هست.من تابستون نذر کردم برای پسرم.ترسش از دوش و خیلی چیزا از بین رفت.رفتاراش هم بهتر شده.همین که فعلا تونسته بدون دارو درس بخونه .....شما هم نذر کن.انشاالله حاجتت رو میگیری...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نازی جون وقتی از کارهای گذشته پسرت مینویسی.باور کن من روحیه میگیرم.از این همه قدرت درک و تلاش شما همیشه انرژی میگیرم.هرموقع وقت داشتی بیا اینجا و برامون از کارهای گذشته پسرت در سالهای اول ابتداییش بگو.منم امسال رو به خودم قول دادم برای درس پسرم رو دعوا نکنم.تاحالا دو تا شعر حفظ کرده.با آرامش بهش یاد دادم و باور کردم که وقتی ما آرامش داشته باشیم.بچه هامون خیلی خوب درس رو یاد میگیرند.خدا یاریگر هممون باشه....
زهره جون بهت حق میدم خسته باشی. ما با وجود هر مشکلی باید روحیمون رو قوی نگه داریم تا بچه هامون پیشرفت کنند.خودتون عرق بیدمشک و گلاب یا دم کرده گل گاوزبان بخورید.اگر خودشون خواستند بگو هر کدوم توی یه اتاق مشقاشون رو بنویسند.کنار هم نباشند تا اگر خواستی یکیشون رو تشویق کنی اون یکی ناراحت نشه.منم خودم دوقلو هستم و کاملا به این حسادتها آشنایی دارم!!! خواهر من درسش از من بهتر بود و من هم همین حس رو داشتم.حالا که بزرگ بشن به پیشرفت هم افتخار میکنند.موفق باشی

شعله جون شما کجایی؟؟بیا بگو با دوقلوهات چی کردی؟؟
سلام
یه خواهر زاده دارم 9 سالشه و پسره. تو بچگی کاملا آروم و حرف شنو بود ولی از پیش دبستانی کاملا شیطون شد بطوریکه اذیتاش کفر همه رو در میاره. همون موقع براش تشخیص بیش فعالی دادن و دارو مصرف می کنه ولی هیچ وقت حتی با دارو رفتاراش بهتر نشد. حالا دکترش بهش قرص فلوفنازین داده که طبق سرچهای من برا آدمهایی با مشکلات حاد تجویز میشه. خیلی خیلی دلم برای خواهر و خواهر زادم میسوزه. فکر می کنم باید دکترش عوض شه. قم زندگی می کنن.به بچه های شما هم تا حالا این دارو را دادن؟ دکتری که ازش راضی باشین رو معرفی می کنین؟احساس مس کنم اوضاعش از همه بچه هایی که تو این تاپیک در موردش حرف زده میشه بدتره. بچه ای که تو 5 سالگی از یه بچه 3 ساله کتک می خورد حالا هیچ کس از دستش آرامش نداره.
سلام دوستای خوبم...کلی باهاتون حرف دارم..ولی وقت ندارم...خیلی هم خسته ام..این چندوقت درگیر مریضی داداش کوچولو بودم...الان خیلی بهتره..و البته خونه تکونی...هنوزم تموم نشده...
طاها داره میره و میاد...مهمترین مسایلش...یه مقدار از مدرسه که میاد خستگی بهش غلبه کرده و با داد و بیداد و گیردادنهای بیخود منو آزار میده..خودش که به خواب مقاومه و منم اصرار نمیکنم..چون اگه یه کم خستگیش دربره...شب دیگه خیلی دیر خواهد خوابید..الان از ساعت 8برای خوابوندنش اقدام میکنم و تا قبل از 9 موفق میشم..صبح هم 6ونیم پامیشه..به نظرتون خوابش کافیه؟
یه روز تو کلاس پاک کنش رو گم کرده و کللللی گریه کرده...بیچاره خانومشون بهش یه پاک کن نو و خوگشل داده بود..ولی بازم تا 2-3 روز بعد هنوز تو کلاس دنبالش میگرده..وقتی رفتیم جلسه...خانوم چیزی نگفت...ولی پریروز طاها خودش گفت که تو کلاس به خانوم گفته نامرد...(احتمالا با صدای بلند...همراه گریه و تکرار هم کرده)و مثل اینکه کار به آقای معاون پرورشی و خانوم ناظم کشیده شده..و فکر کنم اومدن کلاس و طاها عذرخواهی کرده و..خلاصه خودش که کلا از تعریف کردن بدش میاد...و به زور ازش حرف میکشم..ولی باید ببینم اگه منو ببینن چیزی بهم میگن یانه...فعلا که هیچ یادداشتای هم نذاشتن...
ولی مدرسه رو خیلی دوست داره...مشقاشو خوب مینویسه...اما با غر غر که زیاده و دستم درد میگیره و خسته شدم و ...
نمیدونم...دیگه...آهان...خوراکیهاشو تقریبا میخوره...بد نیست...
دوست دارم درباره تموم پستهاتون منم پست بذارم..خیلیییی حرف دارم...ایشالا سرفرصت میام...و جواب... محبتاتونو میدم...
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام به همه
خوبین خانم های خوشگل؟
من یکمی گرفتارم
ظارهرا مامانم زونا گرفته
اعصابم خورد شده شدید
البته رفتیم دکتر عمومی
به نظرتون باید حتما بریم متخصص پوست؟
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سهی
چطور تشخیص بیش فعالی دادن؟
بیش فعالی بیماری میروسی یا فصلی نیست که یهو بروز کنه
بخصوص از 7 سالگی به بعد
البته بعضی اوقات بعضی انواع مسمومیتها با فلزاتی مثل سرب و جیوه میتونه علائمی شبیه بیش فعالی ایجاد کنه
یا برخی مشکلات خانوادگی یا حتی کمبود های مواد مغذی
پیشنهاد میکنم اول یه آزمایش خون خیلی کامل شامل همه ریز مغذی ها و ویتامین ها از خواهر زاده ات بگیرین
بعد هم برین پیش یک مشاور خانواده
گاهی مشکلات درون خانواده زمینه ساز علائم میشن
بهرحال من تو اینهمه مطالبی که درباره بیش فعالی خوندم و شنیدم به موردی که بعد از 7 سالگی بروز کنه بر نخوردم
بجز مسمومیت سرب
همین طور در باره ابتلا به آلرژی هم تحقیق کنین
آلرژیها میتونن بچه ها بی قرار و تحریک پذیر کنن

پیشنهادم در کل اینه:
یه آزمایش خون خیلی کامل
بررسی حساسیتهای غذائی
بررسی شرایط خانواده
مراجعه به مشاور حاذق
تهران هم میتونین بیاین و از دکتر امیری یا خوشابی وقت بگیرین
یا پزشکان حاذق دیگه که بچه ها بهتر میشناسن
کاترینا جون
نخسته خواهر
ساعت خوابش که خوبه
بخصوص اگه موفق بشی برسونیش به 8
اگه تمام شب رو خوب میخوابه دیگه چه نیاز به خواب روز
غر هم مال بچه اس دیگه!!

گفتی پاک کن
یادم افتاد دبستانی بودم یه مداد یبز از مداد رنگیام گم شد
تمام راه رو تا خونه اشککککککککککککککککککککک ریختم
مامان باابم انقدر ترسیدن
من هنوز تو 34 سالگی مداد سبزمو یادمه!
سبز کم رنگ بود چمنی
عاشقش بودم
گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
چرا با من این کارو میکنین آخه؟؟؟
مامان لیلا
یک جمله نوشتی و یک دنیا نگرانی و استرس تو همین یک جمله ات هست
نگران نباش عزیزم
بر فرض هم دکتر بگه بیش فعاله پسرت تنها فرقی که با روزای قبل میکنه اینه که میدونی مشکل ،اسم دار شده:)
نگران نباش
بیش فعالی اونقدرا م بد نیست
آره (اروای دمبم!)