2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981876 بازدید | 11748 پست
نازی خیلی راهکارهات خوبه سعی میکنم اجرا کنم البته اگه بتونم به اعصابم مسلط بشم ...خواهش میکنم حتی اگه سرت شلوغه و حامد دیگه اون پسر بیش فعال نیست ولی حتما اینجا هر از گاهی سر بزن و ما رو بی نصیب نگذار این راه سختی رو که ما داریم طی میکنیم تو قبلا طی کرده ای ...من اگه قرار بشه امسال به پسرم ریتالین ندم خیلی برام سخته و به وجودت و راهکارهات نیاز مبرم دارم.

از شنبه اصلا هفته خوبی نداشتم ...روز شنبه پسرم همکلاسیشو ناخواسته هل داد و سرش خورد به جدول خیابون خدا بهمون رحم کرد که اولا ضربه مغزی نشد ثانیا موقع رفتن به خونه این اتفاق افتاد و از کادر مدرسه کسی متوجه نشد ثالثا پسرک نزدیک خونه خودمون میشینن و من چند باری رسوندمش خونه و مامانش شرمنده من بود و خجالت کشید قشقرق به پا کنه.

یکشنبه که اومد زار زار گریه کرد و گلایه کرد منم که از روز قبل از دستش دق دلی داشتم خیلی غر زدم و اذیتش کردم .

دیروز صبح مدیراداره بهم گیر دادبه خاطر بی نظمیهام گرچه محترمانه برخورد کرد ولی خودم خیلی ناراحت شدم و خجالت کشیدم .

دیروز ظهر یادم رفت برم دنبال دخترم چون هر روز ساعت2 تعطیل میشه دیروز استثنا12 و نیم تعطیل شده بود تا 1 و نیم در مدرسه مونده بود بعد هم کلی گریه کرد که منو کلا فراموش کردی من فردا درسام سخته خیر سرم امروز میخواستم زودتر برم خونه یه استراحتی بکنم و به درسام برسم ...به خاطر این هم کلی عذاب وجدان گرفتم و کلی باهاش حرف زدم که اینقدر حرص درسها رو نخور خودتو میکشی(جالبه بچه های من یکی از این ور بوم افتاده یکی از اون ور بوم)

دیروز عصر هر کار کردم پسر نخوابید و با من اومد بیرون و سر شب خوابش گرفت و درسهاش موند...ولی امروز صبح ساعت 5 بیدارشد دیدم داره اذان رو از حفظ میخونه البته با چند جا گیر کردن که با توجه به اینکه اصلا باهاش کار نکرده بودم تعجب کردم و یه کم انرژی مثبت گرفتم .

خدا تا آخر هفته به خیر بگذرونه ...

نازی جان این چند روزه خیلی داغون بودم همش به یادت بودم به ناراحتی های جسمی و روحی که گرفتی و بهت حق میدادم .
پسرم دیروز با بچه ها مشکلی نداشته ولی خودش میگه سر کلاس همش صندلیمو تکون میدادم خیلی هال میداد...گفتم خانم دعوات نکرد ...گفت نه متوجه نمیشد...از قرار معلوم سر کلاس آروم و قرار نداره
امروز عصر هم جلسه داریم با خانم معلم ببینم چی میگه؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
به این نتیجه رسیدم یک ساعت خواب چقدر برای مغز بچه های ما مفیده ولی متاسفانه حریف پسرم نمیشم بعد از ظهرها بخوابه یه راهکاری بدید لطفا ...اگه یک ساعت میخوابید شارژ میشد و سر شب خوابش نمیگرفت و میتونست به درسهاش برسه ...کاری که همه همکلاسیهاش میکنن.

دیگه اینکه نمیدونم چه طوری وابستگیش به پلی استیشن و برنامه کودک رو کم کنم ...یک بار پلی استیشن رو جمع کردم کلا مثل معتادها دپرس بود و مرتب گریه میکرد و دیگه اینکه با همین چیزا تشویق میشه و مشق مینویسه مثلا میگه همه درسهامو میخونم همه مشقامو مینویسم به شرط اینکه برام سی دی بخری...اگه اینارو جمع کنم هیچ مشوقی نداره.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا خوبین؟ نی نی های شما که بیش فعال بودن توی نوزادی هم علایمی داشتن ؟
پسرم سه ماهشه خیییییلی زیاد دست و پا میزنه این نشانه ای برای بیش فعالی در اینده هست یانه؟
از روزی که مادر شدم دیگه نتونستم بدون شرمندگی به چهره مادرم نگاه کنم ...
مامانای گلی که سیستم عامل گوشیتون اندروید هستش یه نرم افزار توپ توی مایکت هست برای بچه های نانازی . کلی شعرهای خوشگل و بچه گونه توش هست . پسر من که از گوش دادنش کلی لذت میبره و خیلی هم با دقت گوش می کنه . اسمش هست کودکانه . اگه نرم افزار مایکت رو داشته باشید تو قسمت تازه ها می تونید دانلودش کنید . اگر نه یا مایکت رو نصب کنید یا از این لینک تو کامپیوترتون دانلودش کنید . مطمئن باشید ازش لذت می برید .
http://myket.ir/appdetail.aspx?id=com.andromo.dev261743.app244207
راستی اگه خوشتون اومد یه 5 ستاره ی خوشگل به نرم افزار بدید :*
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
واااااااااااااااااااااااااااااااای نازی
من از تصور ریسه رفتن حامد و مثل خودمه گفتنش دارم ریسه میرم
رسما دارم اشک میریزم و میخندم:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
محکم بگیر اون حامد ووروجکو فشارش بده یکی هم بزن پشتش بگو از طرف مامان رکسانا!
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
دوستای عزیزم مهربونای با حوصله و سختکوش
من کوچیک تر از اونم که مورد اینهمه محبت همتون واقع بشم و باور کنین از اینکه اینقدر بهم لطف دارین خیلی خوشحال و کیفورم:)
منم مشکلات خاص خودمو دارم که گاهی از یاداوریشون شدیدا خجالت میکشم و گاهی خنده ام میگیره و گاهی گریه...
اما همونطوری که بارها گفتم
این تاپیک برای من فقط یکی از علاقمندیهام یا محل کسب اطلاعات صرف یا وقت گذرونی نیست
اینجا برام مثل کلاس درسه
گاهی مثل دادگاه
به خودم میگم من دیروز فلان پستو درباره رفتارم با نانا گذاشتم اگه الان داد بزنم یا بی طاقتی کنم به هیچ کس هم که نگم وجدان خودم چی میگه؟
من که رفتم و گفتم فلان دوست عزیزم تحملتو ببر بالا پس فقط حرف زدم؟
خودم چی؟
اینه که این تاپیک و شما دونه دونه اتون هم برام خیلییییییییییییییییییییییییییی عزیزین
و از شادی و ارامش خوشحال میشم و از نگرانی و ناراحتیتون ناراحت
وهم کلی از همگیتون درس های مهم و کاربردی که تو هیچ کتاب روانشناسی و مطب هیچ دکتر خوشابی و دکتر امیری پیدا نمیشه ،میگیرم
و هم برای من مثل وجدانم عمل میکنین
هر کسی که دوره کودکی خودش رو با کتکهای هر روزه و به شکل بسیار بیرحمانه و شن و بعضا وحشیانه گذرونده باشه میفهمه حذف تنبیه فیزیکی از روش تربیتی اش چقدرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر سخته
چون این همون شیوه تربیتی خودشه و تنها شیوه ایه که بلده
اما من با افتخار میگم با کمک تک تک شما موفق شدم این شیوه رو از رابطه ام با دخترم حذف کنم و ماههاست که حتی در بدترین شرایط هم دستی طرف دخترم دراز نکردم و اینو مدیونشما و این تاپیک و بخصوص شقایق عزیزم هستم
اگه زمانی شوخی میکنم،چرت و پرت میگم و یا نصیحت میکنم شما به بزرگواری خودتون ببخشید و بدونین که دارم درس پس میدم همین
با عشق برای همه شما مامانهای متفاوت و همه دختر پسرای متفاوت این تاپیک
خوب
من از منبر بیام پائین

پروین جونم همراه نهار به امیر فاضل جان دوغ بده
خواب بعد ازظهر به تمام سیستم بدن اجازه استراحت و بازتوانی میده
یعنی اگه روزی رکسانا نخوابه(شده نیم ساعت)
عصر روانیمون میکنه
بازیهای کامپیوتری و تلویزیون رو هم به مرور با فعالیتهای جذاب و مورد علاقه پرت جایگزین کن و از گریه هاشم نترس
مهم اینه که تو به درستی کارت ایمان داری
تایم مشخص بزار برای کارتن و سی دی و بازی کامپیوتری
فعالیتهای مفید و مفرح:
کتاب خوندن رمانهای جذاب مناسب سن
نقاشی
ورزش
گوش کردن به موسیقی اموزش ساز
درست کردن وسائل دست ساز مثلا با کمک این ابزارهای نجاری یا ساختمون سازی که تو شهر کتاب ها هست
پازل
تمرین زبان با اواز
زدن زیر اواز
درست کردن غذا یا کیک یا شیرینی با هم
قدم زدن
و خلاصه هر کاری که برای پسرت جالبه و میتونه وقتش رو به شکل مفید پر کنه و شما هم میتونین اون کارو براش جذابتر و دوست داشتنی تر کنین

تو نمیتونی جند روز مرخصی بگیری؟؟
از همین راه دور پیداست که خسته و شدیدا تحت فشاری و نیاز به کمی استراحت داری و چیزها خیلی دارن گره میخورن...
عاطفه جون
پیشداوری نکن
بچه 3 ماهه به علت رشد حرکتی و احساس جالب حرکت و این که میخواد ببینه اگه دستشو تکون بده چی میشه اگه پاشو تکون بده چی میشه وول میخوره
بیش فعالی اصلا به این چیز ها ارتباطی نداره عزیزم
از 3 ماهگی شادتون لذت ببرین

دلم خواست!!
بهاره ما هم بهت عادت کردیم تو اوج ناراحتی چند روز گذشته ام فقط تاپیکهای تو خنده رو بر لبم نشوند...

اینجا همه مون با هم
صادقیم مجبور نیستیم دروغ بگیم چون کسی نمیتونه بره حرفی پشت سرمون بزنه منم به شخصه اگه باعث ناراحتی کسی شدم عذر میخوام ذره به ذره اتفاقهای مدرسه پسرم رو مینویسم شاید این خاطرات با همه ناراحت کننده بودنش به درد کسی بخوره مستقیم به کسی نمیگم این کارو بکن اون کارو نکن .

امروز پسر ما خوشحال و خندان از کلاس اومد بیرون گفت املا 20 شدم ولی بچه خوبی نبودم (خوشحالیش به خاطر این بود که عرفان همکلاسیش که همیشه اذیتش میکرد ایندفعه بوسیده بودتش)...گفتم چرا خوب نبودی ؟گفت زنگ قرآن حواسم به درس بود هااا ولی داشتم با قمقمه آب بازی میکردم آقا معلم (معلم قرآنشون آقاست) منو آورد بیرون و یه بازی بهم یاد داد...خانم معلم هم بهم گفت اگه درسنت نشینی میفرستمت دفتر...

احساس میکنم با بلند شدناش و وول خوردناش و گوش ندادناش داره معلمش رو عاصی میکنه ...امروز عصر جلسه اولیا و مربیان هست ...همش دو دلم برم به معلمش بگم دکتر دارویی برای تمرکز و آروم شدن بهش داده ولی خیلی عوارض داره(یه کم پیاز داغشو زیاد کنم) اگه واقعا در حدیه که میتونین تحملش کنین تا دارو ندم اما اگه داره شما رو اذیت میکنه و خودشم اذیت میشه بهش دارو میدم.
معلم امسالشون خانم خوبیه...حالا عصری بپرسم ببینم امروز پسر ما چه دست گلی به آب داده ؟میام براتون تعریف میکنم.
سلام دوستای گل خوبید؟ کجائید ؟ من معمولا دیر به دیر فرصت می کنم بیام ، خیلی سرم شلوغه و خیلی خسته ام .
نمی دونم چه جوری با بچه هام برخورد کنم نوشتهای قبلیتونو خوندم یه جاهائی گفته بودید که باید رفتار خودمونو عوض کنیم تا بچه ها الشون بهتر بشه من خیلی سعی کردم رو این مورد کارکنم قبلا زود عصبانی میشدمو پسرای گلمو دعوا می کردم بعضی مواقع حتی تنبیه بدنی هم می کردم اما الان خیلی تغییر کردم بچه هارو زیاد دعوا نمیکنم و به ندرت پیش میاد که کتکشون بزنم ، اما انگار قرار نیست مشکلات ما تموم بشه از روزی که مدرسه میرند اصلا وقت نمیکنم به کارای خودم برسم دائم باید حواسم بهشون باشه امیر مهدی برا مشق نوشتن خیلی اذیتم میکنه اما داداشش که خوب مینویسه تا میام تشویقش کنم امیر مهدی زود گریه میکنه شروع می کنه به بد اخلاقی که چرا همیشه داداش زودتر می نویسه و قشنگ می نویسه ، نمیدونم چی کار کنم هم زمان باید به هر دوشون برسم ، گاهی اوقات خیلی خسته میشم هر کار میکنم نمیتونم از پس این دوتا وروجک بربیام ، وقتی هم که مشقاشون تموم میشه مدام دارند تو سروکله همدیگه میزنند تا جائی که یکیشون زخمی بشه و آروم بشن .
وای خداییییییییییییییییییییییا چقدر خسته ام
دوستای گل ببخشید که پرحرفی کردم
نازی جان

مثل همیشه ممنون ازراهنماییهای مفیدت

هرچند پسرم درساش ضعیفه ولی احساس میکنم امسال واقعا عوض شده درس ومشق براش مهم شده (گوش شیطون کر)

تا حدودزیادی هم حرف گوش کن شده الان هم داره کاراش رومیکنه.البته هی وسطش بلند میشه وحواسش پرت میشه

ولی برای محمد من همین اندازه هم خوبه وبالطبع چون من ازش راضیم اخلاقم هم بهتره وکمتر دعواش میکنم.

درمورد بازی کامپیوتری هم فقط آخر هفته بهش اجازه میدم تلویزیون هم خیلی محدودشده خودش هم زیاد مقاومت نمیکنه

برخلاف پارسال.
یکی ازمشکلاتی که من قبلاباگل پسرم داشتم همین شلخته بودنش بود لباسهاش رو توکمد آویزان نمیکردو...

ولی امسال شکر خدا بهترشده

درکل فکر میکنم این بچه ها بزرگ که بشن بهتر میشن به قول نازی جون رفتارهاشون متناسب با سن شون نیست ولی به مرورخوب میشن